Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ο κατάλογος λέει ότι δεν ειναι.Νο 23. Αρα δεν είναι !Γνωριζει κανεις για ενα μαγαζι εν ονοματι BelAmi Ειναι Prive ή Δεν Ειναι; Οι Γνωμες διίστανται.... :
Γνωριζει κανεις για ενα μαγαζι εν ονοματι BelAmi Ειναι Prive ή Δεν Ειναι; Οι Γνωμες διίστανται.... :
Βγάζει κατά καιρούς αγγελίες, άρα θεωρητικά τουλάχιστον δεν είναι prive. Από την άλλη, δύο διαφορετικές φάσεις που έχω πάρει τηλέφωνο δεν το σήκωναν καν, οπότε δεν ξέρω τι παίζει τελικά ...
Καλησπερα Σε Ολους!!!καλησπερα γιωργο!!καπως ετσι ειναι τα πραγματα για το bel ami οπως τα λεει και ο παυλουκος..εχει θεματα μετις κοπελες αυτο το μαγαζι απο την πρωτη στιγμη που ειχε ανοιξει...ειδομεν αγαπητε καβλουριδι...στην τελικη μια καταδρομικη επισκεψη δεν πειραζει τιποτα..
Καλησπέρα παλικάρια,
Επίσκεψη στον Βασίλη smile την περασμένη βδομάδα.Παρουσίες 3,
Η γεματούλα Βάνα που έγινε ξανθιά,μια μελαχρινη 30άρα Ελληνιδα με ωραίο κορμί αλλά με χάλασε η φάτσα της και δεν θυμάμαι όνομα και η υπέροχη Φοίβη...Απίστευτο κορμί με στητό 2αρι και τον τέλειο και καλοσχηματισμένο κώλο της...Φυσικά προτιμήθηκε η Φοίβη παρόλο που φτάνει μέχρι στην οποία βέβαια κατέχει master..70€ για απόλυτα GFE καταστάσεις...
τωρα θα παω να την πεσω.. φιλαρακι μου μπαταριες γεμισα αλλα λεω να μην τις ξεφορτισω απο σημερα...τα λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!Καλημέρα Cheef, δεν θα πας για ύπνο, γέμισες μπαταρίες.
Δεν Νομιζω Να Εχει το Κατι Ιδιαιτερο Για Να Παμε Απο Τι Καταλαβενω Απο τα Λιγα Που Ξερω....
Καλο Βραδυ cheef Ο Θεος Μαζι Σου!!!!τωρα θα παω να την πεσω.. φιλαρακι μου μπαταριες γεμισα αλλα λεω να μην τις ξεφορτισω απο σημερα...τα λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
οντος λιγο τσιμπιμενη η τιμουλα...τα γουστα και οι αμαρτιες πληρωνονται...Ρε συ φιλε δεν ειναι πολλα τα 70 μονο για πιπα?
Εκτος αμα αυτοι ζουνε στην Ελβετια του 2013 και οχι στην Ελλαδα του 2013.
Ενας εργαζομενος θελει 3 μερες δουλεια για να παρει αυτα τα λεφτα,υπαρχει και το ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μπορουμε να πουμε,δεν ειναι το μοναδικο μαγαζι
καλο βραδυ και σε σενα φιλαρακι μου τα λεμε!!Καλο Βραδυ cheef Ο Θεος Μαζι Σου!!!!
Γνωριζει κανεις για ενα μαγαζι εν ονοματι BelAmi Ειναι Prive ή Δεν Ειναι; Οι Γνωμες διίστανται.... :