Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η λία ήταν μια καστανή κανονικό ύψος μέτρια φάτσα,νορμάλ σώμα

υγ α ρε να είχαμε κι εδώ κανένα FKK σαν τη Γερμανία
δήμητρα στον εύοσμο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε παλερμο η φωτο που εχεις τα σπαει,τιμη κ δοξα........

decomania

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειμαι καινουργιοσ και προσπαθο απο τα λεγομενα σασ να καταλαβο τι παιζει.αθτο στη β. γεωργιοθ υπαρχη ακομα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σας μερακλήδες.
Φίλε μου αυτό στην Β. Γεωργίου μεταφέρθηκε, δεν ξέρω που, αλλά και δεν μ'ενδιαφέρει με τα μπάζα που είχε. Γενικώς εκτός πριβέ επικρατεί μια χάλια κατάσταση όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με τις τιμές. Στην Καλαμαριά με 150 γαμείς και τις δυο κοπελούδες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Που σαι ρε Πετραρα,χαθηκαμε...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πετρο πετρο που εισαι βρε πετρο ????

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα σας μερακλήδες.
Φίλε μου αυτό στην Β. Γεωργίου μεταφέρθηκε, δεν ξέρω που, αλλά και δεν μ'ενδιαφέρει με τα μπάζα που είχε. Γενικώς εκτός πριβέ επικρατεί μια χάλια κατάσταση όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με τις τιμές. Στην Καλαμαριά με 150 γαμείς και τις δυο κοπελούδες
τσιμισκη..δεν θυμαμαι αριθμο αλλα απεναντι απο το εμπορικο...οντως!! πολυ μπαζα!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tiποτα συγκλονιστικο απλα μερικα καλα, θα επανελθω με νεα. Χρυσα στα δικαστηρια σταματησε
Αναμένω με ενδιαφέρον τις ανταποκρίσεις σου. Άντε να αμπελοφιλοσοφήσουμε και λίγο

christos_32

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερεισ μηπως καποιος συναδελφος αν υπαρχει καποιο μασατζιδικο με κανενα καλο MILF; παρακαλω οσους ξερουν κατι να δωσουν οσες περισσοτερες πληροφοριες (οδο,υπηρεσιες,τιμες κλπ). Σας ευχαριστω προκαταβολικα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ξερεισ μηπως καποιος συναδελφος αν υπαρχει καποιο μασατζιδικο με κανενα καλο MILF; παρακαλω οσους ξερουν κατι να δωσουν οσες περισσοτερες πληροφοριες (οδο,υπηρεσιες,τιμες κλπ). Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Ξέρω μόνο την Έρρικα που δούλευε στη Δραγούμη φίλε μου αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Αν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς με ακριβή διεύθυνση και τηλέφωνο

christos_32

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρω μόνο την Έρρικα που δούλευε στη Δραγούμη φίλε μου αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Αν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς με ακριβή διεύθυνση και τηλέφωνο
Ευχαριστω φιλε Πετρο, αν ακουσεις τιποτα θα περιμενω, οπως περιμενω κι απο αλλους συναδελφους αν ξερουν κατι για αυτο που ψαχνω,η αν η Ερρικα ειναι ακομα στην Δραγουμη,η καπου αλλου, η για καποιο αλλο MILF

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι μαλάκας, ξέχασα την Εμανουέλα στο Angel στην Κρήνη

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

νομιζω οτι σε ολα τα μαγαζια υπαρχουν μιλφ .

με τα καλα πιπινακια υπαρχει δυστοκια ...

τα σεβη μου κυριε πετρο .  :)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νομιζω οτι σε ολα τα μαγαζια υπαρχουν μιλφ .

με τα καλα πιπινακια υπαρχει δυστοκια ...

τα σεβη μου κυριε πετρο .  :)
Χαίρομαι που σας συναντώ ακμαιότατο αγαπητέ. Μπορείτε να μου πείτε με pm αν θέλετε που εκτονωθήκατε και είστε τόσο χαρούμενος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom