ια πεσ μασ συναδελφε η εγνατιασ ειναι οδοσ γιατι σημερα ποθ πηγα στην οδο εγνατιας 84 6ο οροφο (κοντα στο μακντονατς)δεν επαιζε τιποτα οθτε κατω ειχε καποιο κουδουνι. θα ειμαι στην πολη μεχρι την κυριακη και θα ηθελα να εχω μια εμπειρια.Εγνατιας 84 ειναι το γνωστο για τους παλιούς Body Free που παλιοτερα ηταν διπλα στο ιπποκράτειο πάνω από Makedonia tv , το μόνο της πόλης που έχει σταθερά πολυ καλη ποιότητα σε μωρά συνήθως από ρωσία μεριά και κάποια αστέρια από μολδαβία και ρουμανία. Στάνταρ το full σε ολες και μαλιστα σε προχωρημένα σχέδια και νούμερα . Τύφλα να ΄χουν τα city tour αθηνών και περιχώρων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Παληκαρε μηπως πηγες στην εγνατια στο κεντρο,γιατι για να γραφεις για μακ ντονατς εκει θα πηγες.Αυτο ειναι στην νεα εγνατια 84 πανω απο το μυθος,απο οτι εχει γραφτει εδω μεσα γιατι και εγω δεν εχω παει.Παντως αμα πας να γραψεις τις εντυπωσεις σου.
Η Ιωάννα άνοιξε για τα καλάΡε παιδια η Ιωαννα δεν ανοιξε? ξερει κανεις? παιρνω τηλ κ δεν απανταει ποτε....
Αν σε ξέρει και σε θυμάται πήγαινε κατ'ευθείαν. Αλλιώς μην κάνεις καν τον κόπο
Καλημέρα σας μερακλήδες
Η Ιωάννα άνοιξε για τα καλά
Αν σε ξέρει και σε θυμάται πήγαινε κατ'ευθείαν ( μεσα ) .
προφανως εννοεις το μαγαζι .
Προφανώς πονηρούλη.προφανως εννοεις το μαγαζι .
Καλησπέρα σας
Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα .
Τι εγινε κυριοι ?
Καμια μυοχαλαρωση τωρα τελευταια ?
Ο υποφαινομενος μετα απο μια μικρη αποχη εφυγε με ενα πολυ μεγαλο χαμογελο , μετα απο μια καθολικη μυοχαλαρωση .
Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
Με την οικονομικη κριση πολλοι καταστηματαρχες/ινες παραδεχονται οτι βλεπουν την κινηση να πεφτει .
Αντι να περνετε τηλεφωνο και καλα να δειτε τι κανουμε ,
μηπως να αναβαθμιζαμε τις υπηρεσιες η/και να χαμηλωναμε τις τιμες ?
λεω γω τωρα ...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Γεια σε όλους και από 'μένα...Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα .
Τι εγινε κυριοι ?
Καμια μυοχαλαρωση τωρα τελευταια ?
Ο υποφαινομενος μετα απο μια μικρη αποχη εφυγε με ενα πολυ μεγαλο χαμογελο , μετα απο μια καθολικη μυοχαλαρωση .
Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι φίλε;
γεια χαρα κ απο μενα.θα ηθελα ενας καλος σαμαρειτης να μου εστελνε ενα pm γιατι θελω να ανεβω στο πανοραμα για να περασω καλα.πηρα τηλ κ ηταν πολυ ευγενικοι μαζι μου αλλα οταν απο καλαμαρια πρωτα μου ξεκαθαρισαν πως δεν παιζει τιποτα.οποτε ας στειλει καποιος μια συσταση σε Pm να παω κ εγω ο καημενος για μια μυοχαλαρωση.η τουλαχιστον ας στειλει εναν καλο τροπ[ο για να περασω καλα,τι να πω κ τετοια.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
δηλαδη τι ηθελες να σου πουν απο το τηλεφωνο ?
τσιμπουκακι , πισωκολητο , ελευθερα πιασιματα ?
εν πασει περιπτωσει ...
παντως don't worry θα την βρεις την ακρη . ;)
Φαντάσου να δινανε και προσφορές... πιπα + cim δωρο ή γαμισάκι και κωλαράκι δώρο...