You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
ok, ωραιες απαντησεις,να στε καλα ρε παιδια.το φανταζομουν οτι δεν θα λεγατε οποτε δεν πειραζει.
παραπονιαρικο αγορι ...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Στη δευτερη επισκεψη ζητας το προσωπικο νουμερο της αφεντικινας και προχωρας,απλα τα πραγματα...ok, ωραιες απαντησεις,να στε καλα ρε παιδια.το φανταζομουν οτι δεν θα λεγατε οποτε δεν πειραζει.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Γεια και σ'εσενα φιλε,οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες,50 το απλο με εκτονωση,καπου στα 70-80 το στοματικο και το φουλ αρχιζει απο 100 και παει μεχρι 130.Καλησπερα φιλε AGNIUS καλησπερα και σε ολους τους συνοδοιπορους!! επειδη δεν τα γνωριζω καλα τα μασατζιδικα γιατι περιπο τιμες μιλαμε ??
Γεια και σ'εσενα φιλε,οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες,50 το απλο με εκτονωση,καπου στα 70-80 το στοματικο και το φουλ αρχιζει απο 100 και παει μεχρι 130.
1 3 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που ?
γράψατε 50 μηνύματα και καμιά περιγραφή,καμιά νέα πληροφορία,τίποτα...
ειναι γιατι προτιμαμε τα δοκιμασμενα ...
και δικαιωνομαστε με το χαμογελο της ικανοποιησης ... ;)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Στο Αργοναυτων το φουλ ειναι στα 130 με ακαποτο στοματικο,στα υπολοιπα ειναι πιο κατω,αν και νομιζω οτι και σε αυτο της Δραγουμη ανεβηκε καπως το κασε.Παλερμο,ειμαστε σατ ιδια απο οσο ξερω,δε παιζει κατι συνταρακτικο και αξιο αναφορας.1 3 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που ?
υπάρχει ακόμα Αργοναυτών?...δεν έκλεισε?...τελευταία φορά είχε μία ή καμία κοπέλα!!!..αυτό αvis δεν λεγότανε?...γιατί πήρα τηλ σε κάποιο βόλγας και μου λένε καλησπέρα στούντιο αβίς
πήγα στην εβίτα,καλός χώρος,πέτυχα μάγδα μιλφ,λία και μια άλλη απασχολημένη...καλός χώρος,πρόγραμμα οκ
άκουσα κάτι για αιγαίου,ισχύει?
υγ η έρικα ή δήμητρα είναι σε κάποιο στον εύοσμο
εγώ πάντως κάνω ψιλομποικοτάζ,γιατί η ποιότητα είναι μέτρια προς κακή...στην εβίτα πήγα μετά από 1 χρόνο περίπου
πήγα στην εβίτα,καλός χώρος,πέτυχα μάγδα μιλφ,λία και μια άλλη απασχολημένη...καλός χώρος,πρόγραμμα οκ
εγώ πάντως κάνω ψιλομποικοτάζ,γιατί η ποιότητα είναι μέτρια προς κακή...στην εβίτα πήγα μετά από 1 χρόνο περίπου
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για Εβιτα αναφερεσαι στην express service?Αυτο της Αργοναυτων ουτως η αλλως για φουντο ηταν με τις "κοπελλες" που ειχε...υπάρχει ακόμα Αργοναυτών?...δεν έκλεισε?...τελευταία φορά είχε μία ή καμία κοπέλα!!!..αυτό αvis δεν λεγότανε?...γιατί πήρα τηλ σε κάποιο βόλγας και μου λένε καλησπέρα στούντιο αβίς
εβίτα εννοώ πιο κάτω,ανδριανουπόλεως μετά τον Γεωργιάδη..αυτή γ'υρισε όλη τν πόλη,από κηφισιά,π συνδίκα,ράδιο σίτι και τώρα εκεί...τί νομίζει μπερδεύει τους μπάτσους έτσι?...μάλλον πελάτες χάνει από τις συνεχείς μετακινήσεις
νομίζω 2 αξίζουν...μπόντι φρι που δεν πάω και βασίλης με τραγικό όμως χώρο,το καλύτερο μουν.ι να έχει δεν μπορείς εκεί μέσα να λειτουργήσεις...
νομίζω 2 αξίζουν...μπόντι φρι που δεν πάω και βασίλης με τραγικό όμως χώρο,το καλύτερο μουν.ι να έχει δεν μπορείς εκεί μέσα να λειτουργήσεις...
οτιδηποτε πανω απο 100 ( που ηδη ειναι πολλα ) δεν αξιζει ...
με αυτα τα λεφτα εχεις delivery σπιτι .
συμφωνω με το πρωτο ( που επισης δεν παω γιατι το βρισκω υπερτιμημενο ) , διαφωνω με το δευτερο .
η λια που ειδες στην εβιτα ειναι η ιδια που ειχε και πριν κανα χρονο ?
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η δημητρα ξερουμε που δουλευει τωρα???