Επισκέπτης
τιμες δεν ειπες ....και τι υπηρεσιες ακριβως παρεχουν...
Επίσης δεν έβαλε και φωτό των κοριτσιών που δουλεύουν. Άχρηστος παιδί μου, άχρηστοςτιμες δεν ειπες ....και τι υπηρεσιες ακριβως παρεχουν...
Η Εμανουέλα είναι φίλη της αφεντικίνας της Εύας και καινούρια στο μαγαζί. Με την Εύα έχω κάνει κανα δυό φορές παλιά αλλά υποτίθεται το σταμάτησε το σπορ. Αν και είναι μουνάρα δεν χάνεις τίποτα αν δεν πας μαζί της.
Αυτή είναι η Εύα αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα πλέον, ιδίως αν δεν σε ξέρει. Η Εμανουέλα είναι καλούτσικη για την ηλικία της, κοντούλα με εμφανίσιμο σώμα. Τίποτα συνταρακτικό. Απλά αξιοπρεπής εμφάνισηεύα είναι η ξανθιά σχετικά κοντή που άνοιγε την πόρτα?....είχα πάει όταν πρωτοάνοιξε,αλλά έκανα με μια μέτρια τσέχα νομίζω τη λίλη
για αυτήν την εμανουέλα,είναι καλό μιλφ?πως είναι περίπου,γεμάτη κλπ?
Αυτή είναι η Εύα αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα πλέον, ιδίως αν δεν σε ξέρει. Η Εμανουέλα είναι καλούτσικη για την ηλικία της, κοντούλα με εμφανίσιμο σώμα. Τίποτα συνταρακτικό. Απλά αξιοπρεπής εμφάνιση
Εγώ έγραψα ότι είναι μουνάρα η Εμανουέλα; Κάποιο λάθος κάνεις. Για την Εύα έγραψα οτι είναι μουνάρακαλά που ρώτησα,γιατί πιο πάνω έγραψες ότι είναι μουνάρα...
πάντως γενικά δεν αξίζει να κάνουμε μάγκα τον καθένα που νοικιάζει ένα διαμέρισμα βρίσκει 2-3 μπάζα και προσπαθεί χωρίς επαγγελματισμό και χωρίς καμία ποιότητα να κάνει αρπαχτή
ΝαιΕΠΙΣΗΣ ΤΟ BODY RELAX ΕΙΝΑΙ PRIVATE Η ΟΧΙ ??
Μόνο αν σε πάρει από το χέρι κάποιος που είναι ήδη πελάτης και σε συστήσειΩΡΑΙΑ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΩ ?
Όχι και χωρίς παρεξήγηση σου εξηγώΕΛΕΟΣ..ΜΩΡΟ ΕΙΜΑΙ ?
ΧΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ PM PLS..
ΕΝΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ..
ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ..
you know..
Δεν σε φοβάμαι γιατί δεν σε ξέρω. Γι'αυτό και δεν σου δίνω τηλέφωναΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΟΧΙ..
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΦΑΣΗ.
ΚΑΤΙ ΘΕΙΤΣΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ.
Ο.Κ. ΦΙΛΕ..ΑΦΟΥ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
παει καιρος!!!!Πηγε κανεις Εγνατιας 136 προσφατα??
ειναι εκει η Λιζα ακομα?