You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
Περί ορέξεως...κολοκυθόπιταέλεος ρε παιδιά...μιλάτε ακόμα για μάγκυ και λίζα...σε λίγο θα μας πείτε ότι γουστάρετε και τη θώδη
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Γενικα συναθλητες μου,οι 2-3 τελευταιες σελιδες ειναι αφιερωμενες σε Θωδη-Ταυγετη,φυσικα δεν ευθυνεται κανεις αλλα αυτοι που εχουν τα μαγαζια και μας θεωρουν μαλ...ες.έλεος ρε παιδιά...μιλάτε ακόμα για μάγκυ και λίζα...σε λίγο θα μας πείτε ότι γουστάρετε και τη θώδη
Άντε ρε βρωμοσκούληκο γύρνα στην τρύπα σου, που έχεις και άποψη.Γενικα συναθλητες μου,οι 2-3 τελευταιες σελιδες ειναι αφιερωμενες σε Θωδη-Ταυγετη,φυσικα δεν ευθυνεται κανεις αλλα αυτοι που εχουν τα μαγαζια και μας θεωρουν μαλ...ες.
Όλα καλά αδελφέ;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Προσωπικα εχω αποφασισει αποχη απο τα μπαζομαγαζα και 2ημερες-3ημερες εκδρομουλες σε χωρες που τα μασατζιδικα εχουν αλλο τελειως νοημα(Βουκουρεστι π.χ).Αυτοι που φερνουν τα μπαζα στα μαγαζια τους,να πηγαινουν κιλας μαζι τους,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Να βαλουν μυαλο.Ολα καλα Πετρο,ετοιμασου για εκδρομες.
το έχω ξαναγράψει
στην αγγλία(φυσικά και δεκάδες άλλα στην αγγλία παρόμοια)
γυναικάρες με φουλ λιστ από σέρβις και από τιμές εξωφρενικά καλές,ιδίως τώρα που η λίρα σχεδόν έγινε ένα με το ευρώ...50-60 ευρώ για τέτοια μουνιά είναι φοβερή φάση...
και δω μιλάμε για μάγκι και ιωάννα που σε λένε το να βγάλω τη φούστα μου είναι έξτρα!!!
στην αγγλία(φυσικά και δεκάδες άλλα στην αγγλία παρόμοια)
γυναικάρες με φουλ λιστ από σέρβις και από τιμές εξωφρενικά καλές,ιδίως τώρα που η λίρα σχεδόν έγινε ένα με το ευρώ...50-60 ευρώ για τέτοια μουνιά είναι φοβερή φάση...
και δω μιλάμε για μάγκι και ιωάννα που σε λένε το να βγάλω τη φούστα μου είναι έξτρα!!!
Άντε ρε βρωμοσκούληκο γύρνα στην τρύπα σου, που έχεις και άποψη.
Όλα καλά αδελφέ;
πήρε άδεια για να γράψει την άποψή του από τον...Μάο
ή θα τον πούνε ποντίκι
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εχω λαβει email απο κολλητο με φωτο απο μασσατζιδικο στο Βουκουρεστι κι εχω παθει πλακα,δε βλεπω την ωρα να πεταχτω.Οσο για Αγγλια που λεει ο Παλερμο,καλα αυτοι ηταν ουτως η αλλως 100 χρονια μπροστα,αναπολω τα φοιτητικα μου μασσαζ εκει.
Εχω λαβει email απο κολλητο με φωτο απο μασσατζιδικο στο Βουκουρεστι κι εχω παθει πλακα,δε βλεπω την ωρα να πεταχτω.Οσο για Αγγλια που λεει ο Παλερμο,καλα αυτοι ηταν ουτως η αλλως 100 χρονια μπροστα,αναπολω τα φοιτητικα μου μασσαζ εκει.
ποια πόλη?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Πετρο,αν δεις τις φωτο απο Ρουμανια,αυριο θα εισαι ηδη εκει...Α ρε κοσμογυρισμένοι, σας ζηλεύω
Πορστμουθ (Με Πωλ Γουωλς 11αδα),για τα "κολπα" πεταγομουν Μπραιτον η Λοντον...
