Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Τελικά σήμερα δοκιμάστηκε η περιβόητη τον τελευταίο καιρό Έλενα στην Β. Ηρακλείου. Δεν γνωρίζω πολλά από μασάζ αλλά νομίζω το κατέχει πολύ καλά και σου τρώει αρκετή ώρα με αυτό. Στα υπόλοιπα, φτάσαμε μέχρι την πίπα, στην οποία είναι πάρα πολύ καλή θα έλεγα! Ευχαριστώ και πάλι τον φίλο που με βοήθησε. Να πω επίσης πως το κορμί της είναι φανταστικό σε σχέση με την ηλικία της!!

Καλησπέρα Andreas76! Θα μπορούσα να έχω ένα τηλ για να κάνω κι εγώ μια δοκιμή..?  ;)

Σ'ευχαριστώ!

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Δώστε ρε παιδιά ένα τηλ. από Έλενα (Βασ.Ηρακλείου) μπας και προλάβουμε για σήμερα..!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Ευχαριστω παιδια.. Ο Nick the Greek το χει?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kι εγώ γι αυτό δε ζήτησα τηλέφωνο , φοβάμαι μη την ερωτευτώ  :grin:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ φοβάμαι ότι θα με μαλώσει ο Καβλουρίδης... :humpleg:
Το Δικο Σου Το Αυτακι Το Θελει Το Τραβιγμα Αδερφουλη Θα Το Φας Το Κεφαλι Σου Ετσι Μια Μερα Να Εισαι Λιγος Προσεκτικος.... Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα μην το πας αλλου το θεμα θα καεις....

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Αυτος θα μας καθαρισει ετσι και την επισκεφθουμε τη μεγαλοκοπελα.
Ολοι αυτοι που θελουν το τηλεφωνο με το που διαβασαν 50αρικο τρεξανε ειναι για τους χουβαρνταδες του αθληματος που γραφουν απεγνωσμενα και ενημερωνουν συνεχως το κοσμο..... Ουτε Νταβας ειμαι Ουτε Τπτ Απλως υπαρχουν κατι παιδακια εδω στο site και θελουν να ανεβαζουν τους τονους ετσι να εχουν με κατι να ασχολουνται....

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
τι εγινε μεγαλε kavlouridis??πως περασαμε?? :fuck1: δωσε κανενα στιγμα για το τι κινειτε στην πιατσα σημερα.... :helpplea:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε μεγαλε kavlouridis??πως περασαμε?? :fuck1: δωσε κανενα στιγμα για το τι κινειτε στην πιατσα σημερα.... :helpplea:
Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη.... Το Κλιμα Καλο,Ζεστος Χωρος,4 στο Συνολο τα κοριτσια Μικαελα, Μονικα, Αλεξανδρα και Το αλλο κοριτσι δεν το θυμαμαι. Περασα Μεσα Με Αλεξανδρα Απο Το Εξωτικο Μεσολογγι Πολυ Ωραιο Προγραμμα Με Δυνατες Συγκινησεις Μασαζακι Στην Αρχη Και Μετα Εδωσε  Ενα Ρεσιταλ Κλαρινου :pipa2: :pipa2: Με Τα Χρυσα Της Δαχτυλα Οπως Ο Γιωργος Μαγγας Με Δυνατα Πνευμονια Θα Ελεγα Και Πολλες Αντοχες Καναμε Γυρω Στις 12 Στασεις :zfuck: :zfuck: :knockinb: :knockinb: Ολες Του ΟΑΣΘ Και Στο ΤΕΛΟΣ Ειχαμε Χαπη End.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Σημερα Η Μερα Ξεκινησε με Body Center Στον Αδερφο το Σακη.... Το Κλιμα Καλο,Ζεστος Χωρος,4 στο Συνολο τα κοριτσια Μικαελα, Μονικα, Αλεξανδρα και Το αλλο κοριτσι δεν το θυμαμαι. Περασα Μεσα Με Αλεξανδρα Απο Το Εξωτικο Μεσολογγι Πολυ Ωραια Προγραμμα Με Δυνατες Συγκινησεις Μασαζακι Στην Αρχη Και Μετα Εδωσε  Ενα Ρεσιταλ Κλαρινου :pipa2: :pipa2: Με Τα Χρυσα Της Δαχτυλα Οπως Ο Γιωργος Μαγγας Με Δυνατα Πνευμονια Θα Ελεγα Και Πολλες Αντοχες Καναμε Γυρω Στις 12 Στασεις :zfuck: :zfuck: :knockinb: :knockinb: Ολες Του ΟΑΣΘ Και Στο ΤΕΛΟΣ Ειχαμε Χαπη End.
Ωραιος ο φιλος! :thumbsup: :thumbsup:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Το Δικο Σου Το Αυτακι Το Θελει Το Τραβιγμα Αδερφουλη Θα Το Φας Το Κεφαλι Σου Ετσι Μια Μερα Να Εισαι Λιγος Προσεκτικος.... Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα μην το πας αλλου το θεμα θα καεις....

Kavlouridis, χαλαρά ρε παλικάρι
όπως μόνο σου γράφεις "Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα ", συνυπογράψω και προσθέτω ότι απειλές και "μαγκιές", κατά την γνώμη μου δεν έχουν θέση.

Όπως και ο σεβασμός του ενός για τον άλλο είναι απαραίτητος, για να μπορέσουμε να συνηπάρξουμε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.143
Πόντοι
2.356
Kavlouridis, χαλαρά ρε παλικάρι
όπως μόνο σου γράφεις "Εδω ενημερωνουμε και περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα ", συνυπογράψω και προσθέτω ότι απειλές και "μαγκιές", κατά την γνώμη μου δεν έχουν θέση.

Όπως και ο σεβασμός του ενός για τον άλλο είναι απαραίτητος, για να μπορέσουμε να συνηπάρξουμε.
σωστος ο αλκινος απειλες κ μαγκιες αλλου

μη το  :knockinb: το θεμα

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο αλκινος απειλες κ μαγκιες αλλου

μη το  :knockinb: το θεμα
Ουτε Απειλεισα ουτε ειπα κατι κακο απλως διευκρινισα οτι τον κακοπροαιρετο χαβαλε που κανουν μερικοι τυποι εδω μεσα ειναι λαθος να το επωμιζονται ατομα τα οποια δεν εχουν κανενα απολυτος λογο ουτε οφελος......

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

ok!
Ας αλλάξουμε Θέμα, μπαίνοντας στο θέμα  :fuck1:
πολύ καλή η ενημέρωση kavlouridis,
Αστέρι η φίλη μου η Αλεξάνδρα  :2funny: :2funny: :2funny:
12 στάσεις ρε φίλε ... Ολόκληρη αστική γραμμή κάνατε τα δύο σας?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom