Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα λέω να κάνω μια δοκιμή με Έλενα (βασ.ηρακλείου) αν τα καταφέρω. Θα ενημερώσω..  ;)
Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, τον θυμωμένο..... μη φοβάσαι
.................
Κι αν φτωχική την βρεις την Έλενα, δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες,  με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες Έλενες τι σημαίνουν

:rockon:

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Τελικά άκυρο από Έλενα.. Πολύ φουλ το πρόγραμμα της. Άλλη φορά. Θα ενημερώσω!

Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει καμια καλή μιλφ..?  :tits:

Ευχαριστώ  :)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους,
επισκεψη Λαδαδικα.. συνεδρια με μαργαριτα, εκ ρωσιας Μιλφ γυρα στα 35+ με ομορφο σωματακι και ξανθοκοκκινα κοντα μαλλια.
Στα τεκτενομενα, μετα απο μασαζ που με αφησε εκπληκτο και απολυτα ικανοποπιημενο.. περασαμε στο 20 προγραμμα που με ικανοποιησε εξισου με το 1ο.
κατα την αποψη μου vfm 100%.
απο τηνα λλη βεβαια.. ειναι και θεμα προσωπικης αποψης..
σωματακι οχι μοντελου αλλα χωρις κατι το ασχημο, και 2αρι μεση...ουτε καν περιττα πιασιματα,..κοστος συνεδριας απαραλλαχτη..για οσους γνωριζουν.. τις καλησπερες μου.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,
επισκεψη Λαδαδικα.. συνεδρια με μαργαριτα, εκ ρωσιας Μιλφ γυρα στα 35++ με ομορφο σωματακι και ξανθοκοκκινα κοντα μαλλια.
Στα τεκτενομενα, μετα απο μασαζ που με αφησε εκπληκτο και απολυτα ικανοποπιημενο.. περασαμε στο 20 προγραμμα που με ικανοποιησε εξισου με το 1ο.
κατα την αποψη μου vfm 100%.απο τηνα λλη βεβαια.. ειναι και θεμα προσωπικης αποψης..
σωματακι οχι μοντελου αλλα χωρις κατι το ασχημο, και 2αρι μεση...ουτε καν περιττα πιασιματα,..κοστος συνεδριας απαραλλαχτη :tickedoff: :tickedoff:..για οσους γνωριζουν.. τις καλησπερες μου.
Η γνωστή...
η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ,
η Μαργαριτούλα, η Μαργκώ
...να υποθέσουμε

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα!πολυ ησυχια βλεπω σημερα ποιοι εισται μεσα? ολανδος cheef house αλλος?? :think: :think: :think:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
KAVLOURIDIS που εισαι ρε boy δεν σε βρισκω??παλι σε καταδρομικη βρισκεσαι??ηρεμια δεν εχει αυτο το παιδι.... :rockon: :zfuck: :kissass: :humpleg: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΒΙΚΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.............ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πόσο μαλάκας.Πόσο πια?

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΒΙΚΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.............ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....
αλλα στοιχεια δεν ειχε η κοπελα?που δουλευε?τι προγραμα?τι τιμες?δεν διαβασες τιποτα πριν γραψεις αυτο το τοσο κατατοπιστικο μηνυμα?πιστευω πως μονο η ιδια καταλαβε οτι αναφερεσε σ'αυτην με την προυποθεση οτι εφυγες πριν πεντε λεπτα απο'κει.........ειδαλως.....ουτε αυτην....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μουφα φωτο, μαλακίες(ελπίζω για να περνά η ώρα)γράφει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.143
Πόντοι
2.356
ρε συ zipas η γραψε κατι ολοκληρωμενο η μη γραφεις παπαριες  :jerking:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
humax που εισαι εσυ ρε μεγαλε??εισαι καλα?μερες εχουμε να τα πουμε??εκεινον τον ρημαδοκαφε ποτε θα τον πιουμε??? :dunno: :coffee: :hmm:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Στίχοι: 

Μουσική: 

1. Ματθαίος Γιαννούλης
2. Λευτέρης Βαζαίος

Αγαπώ αγαπώ μια πιτσιρίκα,
ειναι τρε, ειναι τρέλα έίναι γλύκα
Ότι μου, ότι μου `λειπε το βρήκα,
στην μικρή, στην μικρή την πιτσιρίκα

Γεια σε όλους, μεγάλε αν και δεν είμαι της πιτσιρίκας μάλλον σου το αφιερώνω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Τα μαγαζία άνοιξαν 16 επισκέπτες έχουμε, οι πελάτες δουλεύον ή κοιμούνμται όμως 3 μέλη...

Καλημέρα σε όλους μας, την κάνω  :sperm:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για τον alkinos32 και για ολους τους milfάκηδες.
[xhamster]
]

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ φιλε δεν ειναι πολλα τα 70 μονο για πιπα?
Εκτος αμα αυτοι ζουνε στην Ελβετια του 2013 και οχι στην Ελλαδα του 2013.
Ενας εργαζομενος θελει 3 μερες δουλεια για να παρει αυτα τα λεφτα,υπαρχει και το ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μπορουμε να πουμε,δεν ειναι το μοναδικο μαγαζι  :uglystupid:
Εγκρινω και επαυξανω δεν μπορεις να ζητας 80 ευρω για μια ξεπετα ενος τεταρτου αντε ενος εικοσαλεπτου με γκομενες που εχουν βγαλει ριζες σε καποια μαγαζια, που πολλες φορες ειναι και χωρις θερμανση.Επειτα προγραμμα που δεν περιεχει φουλ απαγορευεται να φευγει πανω απο το 50αρικο.Ασε και το αλλο τελευταια ακομα καλα καλα δεν εχεις τελειωση και αρχηζουν.μηπως μπορεις να με πληρωσης?Μου τυχε  και αυτο. :tickedoff:

panos877

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
18
Like
542
Πόντοι
990
χαίρετε παίδες!είμαι αρχάριος σε μασατζίδικα και λέω να κάνω την αρχή με Entelweiss.
όποιος μπορεί ας δώσει καμμιά πληροφορία.θενκιου

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε panos877, το Edelweiss δυστυχώς υπάγεται στην κατηγορία των prive ιδρυμάτων, οπότε είναι λίγο δύσκολο να κάνεις ξεκίνημα από εκεί, εκτός αν ξέρεις κανέναν γνωστό του μαγαζιού για να σε μπάσει.

Ρίξε μια ματιά στον μασαζοκατάλογο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140839.60]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140839.60[/url] για άλλες πιθανές επιλογές.

Καλή αρχή!  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom