yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Είχε την Τζένη,η οποία πρωτύτερα είχε δουλέψει στον Λάζαρο.Ναι,αν και κατά διαστήματα εχει γραφτει ότι ειχε και άλλη κοπελα στο σπιτι...
Είχε την Τζένη,η οποία πρωτύτερα είχε δουλέψει στον Λάζαρο.Ναι,αν και κατά διαστήματα εχει γραφτει ότι ειχε και άλλη κοπελα στο σπιτι...
Για οσους ενδιαφέρονται και σκοπευουν να ετην επισκεφθουν,ας το βιασουν.
Σε 1,5 μηνα τελος!!!!!
Εχουμε αποσυρση...
Τρωμε,τρωμε....και ειμαστε πολλοι!!!!!ε ναι λογικό είναι να αποσυρθεί,ποιος τρώει πατσά το καλοκαίρι???...
ε ναι λογικό είναι να αποσυρθεί,ποιος τρώει πατσά το καλοκαίρι???...
Για ποιο λες; Τη μικρή βουλγάρα;Το νεο μικρο στην Μαριαννα εχει τρελες![]()
![]()
πριν απο καμια 20 μερες .
Αψογος!!!!!καλησπέρα στους συναδέλφους
συγκεντρωτική αναφορά από πρόσφατες επισκέψεις μου σε διάφορα μασαζο-ιδρύματα:
Επίσκεψη στο νέο μαγαζί της Μαρίας της ψηλής πακτζού με τα πολλά τατουάζ κοντά στην διαστάυρωση Δελφών με Καλλιδοπούλου. Υπάρχει και σχετική αγγελία στο site του αγγελιοφόρου για νέο χώρο κλπ (συγχωρέστε με δεν κράτησα το τηλέφωνο). Δύο κοπέλλες παρούσες μια ξανθιά και μια μελαχρινή, ονόματα δεν συγκράτησα, αλλά τα κορίτσια έχουν δουλέψει και σε άλλα καταστήματα παλιότερα. Για τον λόγο αυτό δεν έκατσα περισσότερο εκεί.
Από το μέτωπο του Εντελβάϊς-Εύας οι γνωστές παρουσίες (Σοφία, Λένα, Αναστασία) με νέα παρουσία την Ελληνίδα milf κοντούλα καστανομάλλα Στέφη με τα τεράστιακαι την επιστροφή από τα παλιά της επίσης κοντούλας ρουμάνας Αλεξάνδρας που την βρήκα εμφανισιακά πολύ βελτιωμένη από παλιότερα. Συνεδρία με την Στέφη, με εντυπώσεις καλές. Συνιστάται κυρίως για λάτρεις των μεγάλων μπαλκονιών. Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια Στέφη που αναφέρθηκε από άλλους συναδέλφους σχετικά με άλλα μαγαζιά. Πάντως η συγκεκριμένη προχωρούσε και στο πλήρες πρόγραμμα.
Τέλος πιο πρόσφατη επίσκεψή μου στο κατάστημα στην Δωδεκανήσου στον χώρο της Έλενας-Ελίζας. Παρούσες η Σία γεματούλα καστανομάλλα με επίσης μεγάλα, η Θάλεια καστανομάλλα επίσης γεματούλα και η ξανθιά milf Χριστίνα. Αν και μου άρεσε περισσότερο η Θάλεια, λόγω προβλήματος στην μεσούλα της δεν μπορούσε να κάνει καλό μασάζ, οπότε και έγινε συνεδρία με την Σία. Εμφανισιακά μπορεί να μην τραβάει η κοπέλλα, συνιστάται όμως για καλό μασάζ και δυνατό δεύτερο πρόγραμμα. Το link της αγγελίας από το site του αγγελιοφόρου:
για να μην λέτε ότι δεν βοηθάμε τα παλιά μέλη
να' μαστε όλοι καλά
Η μαλλον θα ησουν αψογος αν εβαζες και το λινκ της πρωτης αγγελίας...Αψογος!!!!!
Η μαλλον θα ησουν αψογος αν εβαζες και το λινκ της πρωτης αγγελίας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προς αποφυγή παρεξηγήσεων μαλον ο φίλος φακιρης μπερδεύτηκε η δεν κατάλαβε καλά..το πολύ ένα εικοσαήμερο να σταματιση και αυτο για διακοπές .και η πληροφορία μου δεν δε χετε αμφισβήτηση....Για οσους ενδιαφέρονται και σκοπευουν να ετην επισκεφθουν,ας το βιασουν.
Σε 1,5 μηνα τελος!!!!!
Εχουμε αποσυρση...
Καλημερα συναγωνιστες,
επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα απο 2 εβδομαδες. Παιζει τπτ καλο πουθενα? αν και μετα απο την επισκεψη μου εις τας Αθηνας νομιζω πως δυσκολα θα επισκευτω ξανα ελαιοτριβιο της θεσσαλονικης.
Πρεπει λιγο να κατεβασουν τις τιμες τους και να βελτιωσουν κατα πολυ το σερβις και τις κορασιδες τους (ειδικα τις κορασιδες).
δε νομιζω γιατι δεν ειναι
αυτη που λεει παει πεταξε ;)
ε ναι λογικό είναι να αποσυρθεί,ποιος τρώει πατσά το καλοκαίρι???...