Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η Εμανουελα ειναι ξανθια αφεντικινα? Κανει κι αυτη?
Η Εμανουέλα είναι φίλη της αφεντικίνας της Εύας και καινούρια στο μαγαζί. Με την Εύα έχω κάνει κανα δυό φορές παλιά αλλά υποτίθεται το σταμάτησε το σπορ. Αν και είναι μουνάρα δεν χάνεις τίποτα αν δεν πας μαζί της.

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλο μεσημερι σε ολους,μια μικρη διευκρινιση φιλοι,οταν λετε prive στο μασατζιδικο τι παει να πει αυτο?Ειμαι κοαινουργιος ,συγχωρεστε μου την αγνοια μου αυτη.Thanks

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Η Εμανουέλα είναι φίλη της αφεντικίνας της Εύας και καινούρια στο μαγαζί. Με την Εύα έχω κάνει κανα δυό φορές παλιά αλλά υποτίθεται το σταμάτησε το σπορ. Αν και είναι μουνάρα δεν χάνεις τίποτα αν δεν πας μαζί της.
τοσο χαλια σερβισ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλο μεσημερι σε ολους,μια μικρη διευκρινιση φιλοι,οταν λετε prive στο μασατζιδικο τι παει να πει αυτο?Ειμαι κοαινουργιος ,συγχωρεστε μου την αγνοια μου αυτη.Thanks
Σημαίνει ότι στο μαγαζί πάνε ΜΟΝΟ γνωστοί του αφεντικού ή συστημένοι από άλλους πελάτες που είναι γνωστοί του αφεντικού

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Πετρο ,ησουν απολυτα σαφης,Ευχαριστω πολυ!!

kiprios

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής φίλε
όταν λες πανόραμα??

kiprios

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
α μάλιστα
thanks πάντως αλλά μάλλον δεν μου κάνει πέφτει λίγο μακριά

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας συναγωνιστές.Είμαι αρκετά καινούργιος στο άθλημα και μασατζίδικα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Λοιπόν θα ήθελα να μου εξηγήσετε τις διαφορές από studio/Μπουρδέλα και να προτείνετε κάποιο καλό.
:helpplea:

openminded32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια
εγω ξερω ΣΤΑΝΤΑΡ για φουλ ΜΟΝΟ στο μαγαζι της Βουλγαρη (100Ε)
απο εκει και περα , σε οσα εγω εχω παει τουλαχιστον, με προσπαθεια καιποιες φορες παιζει παιχνιδι αλλα οχι φουλ.Αν μπορει καποιος να πει για αλλο μαγαζι εκτος αυτο της Βουλγαρη για ΣΤΑΝΤΑΡ φουλ περιμενω μηνυμα....

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους και καλος ξαναβρεθηκαμε  :rockon: :rockon: :rockon:

παντος και σοφουλη ανακαληψα τωρα τελευταια ενα
με κανα δυο καλα κοματια
αλλα και εκει πρεπει να γνωριστεις καλα πριν φας

οσο για καλιδοπουλου ειχαμε μια μεταγραφη
και κατα την ταπηνη μου αποψη αξιζει τον κοπο να δοκιμασετε

επισις χαρικα πολυ που ειδα το γλομπο αναμενο
και ευχομαι να μη σβησει για παρα πολυ καιρο

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
το σπα πριβέ στην κολλέτη τί λέει? παίζει τίποτε??

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Κύριοι αρκετές καλές έως πολύ καλές επιλογές με διάφορα προγράμματα έχει κανείς σε antistress στην βουλγαρη , και angel spa καλαμαριά κυρίως γιατί στο πανόραμα συνήθως είναι μια η κοπέλα.

Στα μείον της μυοχαλάρωσης η Ιωάννα πρώην angel spa δυστηχώς τα παράτησε . Ετσι σε χθεσινή μου επίσκεψη στον νέο της μαγαζί περιοριστηκα μονο στο να βλέπω διακριτικα τις γυναίκες πλέον πελάτισσες . Μάλιστα κάποια εκανε και σχόλιο τι ζηταει ανδρας μέσα σε στούντιο μονο για γυναίκες :'( :- :(

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Κύριοι αρκετές καλές έως πολύ καλές επιλογές με διάφορα προγράμματα έχει κανείς σε antistress στην βουλγαρη , και angel spa καλαμαριά κυρίως γιατί στο πανόραμα συνήθως είναι μια η κοπέλα.
θα με τρελανετε!!!! εσεις μπορειτε και τρωτε στη βουλγαρη??? εγω μονο μασαζακι παιρνω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom