You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποτε θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο αραγε????
Καλημέρα σας μερακλήδες.
Φίλε μου αυτό στην Β. Γεωργίου μεταφέρθηκε, δεν ξέρω που, αλλά και δεν μ'ενδιαφέρει με τα μπάζα που είχε. Γενικώς εκτός πριβέ επικρατεί μια χάλια κατάσταση όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με τις τιμές. Στην Καλαμαριά με 150 γαμείς και τις δυο κοπελούδες
Φίλε μου αυτό στην Β. Γεωργίου μεταφέρθηκε, δεν ξέρω που, αλλά και δεν μ'ενδιαφέρει με τα μπάζα που είχε. Γενικώς εκτός πριβέ επικρατεί μια χάλια κατάσταση όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με τις τιμές. Στην Καλαμαριά με 150 γαμείς και τις δυο κοπελούδες
Γάμα τα. Εδώ είμαστε όμως πάλι, ακμαιότατοιΠου σαι ρε Πετραρα,χαθηκαμε...
Καλημέρα σας αγαπητέ. Όλα καλά;πετρο πετρο που εισαι βρε πετρο ????
τσιμισκη..δεν θυμαμαι αριθμο αλλα απεναντι απο το εμπορικο...οντως!! πολυ μπαζα!!!!!!Καλημέρα σας μερακλήδες.
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα σας αγαπητέ. Όλα καλά;
Καβλως σας ξαναβρίσκω συνάδελφοι
Γειά σου Πέτρο
Γειά σου φίλε μου. Πως πάνε τα κέφια σου; Τίποτα συγκλονιστικό;Καβλως σας ξαναβρίσκω συνάδελφοι
Γειά σου Πέτρο
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Tiποτα συγκλονιστικο απλα μερικα καλα, θα επανελθω με νεα. Χρυσα στα δικαστηρια σταματησεΓειά σου φίλε μου. Πως πάνε τα κέφια σου; Τίποτα συγκλονιστικό;
Αναμένω με ενδιαφέρον τις ανταποκρίσεις σου. Άντε να αμπελοφιλοσοφήσουμε και λίγοTiποτα συγκλονιστικο απλα μερικα καλα, θα επανελθω με νεα. Χρυσα στα δικαστηρια σταματησε
christos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερεισ μηπως καποιος συναδελφος αν υπαρχει καποιο μασατζιδικο με κανενα καλο MILF; παρακαλω οσους ξερουν κατι να δωσουν οσες περισσοτερες πληροφοριες (οδο,υπηρεσιες,τιμες κλπ). Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Ξέρω μόνο την Έρρικα που δούλευε στη Δραγούμη φίλε μου αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Αν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς με ακριβή διεύθυνση και τηλέφωνοξερεισ μηπως καποιος συναδελφος αν υπαρχει καποιο μασατζιδικο με κανενα καλο MILF; παρακαλω οσους ξερουν κατι να δωσουν οσες περισσοτερες πληροφοριες (οδο,υπηρεσιες,τιμες κλπ). Σας ευχαριστω προκαταβολικα
christos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλε Πετρο, αν ακουσεις τιποτα θα περιμενω, οπως περιμενω κι απο αλλους συναδελφους αν ξερουν κατι για αυτο που ψαχνω,η αν η Ερρικα ειναι ακομα στην Δραγουμη,η καπου αλλου, η για καποιο αλλο MILFΞέρω μόνο την Έρρικα που δούλευε στη Δραγούμη φίλε μου αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Αν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς με ακριβή διεύθυνση και τηλέφωνο
Χαίρομαι που σας συναντώ ακμαιότατο αγαπητέ. Μπορείτε να μου πείτε με pm αν θέλετε που εκτονωθήκατε και είστε τόσο χαρούμενος;νομιζω οτι σε ολα τα μαγαζια υπαρχουν μιλφ .
με τα καλα πιπινακια υπαρχει δυστοκια ...
τα σεβη μου κυριε πετρο .