azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
τηλεφωνα κανεις για να επισκεφτω κανα μασαζ, θα στειλει κανεις?
Δες ενα αγγελιοφόρο τύπε,η ηλεκτρονικά
azazel εχω παρει 35 αγγελιοφορους, και πουθενα δεν αναφερει τα καταστηματα αυτα αμα πας στη σελιδα 2020 ενας συναδελφος αναφερει ποια ειναι free τωρα αν εχεις απο αυτα κανενα τηλεφωνο αν μπορεις κανε το κοπο και ενημερωσε με. Οσο για τα online που αναφερεις μπηκα σε καποια site και κει δεν τα χει, αντε τα private το καταλαβαινω δεν τα δινεται τα κρατατε για τη παρτη σας αλλα και τα free δε μπορειτε να δωσετε?
Οπως λέει ο mel,στα πριβέ πρεπει να σε συστήσει κάποιος,τα free ειναι λίγα μεν αλλα εχουν τα περισσότερα μπάζα μεσα,αρα καλυτερα ξεκινά προσκλήσεις για καφές
εγω ψαχνω κυριως μιλφ, 35-40-45 η ακομη και 50 αν ειναι μουναρος, οπως ο mel εγραψε στο edelweis που επισκεφτηκε το τι υπαρχει και κυριως εκει θελω συστατικη επιστολη γιατι γι αυτη τη Στεφη ενδιαφερομαι να δοκιμασω, και εννοειται και οι αλλες οι μιλφ ειτε σ αυτο το μαγαζι η και αλλου τωρα δε ξερω αν μπορει καποιος απο σας να με βοηθησει
Φιλε σε καταλαβενω, ειλικρινα αυτο που ψαχνεις απο την ελαχιστη εμπειρια μου δεν υπαρχει. Μπορεις να πας στο και να δεις,ειναι free και δε χρειαζεσε συστατικες και εγγυητικες επιστολες, αλλα 45 και πανω δεν παιζει.
Μονο 100 και πάνω !!!
Φιλε,προσγειωσου στη πραγματικοτητα.εγω ψαχνω κυριως μιλφ, 35-40-45 η ακομη και 50 αν ειναι μουναρος, οπως ο mel εγραψε στο edelweis που επισκεφτηκε το τι υπαρχει και κυριως εκει θελω συστατικη επιστολη γιατι γι αυτη τη Στεφη ενδιαφερομαι να δοκιμασω, και εννοειται και οι αλλες οι μιλφ ειτε σ αυτο το μαγαζι η και αλλου τωρα δε ξερω αν μπορει καποιος απο σας να με βοηθησει
Φιλε,προσγειωσου στη πραγματικοτητα.
Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εισαι,οχι στην ΑΘΗΝΑ.
Μη φαντασιώνεσαι 40αρες και πενηντάρες νοικοκυρες να γαμιουνται για 50 ευρω...
Συνελθε!!!!!!!
Το καταλαβα,για ηλικια λεω.Νομιζω μπερδευτικες και αρπαζεις τον φιλο απο τα μουτρα. το 35 -40 -45 -50 ειναι ηλικια οχι αμοιβη.
Το καταλαβα,για ηλικια λεω.
Και ουτε τον πηρα με τα μουτρα.Απλα δε θα βρει αυτό που φαντασιώνεται.
ΜακαριΣε λίγο καιρο θα βγουν κι αυτές στο κλαρί
Μακαρι
Στην ΑΘΗΝΑ,χαιρω πολύ,αυτο ελεγα.
Αν διαβασετε για αυτην θα δειτε οτι τετοια ειναι.
Στην ΑΘΗΝΑ,χαιρω πολύ,αυτο ελεγα.
Ρε ΑΖΑΖΕΛ,που να το χωσουμε αποψε?Εχεις καμμια καλη ιδεα-πληροφορια?
Που τραγουδάει το....μωρο?καμια ειρηνη εγω θα προτεινα
Που τραγουδάει το....μωρο?