Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ok, ωραιες απαντησεις,να στε καλα ρε παιδια.το φανταζομουν οτι δεν θα λεγατε οποτε δεν πειραζει.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
μην το παιρνεις προσωπικα . Και εσυ στην θεση μας ισως το ιδιο θα εκανες . Εχει πολλους ρουφιανους στην πολη μας.
Σε καθε περιπτωση ομως εφόσον μπηκες ήδη και στα 2 ιδρυματα ειναι θεμα επισκεψεων για τα περαιτερω :rockon: :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τελικα ρε συ ψηλε δεν μας ειπες με ποιες πηγες πανοραμα και κρηνη ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ok, ωραιες απαντησεις,να στε καλα ρε παιδια.το φανταζομουν οτι δεν θα λεγατε οποτε δεν πειραζει.
Στη δευτερη επισκεψη ζητας το προσωπικο νουμερο της αφεντικινας και προχωρας,απλα τα πραγματα...

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλε AGNIUS καλησπερα και σε ολους τους συνοδοιπορους!! επειδη δεν τα γνωριζω καλα τα μασατζιδικα γιατι περιπο τιμες μιλαμε ??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλησπερα φιλε AGNIUS καλησπερα και σε ολους τους συνοδοιπορους!! επειδη δεν τα γνωριζω καλα τα μασατζιδικα γιατι περιπο τιμες μιλαμε ??
Γεια και σ'εσενα φιλε,οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες,50 το απλο με εκτονωση,καπου στα 70-80 το στοματικο και το φουλ αρχιζει απο 100 και παει μεχρι 130.

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σευχαριστω πολυ AGNIUS ,ησουν ξεκαθαρος και μια που ειμαι νεος σ αυτα πως βρισκω τηλ απο τα μασατζιδικα πχ της σελιδας 186 ? μπορεις να μου δωσεις καποιο για να ξεκινησω? ή αν δεν θες πως αλλιως βρισκω ακρη??

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
AGNIUS φιλε μου σ ευχαριστω πολυ !!! Καλο βραδυ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γράψατε 50 μηνύματα και καμιά περιγραφή,καμιά νέα πληροφορία,τίποτα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γεια και σ'εσενα φιλε,οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες,50 το απλο με εκτονωση,καπου στα 70-80 το στοματικο και το φουλ αρχιζει απο 100 και παει μεχρι 130.

1  3  0   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που ?  :uglystupid:  :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άλλο εννοώ...περιγραφή από κοπέλες,σέρβις κλπ...εκτός αν είμαστε στα ίδια,που μάλλον αυτό συμβαίνει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
1  3  0   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που ?  :uglystupid:  :headbang:
Στο Αργοναυτων το φουλ ειναι στα 130 με ακαποτο στοματικο,στα υπολοιπα ειναι πιο κατω,αν και νομιζω οτι και σε αυτο της Δραγουμη ανεβηκε καπως το κασε.Παλερμο,ειμαστε σατ ιδια απο οσο ξερω,δε παιζει κατι συνταρακτικο και αξιο αναφορας.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
υπάρχει ακόμα Αργοναυτών?...δεν έκλεισε?...τελευταία φορά είχε μία ή καμία κοπέλα!!!..αυτό αvis δεν λεγότανε?...γιατί πήρα τηλ σε κάποιο βόλγας και μου λένε καλησπέρα στούντιο αβίς
πήγα στην εβίτα,καλός χώρος,πέτυχα μάγδα μιλφ,λία και μια άλλη απασχολημένη...καλός χώρος,πρόγραμμα οκ
άκουσα κάτι για αιγαίου,ισχύει?

υγ η έρικα ή δήμητρα είναι σε κάποιο στον εύοσμο
εγώ πάντως κάνω ψιλομποικοτάζ,γιατί η ποιότητα είναι μέτρια προς κακή...στην εβίτα πήγα μετά από 1 χρόνο περίπου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
υπάρχει ακόμα Αργοναυτών?...δεν έκλεισε?...τελευταία φορά είχε μία ή καμία κοπέλα!!!..αυτό αvis δεν λεγότανε?...γιατί πήρα τηλ σε κάποιο βόλγας και μου λένε καλησπέρα στούντιο αβίς
πήγα στην εβίτα,καλός χώρος,πέτυχα μάγδα μιλφ,λία και μια άλλη απασχολημένη...καλός χώρος,πρόγραμμα οκ
άκουσα κάτι για αιγαίου,ισχύει?

υγ η έρικα ή δήμητρα είναι σε κάποιο στον εύοσμο
εγώ πάντως κάνω ψιλομποικοτάζ,γιατί η ποιότητα είναι μέτρια προς κακή...στην εβίτα πήγα μετά από 1 χρόνο περίπου
Για Εβιτα αναφερεσαι στην express service?Αυτο της Αργοναυτων ουτως η αλλως για φουντο ηταν με τις "κοπελλες" που ειχε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εβίτα εννοώ πιο κάτω,ανδριανουπόλεως μετά τον Γεωργιάδη..αυτή γ'υρισε όλη τν πόλη,από κηφισιά,π συνδίκα,ράδιο σίτι και τώρα εκεί...τί νομίζει μπερδεύει τους μπάτσους έτσι?...μάλλον πελάτες χάνει από τις συνεχείς μετακινήσεις
νομίζω 2 αξίζουν...μπόντι φρι που δεν πάω και βασίλης με τραγικό όμως χώρο,το καλύτερο μουν.ι να έχει δεν μπορείς εκεί μέσα να λειτουργήσεις...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και για οσους ψαχνουν για μασσαζ στο σπιτι απο Αγγελιοφορο,ουτε καν να μπουν στον κοπο να διαβασουν τις αγγελιες,μεγαλη απατη,ιδιαιτερα μια "πολυ εμφανισιμη"οπως λεει...ΜΑΚΡΙΑ!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

οτιδηποτε πανω απο 100 ( που ηδη ειναι πολλα ) δεν αξιζει ...

με αυτα τα λεφτα εχεις delivery σπιτι .  :boobies:

νομίζω 2 αξίζουν...μπόντι φρι που δεν πάω και βασίλης με τραγικό όμως χώρο,το καλύτερο μουν.ι να έχει δεν μπορείς εκεί μέσα να λειτουργήσεις...

συμφωνω με το πρωτο ( που επισης δεν παω γιατι το βρισκω υπερτιμημενο ) , διαφωνω με το δευτερο .

η λια που ειδες στην εβιτα ειναι η ιδια που ειχε και πριν κανα χρονο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom