Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Δεν αλλάζουμε θέμα, λέω εγώ....

URL]]

Συνημμένα

• mr1003_rita_on_libor_photo_main[1].jpg
    mr1003_rita_on_libor_photo_main[1].jpg
    115,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Τελικά, αυτό που μας γκαυλώνει είναι η συμμετοχή της κοπέλας!  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.massagerooms.com/nats/scenes/mr1062/mr1062_vidsamp_tn4.jpg[/img[/URL]]  

Ένα καλό ερώτημα συνεπώς: Ποιές κοπέλες στα μαγαζιά της πόλης μας συμμετέχουν όπως οι κυρίες στις παραπάνω εικόνες?

:zfuck:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις για ενα μαγαζι εν ονοματι BelAmi :headbang: :headbang: Ειναι Prive ή Δεν Ειναι; Οι Γνωμες διίστανται....  :jerking: :jerking: :

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα!!επιστροφη μετα απο ενα ομορφο και ξεκουραστο ΣΚ στα πατρια εδαφη...αντιπαραθεσεις και διαμαχες διαβαζω.... :coffee: γιατι ρε παιδια???Ηρεμια....καβλουριδι,τρελε μου,στην επικαιροτητα εισαι οπως διαβαζω..οχι δεν νομιζω να εγινε πριβε..μεσιγουρια θα σου απαντησω αυριο αν αλαξε κατι..προβλημα μετα κοριτσια απλα ειχε αυτο το μαγαζι παντα...ξεμενε....του φευγανε....κακη σηνενοηση εκανε δεν ξερω....αλλο?ολα καλα? :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
BelAmi A.Γεώργιου 4, έχει και αγγελία στην εφημερίδα και δεν είναι το λεγόμενο και τώρα τελευταία δημοφιλές  παίγνιο  Prive  αλλά σωστά το έγραψε ο cheef. Εγώ πάντως είχα περάσει μια μέρα χωρίς call και μου είπαν τα προγράμματα αλλά δεν με άρεσε και έφυγα.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις για ενα μαγαζι εν ονοματι BelAmi :headbang: :headbang: Ειναι Prive ή Δεν Ειναι; Οι Γνωμες διίστανται....  :jerking: :jerking: :

Βγάζει κατά καιρούς αγγελίες, άρα θεωρητικά τουλάχιστον δεν είναι prive. Από την άλλη, δύο διαφορετικές φάσεις που έχω πάρει τηλέφωνο δεν το σήκωναν καν, οπότε δεν ξέρω τι παίζει τελικά ...  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Βγάζει κατά καιρούς αγγελίες, άρα θεωρητικά τουλάχιστον δεν είναι prive. Από την άλλη, δύο διαφορετικές φάσεις που έχω πάρει τηλέφωνο δεν το σήκωναν καν, οπότε δεν ξέρω τι παίζει τελικά ...  :think:

Μήπως ήταν κλειστά ή δεν είχαν κοπέλες? Ξέρω ότι ένα φεγγάρι ήταν κλειστό γιατί δεν είχαν προσωπικό...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα γιωργο!!καπως ετσι ειναι τα πραγματα για το bel ami οπως τα λεει και ο παυλουκος..εχει θεματα μετις κοπελες αυτο το μαγαζι απο την πρωτη στιγμη που ειχε ανοιξει...ειδομεν αγαπητε καβλουριδι...στην τελικη μια καταδρομικη επισκεψη δεν πειραζει τιποτα.. :fuck1:     :pipa1:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λογικά το ένα φέρνει το άλλο, όταν είχα περάσει-πριν κάνα μήνα- είχε δυο μόνο κοπέλες, τώρα μπορεί να λειτουργεί.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα Cheef, δεν θα πας για ύπνο, γέμισες μπαταρίες.

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλικάρια,

Επίσκεψη στον Βασίλη smile την περασμένη βδομάδα.Παρουσίες 3,
Η γεματούλα Βάνα που έγινε ξανθιά,μια μελαχρινη 30άρα Ελληνιδα με ωραίο κορμί αλλά με χάλασε η φάτσα της και δεν θυμάμαι όνομα και η υπέροχη Φοίβη...Απίστευτο κορμί με στητό 2αρι  :tits2: και τον τέλειο και καλοσχηματισμένο κώλο της...Φυσικά προτιμήθηκε η Φοίβη παρόλο που φτάνει μέχρι :pipa1: στην οποία βέβαια κατέχει master..70€ για απόλυτα GFE καταστάσεις...

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα γιωργο!!καπως ετσι ειναι τα πραγματα για το bel ami οπως τα λεει και ο παυλουκος..εχει θεματα μετις κοπελες αυτο το μαγαζι απο την πρωτη στιγμη που ειχε ανοιξει...ειδομεν αγαπητε καβλουριδι...στην τελικη μια καταδρομικη επισκεψη δεν πειραζει τιποτα.. :fuck1:     :pipa1:
    Καλησπερα Σε Ολους!!!                                                                                                                                                                                                 

Δεν Νομιζω Να Εχει το Κατι Ιδιαιτερο Για Να Παμε Απο Τι Καταλαβενω Απο τα Λιγα Που Ξερω....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα παλικάρια,

Επίσκεψη στον Βασίλη smile την περασμένη βδομάδα.Παρουσίες 3,
Η γεματούλα Βάνα που έγινε ξανθιά,μια μελαχρινη 30άρα Ελληνιδα με ωραίο κορμί αλλά με χάλασε η φάτσα της και δεν θυμάμαι όνομα και η υπέροχη Φοίβη...Απίστευτο κορμί με στητό 2αρι  :tits2: και τον τέλειο και καλοσχηματισμένο κώλο της...Φυσικά προτιμήθηκε η Φοίβη παρόλο που φτάνει μέχρι :pipa1: στην οποία βέβαια κατέχει master..70€ για απόλυτα GFE καταστάσεις...

Ρε συ φιλε δεν ειναι πολλα τα 70 μονο για πιπα?
Εκτος αμα αυτοι ζουνε στην Ελβετια του 2013 και οχι στην Ελλαδα του 2013.
Ενας εργαζομενος θελει 3 μερες δουλεια για να παρει αυτα τα λεφτα,υπαρχει και το ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μπορουμε να πουμε,δεν ειναι το μοναδικο μαγαζι  :uglystupid:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Ρε συ φιλε δεν ειναι πολλα τα 70 μονο για πιπα?
Εκτος αμα αυτοι ζουνε στην Ελβετια του 2013 και οχι στην Ελλαδα του 2013.
Ενας εργαζομενος θελει 3 μερες δουλεια για να παρει αυτα τα λεφτα,υπαρχει και το ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μπορουμε να πουμε,δεν ειναι το μοναδικο μαγαζι  :uglystupid:
οντος λιγο τσιμπιμενη η τιμουλα...τα γουστα και οι αμαρτιες πληρωνονται...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177

Stories

Νέο!