καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.187
- Πόντοι
- 736
Σιγά την απόσταση για μασαζ και καλαμάκι στα 25!!!
Αν βγάζω άκρη από το συντακτικό του φίλου, αναφέρει 25 ευρω τα 40 λεπτα.Εχθες το απόγευμα περνούσα από την Λαμπράκη και ειδα σε μια είσοδο χαλαροτικο μασαζ και κέντρο αισθητικης. Ανέβηκα από περιέργεια. Μου ανοίγει μια γύρω στα 45 και μου λεει 25ευρω για 40 λεπτά από περιέργεια πέρασα. Ο χώρος καθαρά για νύχια και για αποτρίχωση. Άρχισε να κάνει μασαζ με πετσέτα και εσώρουχο μου μετά από κανένα δεκάλεπτο μου λέει δεν βγάζεις το μποξερακι μην γίνει με λάδι κρίμα είναι και συνεχίζει. Μου λέει να γυρίσω από μπροστα και κόλπο ρίχνω την πετσέτα κάτω και λέει θα την χρειαστείς να στη δωσω όχι και συνεχίζει το μασαζ.οπως ανεβαίνει προς τα επάνω άρχισα να σφυγκω και με κλειστά μάτια απολαβανα. Σε κάποια στιγμή έφτασε ανανεσα στα μπούτια και εγώ δαγκωνομουν με πιάνει σε κάποια στιγμή και κάνει και στο εργαλείο μασάζ και αφορμή τα την λέω όχι με το χέρι και τον βάζει στο στόμα και αρχίζει. Την λέω μετά από δέκα λεπτά σταματήστε θα τελειώσω και τελειώνω στο στόμα. Φεύγοντας λέω τι χρωστάω και 25 και λειτουργεί χαλάρωσες και λέω είμαι πιασμενως πολύ για να ξανά έρθω και λέει ναι. Πείρα τηλ οπότε από εβδομάδα μία βόλτα παλι
Εχθες το απόγευμα περνούσα από την Λαμπράκη και ειδα σε μια είσοδο χαλαροτικο μασαζ και κέντρο αισθητικης. Ανέβηκα από περιέργεια. Μου ανοίγει μια γύρω στα 45 και μου λεει 25ευρω για 40 λεπτά από περιέργεια πέρασα. Ο χώρος καθαρά για νύχια και για αποτρίχωση. Άρχισε να κάνει μασαζ με πετσέτα και εσώρουχο μου μετά από κανένα δεκάλεπτο μου λέει δεν βγάζεις το μποξερακι μην γίνει με λάδι κρίμα είναι και συνεχίζει. Μου λέει να γυρίσω από μπροστα και κόλπο ρίχνω την πετσέτα κάτω και λέει θα την χρειαστείς να στη δωσω όχι και συνεχίζει το μασαζ.οπως ανεβαίνει προς τα επάνω άρχισα να σφυγκω και με κλειστά μάτια απολαβανα. Σε κάποια στιγμή έφτασε ανανεσα στα μπούτια και εγώ δαγκωνομουν με πιάνει σε κάποια στιγμή και κάνει και στο εργαλείο μασάζ και αφορμή τα την λέω όχι με το χέρι και τον βάζει στο στόμα και αρχίζει. Την λέω μετά από δέκα λεπτά σταματήστε θα τελειώσω και τελειώνω στο στόμα. Φεύγοντας λέω τι χρωστάω και 25 και λειτουργεί χαλάρωσες και λέω είμαι πιασμενως πολύ για να ξανά έρθω και λέει ναι. Πείρα τηλ οπότε από εβδομάδα μία βόλτα παλι
κ μετα στη πεσαν ολοι λεει με πμ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΣΟ ???Εχθες το απόγευμα περνούσα από την Λαμπράκη και ειδα σε μια είσοδο χαλαροτικο μασαζ και κέντρο αισθητικης. Ανέβηκα από περιέργεια. Μου ανοίγει μια γύρω στα 45 και μου λεει 25ευρω για 40 λεπτά από περιέργεια πέρασα. Ο χώρος καθαρά για νύχια και για αποτρίχωση. Άρχισε να κάνει μασαζ με πετσέτα και εσώρουχο μου μετά από κανένα δεκάλεπτο μου λέει δεν βγάζεις το μποξερακι μην γίνει με λάδι κρίμα είναι και συνεχίζει. Μου λέει να γυρίσω από μπροστα και κόλπο ρίχνω την πετσέτα κάτω και λέει θα την χρειαστείς να στη δωσω όχι και συνεχίζει το μασαζ.οπως ανεβαίνει προς τα επάνω άρχισα να σφυγκω και με κλειστά μάτια απολαβανα. Σε κάποια στιγμή έφτασε ανανεσα στα μπούτια και εγώ δαγκωνομουν με πιάνει σε κάποια στιγμή και κάνει και στο εργαλείο μασάζ και αφορμή τα την λέω όχι με το χέρι και τον βάζει στο στόμα και αρχίζει. Την λέω μετά από δέκα λεπτά σταματήστε θα τελειώσω και τελειώνω στο στόμα. Φεύγοντας λέω τι χρωστάω και 25 και λειτουργεί χαλάρωσες και λέω είμαι πιασμενως πολύ για να ξανά έρθω και λέει ναι. Πείρα τηλ οπότε από εβδομάδα μία βόλτα παλι
χαθηκε να παρεις ενα τηλ να διναμε απο 7Δεν πάω σε πιάτσες.
Στο ξεκαρφωτο το βρήκα σ ένα μαγαζί καθώς περνούσα . Και μάντεψε : το πήρα με έκπτωση 30%.14 ευρώ δλδ. Χα χα χα.
Εσύ τι λες να το άφησα ?
Το ίδιο έχει πάει από 100 μέχρι και 500.
Τώρα πως το πήρα με 14 άστο είναι μεγάλη ιστορία και δεν είναι για εδώ.
Την Καλημέρα μου
Δωσε και μενα μπαρμπα!!!!!!Την καλησπερα μου κ.H.O.F και humax.
k. H.O.F σας παρακαλω να μη μιλατε για τετοια νουμερα περασμενων δεκαετιων γιατι ορισμενοι τα ασπαζονται και σημερα και τα ζητανε!!!
Οσο για το μικρο κ. H.O.F θα τα πουμε με την προηγμενη διαστημικη τεχνολογια μας
Δωσε και μενα μπαρμπα!!!!!!
Που κοπροσκυλιάζεις ρε κοπουκι?Ου ρε,παλιο Πυρφορε...