aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Οχι βρε, μου έχει τύχει να ανοίξουν ( είναι δυο μαζί ενωμένα ) και να κάνουμε ελεύθερη πτώση, ευτυχώς το στιβαρό κορμί μου με (μας) έχει σώσει πολλές φορές....Επίσκεψη στο Body Free,
Ήταν τρεις (όπως αποδείχτηκε) κοπέλες, μια ξανθιά 45+ ελληνίδα που εκτελούσε και χρέη "γραμματέως" και μια με καστανοκόκκινα μαλλιά γύρω στα 30 ωραίο σώμα και πρόστυχο βλέμμα (μου άρεσε αρκετά).
Με προτροπή του Νικόλα, περνάω στο δωμάτιο και η ξανθιά κυρία μου εξηγεί τα προγράμματα... 60-80-100 για τα γνωστά. Τις λέω για 2 εκτονώσεις και μου λέει 200 ευρώ :o!
Της λέω θα πάρω το 3ο πρόγραμμα, μου λέει οκ η κοπέλα, έρχεται σε λίγο.. Και σκάει μια άλλη άσχετη! Ότι να ΄ναι λέω από μέσα μου. Ήταν η Γιούλα ή Γιούλη από Ρωσία μαύρο μαλλί
προσωπάκι με φακίδες, πολύ ωραία φυσικά βυζιά και σχετικά καλούτσικο σωματάκι. Δεν μιλούσε γρι όμως ελληνικά. Οπότε της λέω ξεκίνα μιας και είχα τρελές κάβλες. Ότι και αν έλεγα έλεγε
"στο" και "στο" (μάλλον "τι" στα ρώσικα). Μασάζ ζήτημα 10 λεπτά, ούτε καν απλή επάλειψη.Χάλια. Γενικά υπήρχε μια βιασύνη στα πάντα και συνεννόηση δεν υπήρχε καθόλου.Πρέπει να ήταν πολύ φρέσκια η κοπέλα
Στο κυρίως μενού αποδείχτηκε πολύ καλή βέβαια και έσωσε την παρτίδα. Πολύ καλή πίπα, λίγο άγρια και επιθετική για τα γούστα μου όμως. Δεκτική στα πάντα όμως, α
λλάξαμε αρκετές στάσεις και κάποια στιγμή φάνηκε να το απολαμβάνει κι αυτή. Θέλω να αναφέρω εδώ όμως 2 πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.
1ον) Είχε πολύ παράξενο μουνί,πολύ στενό και δεν έβρισκα κλειτορίδα, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
2ον) Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε συνέχεια τα μάτια της κλειστά, δεν τα άνοιξε ούτε δευτερόλεπτο χωρίς υπερβολή.
Δυστυχώς κάποια στιγμή έσπασε η καπότα (έλεος με τις φτηνιάρικες) κι ευτυχώς που τραβήχτηκα γιατί δεν ήθελα να χύσω μέσα, αλλιώς θα είχαμε τρεχάματα πολλά.
Δεν είχε πάρει χαμπάρι αυτή. Επειδή μου έχει ξανατύχει συνήθως το καταλαβαίνουν. Τελείωμα στο στόμα και ξεπροβόδισμα.
Συνολικός χρόνος μαζί και με τα ντουζ πρίν και μετά το πολύ 35 λεπτά που σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τα 100 ευρώ.
Ο χώρος μου φάνηκε πολύ καλός και καθαρός, ο καλύτερος μάλλον από αυτά που έχω επισκεφτεί μέχρι τώρα.
Προσωπικά μου άρεσαν τα μασαζοκρέβατα κι αντέχουν αρκετά όπως αποδείχτηκε (μάλλον βιδωμένα τα είχε).
Οι υπηρεσίες ήταν αντίστοιχες με μπουρδέλου του βαρδαρίου όμως(ούτε καν στούντιο).
Ο Νικόλας ωραίος τύπος από το λίγο που μίλησα. Μου φάνηκε ιδιαίτερα ευφυής κι έχει τη στόφα του επιχειρηματία.
Σαν γενικό overall θα έφαζα θετικό πρόσημο στην επίσκεψή μου.
Η ξανθιά γραμματέας φαντάζομαι ήταν ο μ..... η Στέφι ....