Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Kavlouridis σε ξεζούμισε, ρε φίλε, η αστική γραμμή με τις 12 στάσεις  :think:
"Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη...." και τελείωσε εκεί? 

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Και κατεβαινε σε καθε σταση και ανεβαινε ξανα

:2funny: :2funny: :2funny:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ok!
Ας αλλάξουμε Θέμα, μπαίνοντας στο θέμα  :fuck1:
πολύ καλή η ενημέρωση kavlouridis,
Αστέρι η φίλη μου η Αλεξάνδρα  :2funny: :2funny: :2funny:
12 στάσεις ρε φίλε ... Ολόκληρη αστική γραμμή κάνατε τα δύο σας?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΙΚΕΑ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_2: :s&m_1: :zfuck: :pipa3: :fuck2: Μέχρι Σχολή Τυφλών Φτάσαμε....!!!!

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Kavlouridis σε ξεζούμισε, ρε φίλε, η αστική γραμμή με τις 12 στάσεις  :think:
"Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη...." και τελείωσε εκεί? 

Σήμερα έπαιξα λίγο συντηρητικά από αύριο έχει ο θεός...... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ακου.. γαμικο... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ............ :think: :think: τωρα το προσωπικο οπως ξερεις αλλαζει.... μεχρι εδω και τελλος στο θεμα.....εγω αποφασιζω......στο  μαγαζι μου.
στην ορθογραφια αυτην τη φορα περνεις 10 ! το να καθεσαι και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ολη μερα κατσε και διαβασε την ορθογραφια που ξερεις ποτε δεν ειναι αργα ! εχουν και αλλοι μαγαζια και πολλη καλυτερα απο σενα και δεν μας σπανε τα αρχιδια ολη μερα ! και στο φιναλε ενα μπουρδελο ανοιξες ! πως σου φαινεται οτι ανοιξες το MACEDONIA PALACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Μπράβο ρε Kavlouridis , πάντα τέτοια  :cool2:, να παιρνάμε καλά ρε φίλε  :2on1:  και πάντα χαλαρά μεταξύ μας.

Καλό μας βράδυ.
ΑΛΚΙΝΟ τι αναγκη εχει ρε ο καυλουριδηςαυτος ειναι διαμαντοψωλης!!!!γ-μαει :zfuck: γαιδουρα στον ανηφορο!!!!
καυλουριδις!..εισαι λερα!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
στην ορθογραφια αυτην τη φορα περνεις 10 ! το να καθεσαι και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ολη μερα κατσε και διαβασε την ορθογραφια που ξερεις ποτε δεν ειναι αργα ! εχουν και αλλοι μαγαζια και πολλη καλυτερα απο σενα και δεν μας σπανε τα αρχιδια ολη μερα ! και στο φιναλε ενα μπουρδελο ανοιξες ! πως σου φαινεται οτι ανοιξες το MACEDONIA PALACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαλαρωσε ρε γαμικο!!!θεωρεις οτι ειναι απλο ακομα και αυτο το μπουρδελο οπως λες και συ να το ανοιξει ο καθενας??ανοιξε και συ ενα τοτε....και ξεκοληστε να ασχολειστε με την ορθογραφια του ανθρωπου..αυτος ειναι και ετσι γραφει. αν δεν σ'αρεσει πηγενε να γραφτεις σε κανενα σαιτ του μπαμπινιοτη...βλακεια εχει καταντησει ολη την ωρα να σχολειαζεις "πωςγραφεις ετσι...η γιατι Σακη εγραψες μ'αυτα τα λαθη"ελεος κοφτο και πες τιποτε αλλο.εδω γραφουμε για τις εμπειριες μας οτι δηποτε ειναι σε επικαιροτητα..δεν μαθαινουμε ορθογραφια η συντακτικο...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• imagesCANJF6GV.jpg
    imagesCANJF6GV.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 14

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλά μην το δένεις και κόμπο....
Το περμενα οτι κατι θα εβαζες τωρα..εισαι και συ μια λερα..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
βαλε και το madam figaro......υπαρχει ακομα αυτο αραγε???Κοριτσια της παρεας καμια βοηθεια... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, Cheef τα κορίτσια τέτοια ώρα δεν είναι πάνω στο forum  ,έχουν πιο σοβαρές δουλειές…

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλημέρα, Cheef τα κορίτσια τέτοια ώρα δεν είναι πάνω στο forum  ,έχουν πιο σοβαρές δουλειές…
Kαλημερα-καλησπερα και σε σενα Γιωργο μαλλον εχεις δικιο φιλαρακι μου για τα κοριτσια...αργησες να φανεις,τωρα ξεμπερδεψες??εγω παλι κλασικα εβαλα για υπνο την familia και βλεπω με αγωνια Νικολουλη..... :new_shocked:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι φίλε αγωνιστή, επιστροφή στο σπίτι, σπιτικό φαί, κουβεντούλα και αύριο πάλι στον αγώνα.
Από Δευτέρα βλέπουμε για κάτι χαλαρωτικό αλλά μόνο αν αξίζει ,  διότι έχω ξεμείνει από καλή πρόταση και δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καληνυχτα σε ολους τα λεμε κυριακη βραδυ η δευτερα τωρα..λεω να την κανω αυριο...τα λεμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη σε νορα-κωλεττη.Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?Τοσο καλη ειναι οσο γραφει ενας φιλος κανα δυο σελιδες πριν?Βασικα μ'αρεσουν τρελα τα κοντοπουτανα.Καμια αλλη προταση γι'αυτην την συνωμοταξια θεραπαινιδων?Καλο βραδυ και καλο σ/κ σε ολους.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ΑΛΚΙΝΟ τι αναγκη εχει ρε ο καυλουριδηςαυτος ειναι διαμαντοψωλης!!!!γ-μαει :zfuck: γαιδουρα στον ανηφορο!!!!
καυλουριδις!..εισαι λερα!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Παίρνει ένας τύπος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και λέει:
- "Θέλω να αφιερώσω το τραγούδι, δεν χωράς πουθενά..."
- "Και που θα το αφιερώσετε;"
- "Στην πούτσα μου....!!!"    :uglystupid: :2funny: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom