You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)
Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΙΚΕΑ Μέχρι Σχολή Τυφλών Φτάσαμε....!!!!ok!
Ας αλλάξουμε Θέμα, μπαίνοντας στο θέμα
πολύ καλή η ενημέρωση kavlouridis,
Αστέρι η φίλη μου η Αλεξάνδρα
12 στάσεις ρε φίλε ... Ολόκληρη αστική γραμμή κάνατε τα δύο σας?
ΙΚΕΑ Μέχρι Σχολή Τυφλών Φτάσαμε....!!!!
Είχαν και δυνατές στάσεις , , τις άντεξες ρε kavlouridis
Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kavlouridis σε ξεζούμισε, ρε φίλε, η αστική γραμμή με τις 12 στάσεις
"Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη...." και τελείωσε εκεί?
Σήμερα έπαιξα λίγο συντηρητικά από αύριο έχει ο θεός......
Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το Καταδύναμην Αδερφούλη......Είχαν και δυνατές στάσεις , , τις άντεξες ρε kavlouridis
Το Καταδύναμην Αδερφούλη......
Μπράβο ρε Kavlouridis , πάντα τέτοια , να παιρνάμε καλά ρε φίλε και πάντα χαλαρά μεταξύ μας.
Καλό μας βράδυ.
Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλό Μας Βράδυ Ο Θεός Μαζί ΜαςΜπράβο ρε Kavlouridis , πάντα τέτοια , να παιρνάμε καλά ρε φίλε και πάντα χαλαρά μεταξύ μας.
Καλό μας βράδυ.
ΑΜΗΝ!!!!!
στην ορθογραφια αυτην τη φορα περνεις 10 ! το να καθεσαι και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ολη μερα κατσε και διαβασε την ορθογραφια που ξερεις ποτε δεν ειναι αργα ! εχουν και αλλοι μαγαζια και πολλη καλυτερα απο σενα και δεν μας σπανε τα αρχιδια ολη μερα ! και στο φιναλε ενα μπουρδελο ανοιξες ! πως σου φαινεται οτι ανοιξες το MACEDONIA PALACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακου.. γαμικο... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ............ τωρα το προσωπικο οπως ξερεις αλλαζει.... μεχρι εδω και τελλος στο θεμα.....εγω αποφασιζω......στο μαγαζι μου.
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
ΑΛΚΙΝΟ τι αναγκη εχει ρε ο καυλουριδηςαυτος ειναι διαμαντοψωλης!!!!γ-μαει γαιδουρα στον ανηφορο!!!!Μπράβο ρε Kavlouridis , πάντα τέτοια , να παιρνάμε καλά ρε φίλε και πάντα χαλαρά μεταξύ μας.
Καλό μας βράδυ.
καυλουριδις!..εισαι λερα!!!!!!
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Χαλαρωσε ρε γαμικο!!!θεωρεις οτι ειναι απλο ακομα και αυτο το μπουρδελο οπως λες και συ να το ανοιξει ο καθενας??ανοιξε και συ ενα τοτε....και ξεκοληστε να ασχολειστε με την ορθογραφια του ανθρωπου..αυτος ειναι και ετσι γραφει. αν δεν σ'αρεσει πηγενε να γραφτεις σε κανενα σαιτ του μπαμπινιοτη...βλακεια εχει καταντησει ολη την ωρα να σχολειαζεις "πωςγραφεις ετσι...η γιατι Σακη εγραψες μ'αυτα τα λαθη"ελεος κοφτο και πες τιποτε αλλο.εδω γραφουμε για τις εμπειριες μας οτι δηποτε ειναι σε επικαιροτητα..δεν μαθαινουμε ορθογραφια η συντακτικο...στην ορθογραφια αυτην τη φορα περνεις 10 ! το να καθεσαι και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ολη μερα κατσε και διαβασε την ορθογραφια που ξερεις ποτε δεν ειναι αργα ! εχουν και αλλοι μαγαζια και πολλη καλυτερα απο σενα και δεν μας σπανε τα αρχιδια ολη μερα ! και στο φιναλε ενα μπουρδελο ανοιξες ! πως σου φαινεται οτι ανοιξες το MACEDONIA PALACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλά μην το δένεις και κόμπο....(...)εδω γραφουμε για τις εμπειριες μας οτι δηποτε ειναι σε επικαιροτητα..(...)
Συνημμένα
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Το περμενα οτι κατι θα εβαζες τωρα..εισαι και συ μια λερα.....Καλά μην το δένεις και κόμπο....
βαλε και το madam figaro......υπαρχει ακομα αυτο αραγε???Κοριτσια της παρεας καμια βοηθεια...
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα, Cheef τα κορίτσια τέτοια ώρα δεν είναι πάνω στο forum ,έχουν πιο σοβαρές δουλειές…
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Kαλημερα-καλησπερα και σε σενα Γιωργο μαλλον εχεις δικιο φιλαρακι μου για τα κοριτσια...αργησες να φανεις,τωρα ξεμπερδεψες??εγω παλι κλασικα εβαλα για υπνο την familia και βλεπω με αγωνια Νικολουλη.....Καλημέρα, Cheef τα κορίτσια τέτοια ώρα δεν είναι πάνω στο forum ,έχουν πιο σοβαρές δουλειές…
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ναι φίλε αγωνιστή, επιστροφή στο σπίτι, σπιτικό φαί, κουβεντούλα και αύριο πάλι στον αγώνα.
Από Δευτέρα βλέπουμε για κάτι χαλαρωτικό αλλά μόνο αν αξίζει , διότι έχω ξεμείνει από καλή πρόταση και δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.
Από Δευτέρα βλέπουμε για κάτι χαλαρωτικό αλλά μόνο αν αξίζει , διότι έχω ξεμείνει από καλή πρόταση και δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη σε νορα-κωλεττη.Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?Τοσο καλη ειναι οσο γραφει ενας φιλος κανα δυο σελιδες πριν?Βασικα μ'αρεσουν τρελα τα κοντοπουτανα.Καμια αλλη προταση γι'αυτην την συνωμοταξια θεραπαινιδων?Καλο βραδυ και καλο σ/κ σε ολους.
naosartemidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βαλε και το madam figaro......υπαρχει ακομα αυτο αραγε???Κοριτσια της παρεας καμια βοηθεια...
Υπάρχει , ναι !!!
;)
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
ΑΛΚΙΝΟ τι αναγκη εχει ρε ο καυλουριδηςαυτος ειναι διαμαντοψωλης!!!!γ-μαει γαιδουρα στον ανηφορο!!!!
καυλουριδις!..εισαι λερα!!!!!!
Παίρνει ένας τύπος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και λέει:
- "Θέλω να αφιερώσω το τραγούδι, δεν χωράς πουθενά..."
- "Και που θα το αφιερώσετε;"
- "Στην πούτσα μου....!!!"