Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καμία σχέση. Δεν έχω όρεξη για μαλακίες.
Κι επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, πιστεύω(μακάρι να κάνω λάθος), πως δεν μπήκες για καλό εδώ μέσα.
Τι ρόλο βαράς θα το μάθουμε σύντομα. Αν μείνεις μ αυτό το nickname για καιρό φυσικά.

man_greece_1982

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καμία σχέση. Δεν έχω όρεξη για μαλακίες.
Κι επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, πιστεύω(μακάρι να κάνω λάθος), πως δεν μπήκες για καλό εδώ μέσα.
Τι ρόλο βαράς θα το μάθουμε σύντομα. Αν μείνεις μ αυτό το nickname για καιρό φυσικά.
Τώρα μιλάς σωστά...είδες που είσαι ωραίος τύπος;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάντα σωστά μιλάω. Μόνο μια φορά που νόμιζα πως έκανα λάθος,έκανα λάθος.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Αφου μας διάβασες,όπως λες, θα ειδες πως μόνο το δικο μου πιάνω τον τελευταίο καιρο.
καλησπερα παρεα!!!εισαι απιθανος house μ'εκανες και γελασα!!!!! :pipa1:  :zfuck: τον εχεις τον τυπο...οντος κατι δεν παει καλα....  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να κι ο πολύπλαγκτος και πολυώνυμος γεώργιος τσαρλής ή νικ μακίδης.. Όστις πολλών δε μασατζούδων ίδεν ιδρύματα και νόον έγνω... :jerking:  Και φυσικά είναι και πασίγνωστος στο σάιτ..

Θα προσθέσω στη συμπυκνωμένη σοφία που μας παρέθεσε:
-Τα περισσότερα μαγαζιά σέβονται το χρόνο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν υπάρχει τέταρτο-εικοσάλεπτο. Ποτέ δε σε τακτικούς πελάτες
-Επίσης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν υπάρχουν μαγαζιά χωρίς θέρμανση
-Επίσης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν σε πιέζουν για την πληρωμή. Ποτέ δε σε τακτικούς πελάτες
-Κοπέλες που έχουν βγάλει ρίζες ή κοπέλες που περιφέρονται; Αποφάσισε. Α, και κάτι ακόμη: Αν δηλαδή κάποια είναι καινούργια και σου πουν 'δώσε κάτι παραπάνω γιατί η κοπέλα είναι καινούργια', θα πεις 'ναι, ευχαρίστως'...
-Και το κυριότερο: αν ψάχνεις κοπέλα νέα στη δουλειά και όμορφη, να σε τρώει στη μάπα και να σε τσιμπουκώνει για καμμιά ωρίτσα, και θεωρείς ότι γι' αυτό η σωστή τιμή είναι τα 40 Ευρώ, μπορείς να εξασκηθείς στη  :jerking:, στην εξαιρετική τιμή των 0 Ευρώ....

...ή όπως λέν κι αλλιώς fuck yourself and keep the money
Επειδη δεν γουσταρω να μιλαω στον αερα το μαγαζι ειναι αυτο επι τησ βασ.ολγας με μαρτιου στην γιουρομπανγκ απο πανω.Εγω οπως καταλαβαινεις ειμαι πελατης μπορει να ειμαι κακος πελατης αλλα πελατης. Εσυ δεν ξερω τι εισαι και εβγαλες ζορι με αυτα που εγραψα.Τωρα αν εσυ εχεις φραγκα ρε φιλαρακι δινε και μπουρμπουαρ στα μαγαζια και στα κοριτσια.Οσο γιατα κοριτσια ρε φιλαρακι γιαυτο πλυρωνονται και αδρα μαλιστα για να τρων τον καθεναν μας στην μαπα αυτη ειναι η φυση αυτης της δουλειας. 

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη δεν γουσταρω να μιλαω στον αερα το μαγαζι ειναι αυτο επι τησ βασ.ολγας με μαρτιου στην γιουρομπανγκ απο πανω.Εγω οπως καταλαβαινεις ειμαι πελατης μπορει να ειμαι κακος πελατης αλλα πελατης. Εσυ δεν ξερω τι εισαι και εβγαλες ζορι με αυτα που εγραψα.Τωρα αν εσυ εχεις φραγκα ρε φιλαρακι δινε και μπουρμπουαρ στα μαγαζια και στα κοριτσια.Οσο γιατα κοριτσια ρε φιλαρακι γιαυτο πλυρωνονται και αδρα μαλιστα για να τρων τον καθεναν μας στην μαπα αυτη ειναι η φυση αυτης της δουλειας. 
Αυτό που γράφεις τώρα αναφερόμενος σε ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ είναι ουσιαστικά διαφορετικό από τους γενικούς αφορισμούς που έγραψες προηγουμένως. Για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ έχω αναφερθεί κι εγώ όταν ήταν στην παλιότερη του διεύθυνση και θα συμφωνήσω τουλάχιστον ως προς το θέμα χρόνου-ξεπέτας.

