Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
στην ορθογραφια αυτην τη φορα περνεις 10 ! το να καθεσαι και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ολη μερα κατσε και διαβασε την ορθογραφια που ξερεις ποτε δεν ειναι αργα ! εχουν και αλλοι μαγαζια και πολλη καλυτερα απο σενα και δεν μας σπανε τα αρχιδια ολη μερα ! και στο φιναλε ενα μπουρδελο ανοιξες ! πως σου φαινεται οτι ανοιξες το MACEDONIA PALACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γαμικο αρκετα με σενα αραξε.. :headbang: :headbang: το θεμα το ανοιξες εσι.πια δουλεβη και πια οχι στο μαγαζη μου...δεν σε πεφτη λογος..ειναι θεμα καθαρα δικο μου το καταλαβες !!! :think: :think: :think: :think: τωρα τα εργα παιξτετα αλου..εσι τη εισαι Ο ΣΥΝΙΓΟΡΟΣ της καθε κοπελας?????? :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:    ΤΕΛΛΟΣ..............

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάγκες για "αντιπαραθέσεις" υπάρχουν και τα προσωπικά μυνήματα.
Δε χρειάζεται να τα κάνουμε όλα πουτάνα.
Απόψεις θα υπάρχουν πάντα και ευτυχώς θα διαφέρουν. Αλλά,άλλο η ενημέρωση κι άλλο οι ανόητες αντιπαραθέσεις. Θα σας παρακαλούσα να κλείσει το "θέμα" ή τουλάχιστον να ρίξετε τους τόνους.
Ανεξάρτητα ποιος άρχισε και ποιος συνέχισε. Άντε καλά μου παιδιά.
Την καλημέρα μου παντού. :)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΑΛΚΙΝΟ τι αναγκη εχει ρε ο καυλουριδηςαυτος ειναι διαμαντοψωλης!!!!γ-μαει :zfuck: γαιδουρα στον ανηφορο!!!!
καυλουριδις!..εισαι λερα!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΣΟΣΤΟΣ  :dancing: :dancing: με τα λεφτα του γαμαι και την κυρα του... ααααρεεεε καβλουριδι λερααααααα!!!!!  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλημερα σε ολους και σε ολες...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη σε νορα-κωλεττη.Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?Τοσο καλη ειναι οσο γραφει ενας φιλος κανα δυο σελιδες πριν?Βασικα μ'αρεσουν τρελα τα κοντοπουτανα.Καμια αλλη προταση γι'αυτην την συνωμοταξια θεραπαινιδων?Καλο βραδυ και καλο σ/κ σε ολους.
Η wild Nora εμφανισιακά είναι μια σεμνή ομορφιά. :grin: Επί τω έργω όμως έχει το στυλ "στο 'να χέρι το τσιγάρο, στ' άλλο χέρι ο δονητής". Αν σ' αρέσουν οι προχωρημένες καταστάσεις και η συνεχής διαδοχή των σεξουαλικών περιπτύξεων, ενδείκνυται ιδιαίτερα. Για γούτσου-γούτσου δεν θα την συνιστούσα. Είναι σαν το ποδήλατο: Αν σταματήσει, πέφτει...

Άλλες προτάσεις (κατ' αύξουσα σειρά ύψους)
-Φοίβη στο Smile (χωρίς full πρόγραμμα)
-Δήμητρα(?) πλ. Ναυαρίνου
-και ενδεχομένως Πέτρα στο Άνθος

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)βαλε και το madam figaro......υπαρχει ακομα αυτο αραγε???(..)
Γι' αυτό δεν ξέρω, πάντως με μεγάλη επιτυχία ανέβηκε στο thread την τελευταία βδομάδα (άντε να δούμε αν θα συνεχιστούν οι παραστάσεις..):

Συνημμένα

• τσιρκο.jpg
    τσιρκο.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όσο υπάρχουν αρκούδες που χορεύουν στο ρυθμό του ταμπούρλου και κλόουν που μόνο τα μικρά παιδιά  :grin: μαζί τους, οι παραστάσεις - ποσταρίσματα θα συνεχίζονται.
Μάθανε πως γαμιόμαστε δε λέγαμε κάποτε?

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα θα εχουμε κεφαλακι στο φουρνο Σακη.......  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σημερα θα εχουμε κεφαλακι στο φουρνο Σακη....... Τελικα αυτη η Νορα πρωην Μαρια αλλα στοιχεια δεν λεμε.... Οταν Δουλευε Στις Μαριας Σοφουλη Εκανε Τα Πρωτα Της Βηματα Δεν Ηταν Και Τοσο Καλη Κατσε Να Δουμε Τωρα Τι Λεει Το Τρεχει Το Θεμα......
Μήπως πάλι τα'χεις μπλέξει; ή ό,τι του φανεί...

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη σε νορα-κωλεττη.Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?Τοσο καλη ειναι οσο γραφει ενας φιλος κανα δυο σελιδες πριν?Βασικα μ'αρεσουν τρελα τα κοντοπουτανα.Καμια αλλη προταση γι'αυτην την συνωμοταξια θεραπαινιδων?Καλο βραδυ και καλο σ/κ σε ολους.
 Τελικα αυτη η Νορα πρωην Μαρια αλλα στοιχεια δεν λεμε.... Οταν Δουλευε Στις Μαριας Σοφουλη Εκανε Τα Πρωτα Της Βηματα :lheel: :lheel: Δεν Ηταν Και Τοσο Καλη  :headbang: :headbang: :headbang: Κατσε Να Δουμε  :tits: :tits: Τωρα Τι Λεει Το Τρεχει Το Θεμα..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παίρνει ένας τύπος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και λέει:
- "Θέλω να αφιερώσω το τραγούδι, δεν χωράς πουθενά..."
- "Και που θα το αφιερώσετε;"
- "Στην πούτσα μου....!!!"    :uglystupid: :2funny: :thumbsup:
Το Τραγουδι που αφιερωνουν οι γκομενες με τετοιο εργαλειο  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  δεν θα πας πουθενα.....!!!!

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
επισκεψη στην δωδεκανησου.ωραιος χωρος αψογη συμπεριφορα.επελεξα την ιλιανα απο 3 κοπελες(οι αλλες 2 ηταν γεματουλες και δεν ειναι του γουστου μου). πολυ ωραιο κορμι με φανταστικο για μενα βυζι.μασαζ μετριο, πιο πολυ χαιδεμα θα ελεγα και μια ωραια φραπεδια.συνολο 50.πηγα επισης και βασ. ηρακλειου, η κοπελα μετρια μου το επαιξε δυσκολη οτι κανει μονο μασαζ κιετσι εκανα ενα μασαζακι 50' για 30ευρω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.548
Πόντοι
34.538
επισκεψη στην δωδεκανησου.ωραιος χωρος αψογη συμπεριφορα.επελεξα την ιλιανα απο 3 κοπελες(οι αλλες 2 ηταν γεματουλες και δεν ειναι του γουστου μου). πολυ ωραιο κορμι με φανταστικο για μενα βυζι.μασαζ μετριο, πιο πολυ χαιδεμα θα ελεγα και μια ωραια φραπεδια.συνολο 50.πηγα επισης και βασ. ηρακλειου, η κοπελα μετρια μου το επαιξε δυσκολη οτι κανει μονο μασαζ κιετσι εκανα ενα μασαζακι 50' για 30ευρω.
Την πιασαν οι ντροπες :S :S :S :S :S :S?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
και μπατανοβουρτσα στο μπουριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λεμεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Παίρνει ένας τύπος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και λέει:
- "Θέλω να αφιερώσω το τραγούδι, δεν χωράς πουθενά..."
- "Και που θα το αφιερώσετε;"
- "Στην πούτσα μου....!!!"    :uglystupid: :2funny: :thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γράφεις mr.bean

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
  Τελικα αυτη η Νορα πρωην Μαρια αλλα στοιχεια δεν λεμε.... Οταν Δουλευε Στις Μαριας Σοφουλη Εκανε Τα Πρωτα Της Βηματα :lheel: :lheel: Δεν Ηταν Και Τοσο Καλη  :headbang: :headbang: :headbang: Κατσε Να Δουμε  :tits: :tits: Τωρα Τι Λεει Το Τρεχει Το Θεμα..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Τρικυμία εν κεφαλακίω  :jerking:  :headbang:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Κρίνω ως πολύ θετική τη φανερή συμμετοχή-παρουσία του Σάκη TRIENA στο thread αυτό.
Αντίθετα δε με άλλους, θεωρώ ως μετριοπαθή τα σχόλια του.
Μπράβο Σάκη!!  :rockon:

Αντίθετα, η "κρυφή" παρουσία κάποιων άλλων επιχειρηματιών του χώρου μου δημιουργεί πολύ κακές εντυπώσεις...  :huh:  :uglystupid:
Όπως πολύ κακές εντυπώσεις δημιουργούνται από τo δήθεν "prive" χαρακτήρα των prive (λέμε τώρα...) μαγαζιών...   :idiot:  ;)

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Επισκεψη στην οδο Δωδεκανησου προσφατα. Παρουσιες 6, Μαρία, Μονικα, Ηλιάνα + 3 που εβλεπα πρωτη φορά. Απο τις 3 η μια παραγεματουλα και οι αλλες 2 πολυ ψηλες. Νομίζω ελλειπε η Αμερικάνα. Γενικα χαθηκε η μπάλα στην πασαρελα. Επιλογη Μονικα (στανταρ) η οποια επεστρεψε απο Σερβία ανανεωμένη σε full προγραμμα, λόγω αδυναμίας του άλλου στανταρ (Μαρία) για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Για να μην ξαναγράφω, ισχύει οτι εγραψα για την κοπέλα σε παλαιοτερη κριτικη. 2 εβδομαδες νωρίτερα συνεύρεση με Ηλιάνα σε full λόγω περιορισμένων επιλογων και λογω χαρακτηρισμου της απο καποιους ως μασέρ, αλλα στο μασαζ δεν με έλιωσε και στο 2ο προγραμμα αισθανομουν σαν πελατης και στην τελικη αυτη περασε καλυτερα απο εμενα. Αυτα τα λιγα...   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom