You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)
Τι να πω ρε φίλε. Περίεργο μου φαίνεται για κάποιον που όπως λες έχει πάει πολλές φορές. Μιλάμε για το μαγαζί στην Παντελή Χόρν, απέναντι από την Eurobank;Πόσες φορές έχεις πάει;
πολλες.. την τελευταια φορα μαλιστα ηταν καποια που ειχα παρει και σε αλλο μαγαζι αλλα μου λεει, εδω δεν!!!!
και μενα μου φαινεται πολυ περιεργο...ακουω απο σας οτι ολα ειναι ενταξει και παω και ξαναπαω και εχω μουδιασει απο το μασαζ!!! τι να πω???? και ποια ειναι η φαση? στο παρελθον εχω φαει εκει!!! και την ταυλανδεζα και μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα της...Τι να πω ρε φίλε. Περίεργο μου φαίνεται για κάποιον που όπως λες έχει πάει πολλές φορές. Μιλάμε για το μαγαζί στην Παντελή Χόρν, απέναντι από την Eurobank;
Είσαι περίπτωση αδελφέ. Τι να πω, δοκίμασε αλλούκαι μενα μου φαινεται πολυ περιεργο...ακουω απο σας οτι ολα ειναι ενταξει και παω και ξαναπαω και εχω μουδιασει απο το μασαζ!!! τι να πω???? και ποια ειναι η φαση? στο παρελθον εχω φαει εκει!!! και την ταυλανδεζα και μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα της...
δοκιμαζω αδερφε...και τρωω παντου!!!!δεν πειραζει αυτοι χανουν!!!!!Είσαι περίπτωση αδελφέ. Τι να πω, δοκίμασε αλλού
Τώρα με κούφανες. Τρως και εκεί που δεν τρώει ο απλός λαουτζίκος;δοκιμαζω αδερφε...και τρωω παντου!!!!δεν πειραζει αυτοι χανουν!!!!!
που εννοεις??? εσυ που δεν μπορεις να φας απο αυτα εδω που συζηταμε....???Τώρα με κούφανες. Τρως και εκεί που δεν τρώει ο απλός λαουτζίκος;
Θα ήθελα να φάω στο μαγαζί στην Όλγας πάνω από το seven αλλά μόνο μέχρι πίπα φτάνουν. Επίσης πολύ θα ήθελα να γαμήσω κανένα μωράκι μέσα στην πισίνα σε αυτό που βρίσκεται στο ύψος της Συνδίκα. Σε αυτά τα μαγαζιά δεν είχα φάει ποτέ, δεν ξέρω αν άλλαξαν τώρα τα πράγματαπου εννοεις??? εσυ που δεν μπορεις να φας απο αυτα εδω που συζηταμε....???
στα συγκεκεριμενα δεν εψαξα κατι παραπανω...αλλα και τα δυο επειδη ειναι της ιδιας ιδιοκτησιας δεν νομιζω να δινουν κατι παραπανω!!!Θα ήθελα να φάω στο μαγαζί στην Όλγας πάνω από το seven αλλά μόνο μέχρι πίπα φτάνουν. Επίσης πολύ θα ήθελα να γαμήσω κανένα μωράκι μέσα στην πισίνα σε αυτό που βρίσκεται στο ύψος της Συνδίκα. Σε αυτά τα μαγαζιά δεν είχα φάει ποτέ, δεν ξέρω αν άλλαξαν τώρα τα πράγματα
christos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καποιος συνεδελφος μπορει να με βοηθησει για το που ειναι αυτο τον καιρο η Ερρικα και πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της για συναντηση;
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν είναι στην Ι.Δραγούμη?καποιος συνεδελφος μπορει να με βοηθησει για το που ειναι αυτο τον καιρο η Ερρικα και πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της για συναντηση;
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλως ήρθατε όλοι οι συνάδελφοι ξανά στη μασσαζοπαρέα μας, μόνο ο φίλος stofos λείπει
Φίλε αν δεις το post μου στείλε μύνημα να τα πούμε, χαθήκαμε
Φίλε αν δεις το post μου στείλε μύνημα να τα πούμε, χαθήκαμε
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Angel spa καλαμαριά έλενα μια χαρά πέρασα τη Παρασκευή, προγραμματάκι πολύ καλό και το μωρό ελληνικό και πολύ καλόΚύριοι αρκετές καλές έως πολύ καλές επιλογές με διάφορα προγράμματα έχει κανείς σε antistress στην βουλγαρη , και angel spa καλαμαριά κυρίως γιατί στο πανόραμα συνήθως είναι μια η κοπέλα.
Στα μείον της μυοχαλάρωσης η Ιωάννα πρώην angel spa δυστηχώς τα παράτησε . Ετσι σε χθεσινή μου επίσκεψη στον νέο της μαγαζί περιοριστηκα μονο στο να βλέπω διακριτικα τις γυναίκες πλέον πελάτισσες . Μάλιστα κάποια εκανε και σχόλιο τι ζηταει ανδρας μέσα σε στούντιο μονο για γυναίκες :'( :-
christos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξερω κατι σαν να ειδα οτι εχει παει προς τον ευοσμο γι'αυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο, στην Δραγουμη που ακριβως ειναι;Δεν είναι στην Ι.Δραγούμη?
christos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που ειναι ακριβως το Angel spa;Angel spa καλαμαριά έλενα μια χαρά πέρασα τη Παρασκευή, προγραμματάκι πολύ καλό και το μωρό ελληνικό και πολύ καλό
Δραγούμη 42, αν θυμάμαι καλά. Στο θυροτηλέφωνο γράφει, κέντρο αισθητικής ή μια ανάλογη παπαριάΔεν ξερω κατι σαν να ειδα οτι εχει παει προς τον ευοσμο γι'αυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο, στην Δραγουμη που ακριβως ειναι;
christos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλε Πετρο, για το αλλο στην Καλαμαρια ξερεις κατι;Ζητω συγνωμη απο εσενα κι απο τους υπολοιπους συναδελφους αλλα ειμαι καινουριος στην αναζητηση "μασαζ"Δραγούμη 42, αν θυμάμαι καλά. Στο θυροτηλέφωνο γράφει, κέντρο αισθητικής ή μια ανάλογη παπαριά
Κεντρα Μυοχαλαρωσης στην Θεσσαλονικη :
1. Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη
Angel Spa : B Παροδος Φιλελληνων 50 , Πανοραμα
2. Antistress Center : Παντελη Χορν , απέναντι από Eurobank ( aka Βουλγαρη )
3. Βασ. Γεωργιου 6 : ( aka πανω από αντιπροσωπεια Ford )
4. Βασ. Ολγας 69 : ( aka πανω από Seven )
5. Body Relax : Εγνατίας 136
6. Golden Spa : Βασ. Ολγας 126
7. Ιωνος Δραγουμη 42
8. Resort : Βας. Ολγας 44 ( aka Καλιδοπουλου )
Resort : Πλατεια Δημοκρατιας 4 ( aka Πλ. Δημοκρατιας )
( v 1.4 )
ανα 10 σελιδες θα τα βαζω ...
1. Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη
Angel Spa : B Παροδος Φιλελληνων 50 , Πανοραμα
2. Antistress Center : Παντελη Χορν , απέναντι από Eurobank ( aka Βουλγαρη )
3. Βασ. Γεωργιου 6 : ( aka πανω από αντιπροσωπεια Ford )
4. Βασ. Ολγας 69 : ( aka πανω από Seven )
5. Body Relax : Εγνατίας 136
6. Golden Spa : Βασ. Ολγας 126
7. Ιωνος Δραγουμη 42
8. Resort : Βας. Ολγας 44 ( aka Καλιδοπουλου )
Resort : Πλατεια Δημοκρατιας 4 ( aka Πλ. Δημοκρατιας )
( v 1.4 )
ανα 10 σελιδες θα τα βαζω ...