Βέβαια η προηγούμενη κύρια παρατήρηση μου ως προς το είδος και την διάρκεια του προγράμματος σε σχέση με την πληρωμή της κοπέλας (αυτήν που εσύ χαρακτηρίζεις 'αδρή') εξακολουθεί να ισχύει.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα μου έχει τύχει και εμένα να μου ζητήσει η κοπέλα τα λεφτά πριν καν αρχίσει το πρόγραμμα!  :headbang:
Από εκεί και πέρα, πάντως, δεν υπήρξε ποτέ ένδειξη βιασύνης ή ξεπέτας. Ωστόσο, επειδή πάντα παίρνω το 3ο πρόγραμμα, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη αντιμετώπιση στο 1ο και στο 2ο.

Όσο για τη θέρμανση, τα δωματια από όσο θυμάμαι διαθέτουν είτε air-condition είτε κάτι θερμάστρες, οπότε μάλλον η κοπέλα που σε εξυπηρέτησε ξέχασε να το ανάψει.  :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα μου έχει τύχει και εμένα να μου ζητήσει η κοπέλα τα λεφτά πριν καν αρχίσει το πρόγραμμα!  :headbang:
(....)
Ναι, έχεις δίκιο. Είναι άλλη μια ατυχής  :jerking: επιλογή που εφαρμόζει το συγκεκριμένο ίδρυμα

(..)Από εκεί και πέρα, πάντως, δεν υπήρξε ποτέ ένδειξη βιασύνης ή ξεπέτας. Ωστόσο, επειδή πάντα παίρνω το 3ο πρόγραμμα, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη αντιμετώπιση στο 1ο και στο 2ο.(...)
Βηξίματα απ' έξω είσαι σίγουρος ότι δεν άκουσες;  :huh:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή

Συνημμένα

• MONE.jpg
    MONE.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 45

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, έχεις δίκιο. Είναι άλλη μια ατυχής  :jerking: επιλογή που εφαρμόζει το συγκεκριμένο ίδρυμα
Βηξίματα απ' έξω είσαι σίγουρος ότι δεν άκουσες;  :huh:
        Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι,  :knockinb: δεν έχουμε κουτάλια.  :headbang:  :headbang:

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερ και σ'εσενα House.την καλημερα μου και σ'ολους τους υπολοιπους συναγωνιστες.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
779
Πόντοι
4.535
Καλημέρα σας συναγωνιστές, μαγαζάτορες και θεραπαίνιδες!

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
geia ton stelio stin boulgari apenanti apo ta plezir exoume kanena neo?teleytaia pou piga den eixe kai kati aksiologo.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάρε τηλέφωνο για σιγουριά στο τι έχει παίχτη.Ειναι περίοδος ανακατατάξεων.

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που γράφεις τώρα αναφερόμενος σε ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ είναι ουσιαστικά διαφορετικό από τους γενικούς αφορισμούς που έγραψες προηγουμένως. Για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ έχω αναφερθεί κι εγώ όταν ήταν στην παλιότερη του διεύθυνση και θα συμφωνήσω τουλάχιστον ως προς το θέμα χρόνου-ξεπέτας.

Βέβαια η προηγούμενη κύρια παρατήρηση μου ως προς το είδος και την διάρκεια του προγράμματος σε σχέση με την πληρωμή της κοπέλας (αυτήν που εσύ χαρακτηρίζεις 'αδρή') εξακολουθεί να ισχύει.
Καλημερα σε ολους.Ενα ακομη μαγαζι που μου ζητησαν λεφτα ηταν το αλλο πανω απο τον δρομεα στην ν. εγνατια. Οσο απο θερμανση η κοπελα εβαλε ενα ματζαφλερι που ουτε περιπτερο δεν ζεστενη και μου ειπε. Μην το βλεπης μικρο σε λιγο θα σκασουμε απο την ζεστη.Για της κοπελες τωρα εσενα σ αρεσει να πας σ ενα μαγαζι και να σου παρουσιαζουν την λινα του escape την ντινα του μποντι φρι σαν ροζα η την τουλα του rezort σαν καιτη καινουργια?Εμενα δεν μ αρεσει παντος.θα μου πεις ρε φιλε αμα δεν την γουσταρης μην την παιρνης, και αυτο σωστο ειναι αλλα θελη συζητηση.Τα χρηματα που δινει ο καθενας ξερη αν ειναι πολλα η λιγα βαση της τσεπης του φυσικα και των καιρων που περναμε.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πές τα Τσάρλι πές τα...

...Τα χρηματα που δινει ο καθενας ξερη αν ειναι πολλα η λιγα βαση της τσεπης του φυσικα και των καιρων που περναμε.

Για να τ' ακούσουν τ' αφεντικά που δουλειά δεν έχουν αλλά οι τιμές τιμές ! ! !

Γούστο τους και καπέλο τους βέβαια, αλλά δεν είναι τυχαίο ποιοί και γιατί έχουν δουλεία.

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
...υπάρχει μια ένταση στα τελευταία posts του forum, ή είναι η ιδέα μου?!?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom