Χαιρετω την παρεα....περιτο να πω οτι χαιρομαι που ειμαστε κ παλι εδω....Λοιπον....στο angel ειναι καποια μαρια η εμα.....κοντη μαυρο μαλι.....μιλαμε για τρελη ξεπετα.....αυτα τα λεφτα τα παραεκλαψα....σε καποια φαση ειχε εμφανιστει ενα μικρο, βαλια....τρομερο θα λεγα...αλλα δυστυχως την εκανε γρηγορα....μηπως καποιοσ συναδελφοσ την εχει πετυχει καπου???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
Επισης επαιξε επισκεψη στην πριγκιπησα.....συνεχιζει να ειναι ολα τα λεφτα το κοριτσι......
??...πριγκήπισσα?ποια είναι?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Πορστμουθ (Με Πωλ Γουωλς 11αδα),για τα "κολπα" πεταγομουν Μπραιτον η Λοντον...
βασικά κάθε περιοχή είχε άλλα γούστα...πόρτσμουθ,ουαλία,νότιχαμ,μπρίστολ,μίντλαντς όχι πολλά πράγματα
αλλά μάνστεστερ(πρωτεύουσα των μασάζ),λονδίνο και ν.ανατολικά σάρει,γκίλφορτν πολύ μεγάλη ποικιλία
γενικά άμα μπεις στο γίνεται το έλα να δεις
Μάντσεστερ όντως όλα τα λεφτά... μόνο μία φορά πήγα σαν επισκέπτης σ' ένα μ' έναν φίλο γιατί δεν έπαιζαν πολλά φράγκα! Είχα πάει την προηγούμενη στο Old Trafford και δεν μπορούσα να ζητήσω κι άλλα λεφτά... Εκεί το τι είδα... τα σκέφτομαι και θέλω να πάω...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
για τη βαλια δε ξερω αλλα εγω σημερα πετυχα μια ιωαννα πρωτη μερα στο angel και στη πιατσα πολυ καλη κοπελα σε ολα ;)ενα μεγαλο ευχαριστω στο πετρο δημοσια ξερει αυτος ;)Χαιρετω την παρεα....περιτο να πω οτι χαιρομαι που ειμαστε κ παλι εδω....Λοιπον....στο angel ειναι καποια μαρια η εμα.....κοντη μαυρο μαλι.....μιλαμε για τρελη ξεπετα.....αυτα τα λεφτα τα παραεκλαψα....σε καποια φαση ειχε εμφανιστει ενα μικρο, βαλια....τρομερο θα λεγα...αλλα δυστυχως την εκανε γρηγορα....μηπως καποιοσ συναδελφοσ την εχει πετυχει καπου???
Για κανε μια ενημερωση για την ιωαννα αρχηγε μου.....για τη βαλια δε ξερω αλλα εγω σημερα πετυχα μια ιωαννα πρωτη μερα στο angel και στη πιατσα πολυ καλη κοπελα σε ολα ;)ενα μεγαλο ευχαριστω στο πετρο δημοσια ξερει αυτος ;)
Μην περιμένετε ενημερώσεις. Πάτε να δοκιμάσετε όσο προλαβαίνετε γιατί η Εύα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τις υπαλήλους της και της φεύγουν. Μόνο η Πένυ έχει κατσικωθεί στο πανόραμα.Για κανε μια ενημερωση για την ιωαννα αρχηγε μου.....
Άνοιξε ένα καινούριο θέμα με τίτλο "μασατζίδικα στην Κύπρο". Έτσι αν κάποιος είναι από κει και ξέρει, ίσως σε βοηθήσει. Εδώ που ψάχνεις είναι λίγο δύσκολο να βρεις πληροφορίεςκαλημέρα
ξέρει κανείς τι παίζει ΚΥΠΡΟ??
ευχαρηστώ...
Αυτο το καταλαβαμε.....αχ η Βαλια....τι ωραιο κοριτσακι κ την εκανε γρηγορα γμτ...Δεν την εχει δει κανεισ ετσι?Μια ενυμερωση φιλε πετρο νομιζω την χρειαζομαστε ομως ετσι δεν ειναι? Παντωσ γνωμη μου μακρια απτη Μαρια στο angel, το πα κ θα το ξαναπω....αγρια ξεπετα, ουτε στα ρδελα ετσι ρε αδερφε..η Εύα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τις υπαλήλους της και της φεύγουν.
Το μόνο που ξέρω, από άλλο συναγωνιστή, είναι οτι στο angel δουλεύουν δυο καινούριες Ελληνίδες.Αυτο το καταλαβαμε.....αχ η Βαλια....τι ωραιο κοριτσακι κ την εκανε γρηγορα γμτ...Δεν την εχει δει κανεισ ετσι?Μια ενυμερωση φιλε πετρο νομιζω την χρειαζομαστε ομως ετσι δεν ειναι? Παντωσ γνωμη μου μακρια απτη Μαρια στο angel, το πα κ θα το ξαναπω....αγρια ξεπετα, ουτε στα ρδελα ετσι ρε αδερφε..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Το ο,τι δεν εχει γραψει κανεις τιποτα θα επρεπε να σε εχει ηδη προιδεασει ρε φιλε...απο κωλομπαρα παντως καλα πατε αν θυμαμαι απο τα χρονια της θητειας μου.Και 2-3 καλα ξενοδοχεια απο Λευκωσια μερια στους πανω οροφους,ψαξου προς τα εκει.υπάρχει είδη θέμα με μασάζ στην κύπρο
αλλά κανείς δεν έχει γράψει κάτι...
γιαυτό ρωτώ εδώ...
Το καλύτερο κωλόμπαρο βρίσκεται στο Πολύκαστρο και λέγεται "Μικρό Παρίσι". Γέλιο μέχρι εμετού. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει ακόμαΤο ο,τι δεν εχει γραψει κανεις τιποτα θα επρεπε να σε εχει ηδη προιδεασει ρε φιλε...απο κωλομπαρα παντως καλα πατε αν θυμαμαι απο τα χρονια της θητειας μου.Και 2-3 καλα ξενοδοχεια απο Λευκωσια μερια στους πανω οροφους,ψαξου προς τα εκει.
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,
Καμία που να προσφέρει υπηρεσίες και εκτός μαγαζιού όπως η Ερίκα-Δήμητρα γνωρίζει κανείς;
Καμία που να προσφέρει υπηρεσίες και εκτός μαγαζιού όπως η Ερίκα-Δήμητρα γνωρίζει κανείς;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μιλανε και "Γαλλικα" οι κυριες εκει Πετρο?Το καλύτερο κωλόμπαρο βρίσκεται στο Πολύκαστρο και λέγεται "Μικρό Παρίσι". Γέλιο μέχρι εμετού. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει ακόμα
Όταν είχα πάει ήταν δυο ρωσίδες και μια ελληνίδα, πάνω από 40 όλες. Οι ρωσίδες μας έλεγαν ότι τρώγανε αρκούδες στη χώρα τους, η ελληνίδα μας περιέγραψε όλες τις αποτυχημένες της σχέσεις και μεις σουρωμένοι από το πετρέλαιο που μας είχαν σερβίρει γαμηθήκαμε στο γέλιο.Μιλανε και "Γαλλικα" οι κυριες εκει Πετρο?
Ούτε κουβέντα για παιχνίδι, θα χρειαζόμασταν αντιλυσσικό μετά
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Ναι υπαρχει,αλλα εχουν μεταφερθει στην Τσιμισκι 36 ,2οροφο,νεος σουπερ χωροςπαιδια ειμαι καινουργιοσ και προσπαθο απο τα λεγομενα σασ να καταλαβο τι παιζει.αθτο στη β. γεωργιοθ υπαρχη ακομα?