manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η Εμανουελα ειναι ξανθια αφεντικινα? Κανει κι αυτη?Τι μαλάκας, ξέχασα την Εμανουέλα στο Angel στην Κρήνη
η Εμανουελα ειναι ξανθια αφεντικινα? Κανει κι αυτη?Τι μαλάκας, ξέχασα την Εμανουέλα στο Angel στην Κρήνη
Η Εμανουέλα είναι φίλη της αφεντικίνας της Εύας και καινούρια στο μαγαζί. Με την Εύα έχω κάνει κανα δυό φορές παλιά αλλά υποτίθεται το σταμάτησε το σπορ. Αν και είναι μουνάρα δεν χάνεις τίποτα αν δεν πας μαζί της.η Εμανουελα ειναι ξανθια αφεντικινα? Κανει κι αυτη?
τοσο χαλια σερβισ?Η Εμανουέλα είναι φίλη της αφεντικίνας της Εύας και καινούρια στο μαγαζί. Με την Εύα έχω κάνει κανα δυό φορές παλιά αλλά υποτίθεται το σταμάτησε το σπορ. Αν και είναι μουνάρα δεν χάνεις τίποτα αν δεν πας μαζί της.
Πολύ ψύχρα. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Επίσης μπορεί να μην με γούσταρε γι'αυτό έβγαζε και κρυάδα. Ποτέ δεν ξέρεις.τοσο χαλια σερβισ?
Σημαίνει ότι στο μαγαζί πάνε ΜΟΝΟ γνωστοί του αφεντικού ή συστημένοι από άλλους πελάτες που είναι γνωστοί του αφεντικούΚαλο μεσημερι σε ολους,μια μικρη διευκρινιση φιλοι,οταν λετε prive στο μασατζιδικο τι παει να πει αυτο?Ειμαι κοαινουργιος ,συγχωρεστε μου την αγνοια μου αυτη.Thanks
Όχι αλλά ξέρω στο Πανόραμα ένα καλόκαλησπέρα παίδες
ξέρετε αν παίζει τίποτα κύπρο??
Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Νόμος 751 πίσω από το σούπερ μάρκετ Ατλαντίςμπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής φίλε
όταν λες πανόραμα??
το σπα πριβέ στην κολλέτη τί λέει? παίζει τίποτε??
θα με τρελανετε!!!! εσεις μπορειτε και τρωτε στη βουλγαρη??? εγω μονο μασαζακι παιρνω!!!!Κύριοι αρκετές καλές έως πολύ καλές επιλογές με διάφορα προγράμματα έχει κανείς σε antistress στην βουλγαρη , και angel spa καλαμαριά κυρίως γιατί στο πανόραμα συνήθως είναι μια η κοπέλα.
Πόσες φορές έχεις πάει;θα με τρελανετε!!!! εσεις μπορειτε και τρωτε στη βουλγαρη??? εγω μονο μασαζακι παιρνω!!!!