Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

Andreas76

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά σήμερα δοκιμάστηκε η περιβόητη τον τελευταίο καιρό Έλενα στην Β. Ηρακλείου. Δεν γνωρίζω πολλά από μασάζ αλλά νομίζω το κατέχει πολύ καλά και σου τρώει αρκετή ώρα με αυτό. Στα υπόλοιπα, φτάσαμε μέχρι την πίπα, στην οποία είναι πάρα πολύ καλή θα έλεγα! Ευχαριστώ και πάλι τον φίλο που με βοήθησε. Να πω επίσης πως το κορμί της είναι φανταστικό σε σχέση με την ηλικία της!!

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
μακρυα και αγαπημενοι :thumbsup: :thumbsup: σοστος :thumbsup: :thumbsup:
φιλαρακο τριενα με τη μελινα σημαια ανοιξες το μαγαζι ! το 90% που περασαμε απο εκει τη μελινα ξεραμε ! με τον τροπο τις εκανε τον αγωνα ! μην εισαι αχαριστος ! και ανοιξε και κανα βιβλιο ορθογραφιας με τις ωρες καθεσαι εκει ! τα βασικα τουλαχιστον !ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ! το ιντερνετ αστο ειναι για τους πιτσιρικαδες !

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Τελικά σήμερα δοκιμάστηκε η περιβόητη τον τελευταίο καιρό Έλενα στην Β. Ηρακλείου. Δεν γνωρίζω πολλά από μασάζ αλλά νομίζω το κατέχει πολύ καλά και σου τρώει αρκετή ώρα με αυτό. Στα υπόλοιπα, φτάσαμε μέχρι την πίπα, στην οποία είναι πάρα πολύ καλή θα έλεγα! Ευχαριστώ και πάλι τον φίλο που με βοήθησε. Να πω επίσης πως το κορμί της είναι φανταστικό σε σχέση με την ηλικία της!!
Αντρικο στειλε κανα pm με το τηλ της λεγαμενης αμα θες.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
φιλαρακο τριενα με τη μελινα σημαια ανοιξες το μαγαζι ! το 90% που περασαμε απο εκει τη μελινα ξεραμε ! με τον τροπο τις εκανε τον αγωνα ! μην εισαι αχαριστος ! και ανοιξε και κανα βιβλιο ορθογραφιας με τις ωρες καθεσαι εκει ! τα βασικα τουλαχιστον !ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ! το ιντερνετ αστο ειναι για τους πιτσιρικαδες !
ακου.. γαμικο... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ............ :think: :think: τωρα το προσωπικο οπως ξερεις αλλαζει.... μεχρι εδω και τελλος στο θεμα.....εγω αποφασιζω......στο  μαγαζι μου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
ακου.. γαμικο... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ............ :think: :think: τωρα το προσωπικο οπως ξερεις αλλαζει.... μεχρι εδω και τελλος στο θεμα.....εγω αποφασιζω......στο  μαγαζι μου.
Πω Πω  Ψαρωσαμε.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
το καταλαβα λεω καλοο  λεω  :think: :think: μαζι με τον φιλο σου τον καβλουριδη ειματε τωρα...εδω....
ρεμαλια....καλοπερνατε εκει περα!!φιλια στα κοριτσια σου εκει περα Σακη!!και πες του κavlouridi να  :zfuck: γιατι χανομασται....

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ρεμαλια....καλοπερνατε εκει περα!!φιλια στα κοριτσια σου εκει περα Σακη!!και πες του κavlouridi να  :zfuck: γιατι χανομασται....
φιλια και σε σενα.... ο καβλουριδις  :zfuck: :zfuck: :fuck1:..... τωρα παι να φαι...... να στανιαρη....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη στον Βασίλη Κωλέτη.
Παρούσες, 3 κοπέλες.
(...)
Στον Βασίλη Κωλέτη μπήκε για καλά η Άνοιξη...
(...)
Αν εξαιρέσουμε ότι όντως μπήκε για καλά η Άνοιξη και ότι η Σύλβια έγινε σε μιά βδομάδα νεώτερη κατά 4 χρόνια, όλα τα άλλα έμειναν τα ίδια. Μέχρι και η ρόγα της Νόρας παρέμεινε ακλόνητη στη θέση της...  :2funny:
Άντε να δούμε άμα μπει και το καλοκαίρι και σφίξουν λίγο και οι ζέστες... :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και όπως έλεγε γνωστός Τσέλιγκας...
'Και το καλύτερο αρνί αν φύγει από τη στάνη, το τρώει ο λύκος' ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom