Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (7 μέλη και 63 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
καλημερα συντροφια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων βρισκομαι στην αθηνα και ειπα να επισκευτω τα εδω ιδρυματα.
Γιατι το εκανα????? εεε???? Γιατι????
Οι τιμες πανω κατω ειναι οι ιδιες η διαφορα ειναι στο "προιον" και στην εξυπηρετηση.
Αιωνες πισω βρισκομαστε. καταρχην δεν υπαρχει αυτο το πριβε, πας οπου θες οτι ωρα θες. τιμες απο 50+ για φουλ προγραμμα.
Παντα με το χαμογελο στα χειλη, και ευγενια στο δωματιο οχι σαν μερικες δικες μας εδω πανω που νομιζουν πως καποιες ειναι.
και φυσικα ο καθενας ας σκεφτει ποια κορασιδα του αρεσει (για μην πω ονομα εγω και αρχισουμε ποια ειναι ομορφοτερη και ποια καλυτερη) εεε αυτη που θα βαλετε στο μυαλο σας στα 4 ιδρυματα που επισκευτηκα θα ειναι το πιο μπαζο να πω, η πιο ασχημη να πω, αυτη που θα δουλευε λιγοτερο τελως παντων. εμενα παντως με επιασε καταθλιψη οταν σκεφτηκα το τι εχουμε Θεσσαλονικη και τι εχουν στην αθηνα ΚΑΙ με τι τιμες.
Αυτα τα ολιγα.
Γαργαλιστικες λεπτομεριες στην επιστροφη
Υ.Γ. στο χερι μας ειναι να κατεβουν οι τιμες και να ανανεωσουν το εμψυχο δυναμικο τους τα ιδρυματα της πολης μας

Τι ξυνεις τετοιες πληγες? Δυστηχως επιληθευουμε οτι το φτωχομανα ισχυει ακομα και στα μασαζολαδιαρομαγαζα, οχι δε επιπεδο τιμων , αλλα σε ολα τα αλλα επιπεδα, συμπεριλαμβανομενων και των πελατων.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επισκεψη εχθες στη Δωδεκανησου, οπου καθε φορα που πηγενω ολο και περισσοτερο ανεβενει στην εκτιμηση μου σαν μαγαζι, χορος, επικοινωνια με τις αφεντικινες, και αρχιζω να δικαιολογω τον Ric για το κολημα που εχει. Οι κοπελες λοιπον 2, η Χριστινα Ελληνιδα γυρω στα 30-35 , και μια αλλη που δε συγκρατισα το ονομα της μια και δε μου εκανε κλικ, θυμαμε τα μεγαλα ζυγοματικα στο πρωσοπο κι το ξανθο κοντο μαλι. Η Χρισιτνα λοιπον με εντυπωσιασε με το μασαζ,και προσωπικα το κατατασω πολυ πανω του μεσου ορου. Μου θυμησε τη Μελινοτατη και την Αλεξανδρα του Σακη. Θα την καταχωρουσα αναμεσα σε αυτες τις 2 πανω απο Μελινα κατω απο Αλεξανδρα. Στα του αγωνα μια χαρα, με δεκτικοτητα στις επιθυμιες μου και ευχαριστη διαθεση και αρκετη υπομονη απο μεριας της. Γενικα μια ευχαριστη συναντηση. Καλη συνεχεια συναγωνιστες...
:smitten:

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Τι ξυνεις τετοιες πληγες? Δυστηχως επιληθευουμε οτι το φτωχομανα ισχυει ακομα και στα μασαζολαδιαρομαγαζα, οχι δε επιπεδο τιμων , αλλα σε ολα τα αλλα επιπεδα, συμπεριλαμβανομενων και των πελατων.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στη Μαριαννα. Περασα με την Στελλα. Καλουλα στο πεοσωπο, κιλα λιιιγο παραπανισια αλλα ωραια... η κοπελα το γουσταρει. φιλικη, εβγαζε καυλα καιγενικα το απολαμβανει. αξιζαν τα χρηματα...Επισης αρκετες κοπελες...ξανθιες μελαχρινες, μικρες μεγαλες, αλλες κορμαρες και αλλες οχι..γενικα η Μαριαννα εχει για ολα τα γουστα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
Χαμος σημερα στης ΜΑΡΩΣ το κουτουκι....
Με μισάνοιχτα παντζούρια...

Τα σπαει η μπεμπεκα!!!!!!!

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
Α Ζ Α Ζ Ε Λ!!!

ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Μεσημεριασε!!!!!!!!

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρωτάω βρε, θύμισε μου η Μάρω είναι σόλο.....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τελικά μάθαμε κάτι για Στέφι, η τίθεται θέμα ασυμβίβαστου....Φακίρη αγόρι μου θα κάνεις επίσκεψη...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λαϊκό πόθο πες, άντε να ακούσουμε καλά νέα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
Χαμος σημερα στης ΜΑΡΩΣ το κουτουκι....
Με μισάνοιχτα παντζούρια...

Τα σπαει η μπεμπεκα!!!!!!!

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Για οσους ενδιαφέρονται και σκοπευουν να ετην επισκεφθουν,ας το βιασουν.

Σε 1,5 μηνα τελος!!!!!
Εχουμε αποσυρση...

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
τελικα τα πορνιδια η χαρα και η μαγδα απο εντελβαισ πηρανε τον πουλοπουλο και τωρα βγαζουν το μεροκαματο τισ :pipa1: στο φεβερ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom