Κάνουν τίποτα παραπάνω στον νεο σούπερ χώρο ή τα ίδια σκατά;Ναι υπαρχει,αλλα εχουν μεταφερθει στην Τσιμισκι 36 ,2οροφο,νεος σουπερ χωρος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ποια ειναι αυτη η Ιωαννα νεο φρουτο η παλιό? Μήπως ειναι πρώην Βαρδάρη - Καλλιδοπούλου?για τη βαλια δε ξερω αλλα εγω σημερα πετυχα μια ιωαννα πρωτη μερα στο angel και στη πιατσα πολυ καλη κοπελα σε ολα ;)ενα μεγαλο ευχαριστω στο πετρο δημοσια ξερει αυτος ;)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ γουστάρω αυτή του Βαρδάρη την κοντούλα δεν ξέρω αν είναι ακόμα ΚαλλιδοπούλουΜας έχουν ζαλίσει τον έρωτα οι Ιωάννες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
Οχι δεν ειναι αυτη απ'οτι μου μου ειπε χθες ηταν η πρωτη μερα της στη δουλεια στη θεσσαλονικη ειναι 1.60 αδυνατουλα γενικα μικροκαμωμενη αλλα με πολλα χαρισματα και κατι αλλο απο το Angel εφυγε η Ελλενα και κατι ακουσα πως η Ελλενη θα παει πανοραμα αυτα προς το παρων. Καποιος που να μπορει και να θελλει να βοηθησει για καποιο αλλο μαγαζι εκτος του Angel??ποια ειναι αυτη η Ιωαννα νεο φρουτο η παλιό? Μήπως ειναι πρώην Βαρδάρη - Καλλιδοπούλου?
??? Τελικα εφυγε η θα παει πανοραμα?απο το Angel εφυγε η Ελλενα και κατι ακουσα πως η Ελλενη θα παει πανοραμα αυτα προς το παρων.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
εφυγε η ΕΛΕΝΑ και η ΕΛΕΝΗ μπορει να παει πανοραμα??? Τελικα εφυγε η θα παει πανοραμα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
ναι ιωαννα στη προηγουμενη σελιδα το ειπαΙωαννα δεν ειχεσ πει οτι την λενε την καινουρια?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
Εδω μπερδεψαμε τις ελενες. θα λεμε ιωαννα παλια και ιωαννα καινουριαπρεπει να βρεθει ενας τροπος να ξεχωριζουμε τις ιωαννες .
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
who is this eleni?παντως οτι και να λετε την κυρια ελενη δεν την φθανει καμια .