βασικά κάθε περιοχή είχε άλλα γούστα...πόρτσμουθ,ουαλία,νότιχαμ,μπρίστολ,μίντλαντς όχι πολλά πράγματα
αλλά μάνστεστερ(πρωτεύουσα των μασάζ),λονδίνο και ν.ανατολικά σάρει,γκίλφορτν πολύ μεγάλη ποικιλία
γενικά άμα μπεις στο γίνεται το έλα να δεις
εγώ θυμάμαι,όταν έκανα μάστερ αγγλία...έπαιρνα φεύγοντας λεφτά για 2 μήνες,σε 2-3 βδομάδες και πιο λίγο μου τελείωναν...μετά τηλεφωνο σπίτι,ξέρεις πατέρα έτυχαν κάτι απρόοπτα έξοδα,κάτι βιβλία πολύ ακριβά για μια εργασία κλπ παπαριές...στείλε κανένα φράγκο
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Τι μου θυμιζεις τωρα...μεχρι την κιθαρα μου πουλησα για να επιστρεψω στο τελος γαμω τα μασσαζ μου...Το Πορτσμουθ οντως δεν ελεγε απο τετοιες φασεις.Μουνταδα,βροχα,μπαλλα και μαχαιρωματα θυμαμαι μονο...αλλα παραεξω γινοταν το ελα να δεις...βασικά κάθε περιοχή είχε άλλα γούστα...πόρτσμουθ,ουαλία,νότιχαμ,μπρίστολ,μίντλαντς όχι πολλά πράγματα
αλλά μάνστεστερ(πρωτεύουσα των μασάζ),λονδίνο και ν.ανατολικά σάρει,γκίλφορτν πολύ μεγάλη ποικιλία
εγώ θυμάμαι,όταν έκανα μάστερ αγγλία...έπαιρνα φεύγοντας λεφτά για 2 μήνες,σε 2-3 βδομάδες και πιο λίγο μου τελείωναν...μετά τηλεφωνο σπίτι,ξέρεις πατέρα έτυχαν κάτι απρόοπτα έξοδα,κάτι βιβλία πολύ ακριβά για μια εργασία κλπ παπαριές...στείλε κανένα φράγκο
Πλήρωσε πολλά γαμησιάτικα ο ταλαίπωρος πατέραςβασικά κάθε περιοχή είχε άλλα γούστα...πόρτσμουθ,ουαλία,νότιχαμ,μπρίστολ,μίντλαντς όχι πολλά πράγματα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Γιατι αλλο ειναι οι πατεραδες ρε Πετρο?Πλήρωσε πολλά γαμησιάτικα ο ταλαίπωρος πατέρας
Και κιθαρίστας κουφάλα: Έχουμε και άλλο κοινό εκτός από την μίζερη ομάδαΤι μου θυμιζεις τωρα...μεχρι την κιθαρα μου πουλησα για να επιστρεψω στο τελος γαμω τα μασσαζ μου...Το Πορτσμουθ οντως δεν ελεγε απο τετοιες φασεις.Μουνταδα,βροχα,μπαλλα και μαχαιρωματα θυμαμαι μονο...αλλα παραεξω γινοταν το ελα να δεις...
τα ταξίδια είναι καλή λύση,απλά φοβερά άβολη και ακριβή λύση
και άντε πήγες 2-3 μέρες,μετά τί?...πότε θα ξαναπάς?...δεν γίνεται να τρέχουμε συνέχεια σε γερμανίες και αγγλίες
πάντως εγω σύντομα θα επισκεφτώ Φρανγκφούρτη το παλάς ή κάποιο παρεμφερές,έχω ακούσει τρομερές κριτικές
και άντε πήγες 2-3 μέρες,μετά τί?...πότε θα ξαναπάς?...δεν γίνεται να τρέχουμε συνέχεια σε γερμανίες και αγγλίες
πάντως εγω σύντομα θα επισκεφτώ Φρανγκφούρτη το παλάς ή κάποιο παρεμφερές,έχω ακούσει τρομερές κριτικές
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σωστος ο παικτης,εγω απο Γερμανια εχω αποψη για Αμβουργο μονο,παντως μια επισκεψουλα καθε τοσο σε Ρουμανια κ.τλ. δε θα με χαλουσε,θα το βαλω στο προγραμμα,το αποφασισα αποχη απο τα μπαζα της πολης,να βαλουν μυαλο και και να καταλαβουν οτι δεν απευθυνονται σε σεξουαλικα αναπηρους η στερημενους.Πετρο,ελπιζω εσυ να συνεχιζεις να "μουσικωνεσαι" γιατι εγω δυστυχως λογω συγκυριων το εκοψα πλεον.τα ταξίδια είναι καλή λύση,απλά φοβερά άβολη και ακριβή λύση