dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 767
- Πόντοι
- 4.535
Κανόνισε ν; πιούμε καμία.μπύρα σύντομα.
Χαίρομαι που είσαι μάχιμος! Θα κανονίσουμε μόλις μπορέσω... Θα σου πω από κοντά!
Κανόνισε ν; πιούμε καμία.μπύρα σύντομα.
πως φαινονται οι ερωτευμενοιΧαίρομαι που είσαι μάχιμος! Θα κανονίσουμε μόλις μπορέσω... Θα σου πω από κοντά!
πως φαινονται οι ερωτευμενοι
Εχθες το απόγευμα περνούσα από την Λαμπράκη και ειδα σε μια είσοδο χαλαροτικο μασαζ και κέντρο αισθητικης. Ανέβηκα από περιέργεια. Μου ανοίγει μια γύρω στα 45 και μου λεει 25ευρω για 40 λεπτά από περιέργεια πέρασα. Ο χώρος καθαρά για νύχια και για αποτρίχωση. Άρχισε να κάνει μασαζ με πετσέτα και εσώρουχο μου μετά από κανένα δεκάλεπτο μου λέει δεν βγάζεις το μποξερακι μην γίνει με λάδι κρίμα είναι και συνεχίζει. Μου λέει να γυρίσω από μπροστα και κόλπο ρίχνω την πετσέτα κάτω και λέει θα την χρειαστείς να στη δωσω όχι και συνεχίζει το μασαζ.οπως ανεβαίνει προς τα επάνω άρχισα να σφυγκω και με κλειστά μάτια απολαβανα. Σε κάποια στιγμή έφτασε ανανεσα στα μπούτια και εγώ δαγκωνομουν με πιάνει σε κάποια στιγμή και κάνει και στο εργαλείο μασάζ και αφορμή τα την λέω όχι με το χέρι και τον βάζει στο στόμα και αρχίζει. Την λέω μετά από δέκα λεπτά σταματήστε θα τελειώσω και τελειώνω στο στόμα. Φεύγοντας λέω τι χρωστάω και 25 και λειτουργεί χαλάρωσες και λέω είμαι πιασμενως πολύ για να ξανά έρθω και λέει ναι. Πείρα τηλ οπότε από εβδομάδα μία βόλτα παλι
Παιδιά επειδή είναι καλοκαίρι και δεν ξέρω τι παίζει με τα μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη και τα ωράριά τους μπορώ να βρώ μασάζ στις 12.00 το βράδυ κι αν ναι πιο είναι σίγουρο πως προσφέρει φραπέ τουλάχιστον? Αν ισχύουν τα όσα έχουν γραφτεί στο κατάλογο οκ απλά ρωτάω μήπως κάποιο δεν λειτουργεί πλέον και κόβω βόλτες βραδιάτικα στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ.
. 99,9% παπάς φιλεενδιαφερον ακουγεται.....γνωριζει καποιος?
επειδη μου ηρθαν 27 μνμ με ερωτησεις θελω πρωτα να το διασταυρσω ξανα και μετα θα σας πω .μπορει αν ειναι ανοιχτα να παω αυριο
Φίλε μου εκτος απο την πολύ ωραία παρουσία τίποτα άλλο ωραίο παίζει ?Επισκεψη nirvana spa εγνατιας 77...πολυ ωραια παρουσια αλεξια
τιποτα ομως...ειχα παει και εγω χθες αλλα τζιφος..ασε που κλεινει και τα φωτα και δε βλεπεις ούτε την ωραια παρουσια καλα καλα..Φίλε μου εκτος απο την πολύ ωραία παρουσία τίποτα άλλο ωραίο παίζει ?
Τιμές - διάρκεια ?