Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (6 μέλη και 84 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επισκέφτηκα την Μάρω στο κέντρο. Έχει θετική διάθεση, δουλεύει μόνη της.
Ο χώρος είναι ένα παλιό διαμέρισμα, κάπως περιποιημένο.
Η κοπέλα έχει πολύ ωραίο στήθος και ρώγα, και αρκετά κιλά παραπάνω, πρόσωπο νορμάλ.
Κατεβασμένα τα παντζούρια, μπόλικο σκοτάδι μέσα στο δωμάτιο.
Καθαρό δωμάτιο, σεντόνι, πετσέτα, καθαρή κι αυτή.
Προσπάθεια εκ μέρους της να ικανοποιήσει τον πελάτη με άνεση χρόνου, δέχεται πολλά, δάχτυλα κλπ.
80 ευρώ για μια ώρα.
Καλά ήταν, αλλά δεν νομίζω να την ξαναεπισκεφτώ.
Ηλικία;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
δεν ξέρω, ίσως 35-40
Η Μάρω εντάσσεται στα...ελαφρά βάρη. Τη σώζει το όμορφο πρόσωπο, το αναλογικό σώμα για τα κιλά και κυριως οι υπηρεσίες της. Χρωστάει χάρη γι' αυτές στη δασκάλα της κι ας μην τη χωνεύει πλέον... 

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Η Μάρω εντάσσεται στα...ελαφρά βάρη. Τη σώζει το όμορφο πρόσωπο, το αναλογικό σώμα για τα κιλά και κυριως οι υπηρεσίες της. Χρωστάει χάρη γι' αυτές στη δασκάλα της κι ας μην τη χωνεύει πλέον... 
:uglystupid:  :kissass:  :kissass2:  :pipa3:  :fuck2:

Georgekomo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, βρίσκομαι εκτακτως Θεσσαλονίκη και με αυτά που διάβασα, πιστεύω οτι η μαρω ειναι ότι πρέπει για τα γούστα μου και θα ήθελα να την επισκεφθώ!
Ας κανει κάποιος τον κόπο να μου στειλει το τηλ της.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
Επισκέφτηκα την Μάρω στο κέντρο. Έχει θετική διάθεση, δουλεύει μόνη της.
Ο χώρος είναι ένα παλιό διαμέρισμα, κάπως περιποιημένο.
Η κοπέλα έχει πολύ ωραίο στήθος και ρώγα, και αρκετά κιλά παραπάνω, πρόσωπο νορμάλ.
Κατεβασμένα τα παντζούρια, μπόλικο σκοτάδι μέσα στο δωμάτιο.
Καθαρό δωμάτιο, σεντόνι, πετσέτα, καθαρή κι αυτή.
Προσπάθεια εκ μέρους της να ικανοποιήσει τον πελάτη με άνεση χρόνου, δέχεται πολλά, δάχτυλα κλπ.
80 ευρώ για μια ώρα.
Καλά ήταν, αλλά δεν νομίζω να την ξαναεπισκεφτώ.
Εγω όταν πηγα είχαμε ανοιχτα παντζούρια και παραθυρο.Αφου ειχα το νου μου μη φυσηξει κανενας βαρδαρης
και παρει τη κουρτινα στην ακρη!!!
Και είναι χαμηλα το διαμερισμα.Θα διναμε ματι στα μαγαζια απέναντι...

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Georgekomo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για τα μηνυματα σας, αλλα δυστυχώς μπορούσε μονο αυριο και δεν έγινε η επίσκεψη....
Ελπίζω να ξανά ειμαι σύντομα στη πόλη σας, συναγωνιστές.
Οποίος μπορεί ας μου στειλει το τηλ της Μαριαννας για να οργανωθώ καλύτερα την επόμενη φορά...
Καλό βράδυ και καλα γαμησια συναγωνιστές της ηδονης!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
ρε παιδια καποιος δε μπορει να κανει ενα ψυχικο να με βοηθησει για το edelweis?

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Α. Μασατζίδικα που γαμάς

2.Antistres, Μάκης, Βούλγαρη PRIVE
4.Εscape, Εβίτα, Καλαμαριά PRIVE
6.Smile, Βασίλης, Κ. Καραμανλη PRIVE
8.Mariana's, Μαριάννα, Κ. Καραμανλή PRIVE
9.Entelweiss, Έυα, Β. Ολγας PRIVE
10.Resort, Β. Ολγας PRIVE
15.Νέοι Ορίζοντες, Εβίτα, Ανθέων
16.Λάζαρος, Λάζαρος, Κ. Καραμανλή
18.Angels Spa,  B. Όλγας

Καλημέρα στην παρέα!

Μετά από πολύμηνη αποχή από τον αγώνα, σκέφτομαι να επιστρέψω στα γήπεδα... Το πρόβλημά μου είναι πως λόγω εργασίας πρέπει να περιοριστώ στην ανατολική πλευρά της πόλης μας, και από την παραπάνω, ποιο πρόσφατη λίστα, επέλεξα 9 ελαιοτριβεία, μεταξύ των οποίων, 6 PRIVE...

Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα τα: Escape Εβίτα, Νέοι Ορίζοντες, Angels Spa και Edelweiss που πιστεύω θα ναι κοντά στο χώρο που εργάζομαι  ;)

Επίσης, θα θελα να δοκιμάσω και μια ποιο πριβέ κατάσταση, απλά για την εμπειρία!

Στο δια ταύτα λοιπόν, αν υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που γνωρίζει τηλέφωνα από τα παραπάνω "γήπεδα" ή/και μπορεί να με συστήσει σε κάποια ποιό πριβέ κατάσταση, ας μου στείλει πμ!

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στις καταδρομικές σας!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.962
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στην παρέα!

Μετά από πολύμηνη αποχή από τον αγώνα, σκέφτομαι να επιστρέψω στα γήπεδα... Το πρόβλημά μου είναι πως λόγω εργασίας πρέπει να περιοριστώ στην ανατολική πλευρά της πόλης μας, και από την παραπάνω, ποιο πρόσφατη λίστα, επέλεξα 9 ελαιοτριβεία, μεταξύ των οποίων, 6 PRIVE...

Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα τα: Escape Εβίτα, Νέοι Ορίζοντες, Angels Spa και Edelweiss που πιστεύω θα ναι κοντά στο χώρο που εργάζομαι  ;)

Επίσης, θα θελα να δοκιμάσω και μια ποιο πριβέ κατάσταση, απλά για την εμπειρία!

Στο δια ταύτα λοιπόν, αν υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που γνωρίζει τηλέφωνα από τα παραπάνω "γήπεδα" ή/και μπορεί να με συστήσει σε κάποια ποιό πριβέ κατάσταση, ας μου στείλει πμ!

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στις καταδρομικές σας!

Μη περιμένεις να σου απαντήσουν. Θα σε παραπέμψουν στις προηγούμενες 2000 σελίδες του thread  και για τα πριβέ θα σου πουν ότι πρέπει να έχεις γνωριμίες. Αυτά ...

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Φίλε Blizardeye, διαβάζω τακτικά το φόρουμ και το γνωρίζω αυτό! Παρόλα αυτά, δεν χάνω τίποτα με το να κάνω μια ερώτηση, σωστά?!?  Επίσης σκέφτομαι πως όλοι κάποια στιγμή κάπως έτσι θα ξεκίνησαν, ειδικά για τις ποιό πριβέ καταστάσεις!  Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν εδώ μέσα, επομένως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου!

Όλα τα παραπάνω, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν (ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται), και με πολύ καλή διάθεση!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.962
Πόντοι
26.096
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα έχω περάσει και εγώ αυτά. Τελικά σηκώνεις τα χέρια και προσπαθείς μόνος σου ή μπορεί κάποιος να σου στείλει ΡΜ. Αυτοί, οι αφανείς, βοηθούν πολύ. Δεν σε κατηγόρησα. Αλλά η κατάσταση εδώ μέσα δεν αλλάζει με τίποτε. Είναι ένα σχετικά κλειστό κύυκλωμα. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα καταλαβαίνουν, συμφωνούν και αλληλοσυγχαίρονται και οι υπολοιποι απλά τους διαβάζουν ...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα έχω περάσει και εγώ αυτά. Τελικά σηκώνεις τα χέρια και προσπαθείς μόνος σου ή μπορεί κάποιος να σου στείλει ΡΜ. Αυτοί, οι αφανείς, βοηθούν πολύ. Δεν σε κατηγόρησα. Αλλά η κατάσταση εδώ μέσα δεν αλλάζει με τίποτε. Είναι ένα σχετικά κλειστό κύυκλωμα. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα καταλαβαίνουν, συμφωνούν και αλληλοσυγχαίρονται και οι υπολοιποι απλά τους διαβάζουν ...
:2funny:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
ρε παιδια καποιος που εχει προγραμμα να παει στο edelweis τωρα αμεσα (σημερα, αυριο, σαββατοκυριακο) δε γινεται να με παρει και μενα μαζι του για να γινω μελος και γω? θα δωσω και ανταλλαγμα οποιος κανει το ψυχικο, οποιος προσφερεται ας με στειλει pm

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια καποιος που εχει προγραμμα να παει στο edelweis τωρα αμεσα (σημερα, αυριο, σαββατοκυριακο) δε γινεται να με παρει και μενα μαζι του για να γινω μελος και γω? θα δωσω και ανταλλαγμα οποιος κανει το ψυχικο, οποιος προσφερεται ας με στειλει pm

Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας αλλά γιατί τόσο επιμονή να πας εκεί και αφού βλέπεις ότι δεν απαντάει κανένας.Εγώ προσωπικά δεν έχω κονέ εκεί οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.Αλλά να λές ότι θα δώσεις και αντάλλαγμα σε όποιον σε πάει...'Ελεος δηλαδή

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
γιατι εχει μιλφ, τωρα αν εχεις εσυ κονε πουθενα αλλου με μιλφ και θες να βοηθησεις καντο

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Επειδή είδα και παλιότερα μηνύματά σου δεν γνωρίζω μαγαζί με 40 και άνω.Μέχρι 35 άρες ναι

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
αν θελεις στειλε με σε pm για τις 35αρες

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλα ρε παιδια δινετε διπλα και τριπλα λεφτα για να πατε με γυναικες που δεν ελεγχονται απο γιατρους καθε 2 βδομαδες? δεν ειναι μονο το οικονομικο τα παρασημα δεν τα φοβαστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom