Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
...υπάρχει μια ένταση στα τελευταία posts του forum, ή είναι η ιδέα μου?!?  :think:
Κάθε άλλο. Εγω πάντως σας βάζω μουσική χαλαρωτική από μια πολύ ωραια γαλλική ταινία του 60 και πίνακες του ιμπρεσιονιστη ζωγράφου κλοντ μονέ. Τι άλλο θέλετε?

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έκανα και εγώ την επίσκεψη μου στην Έλενα(Βασιλ. Ηρακλείου)…

Περίπου όπως τα περιέγραψαν και άλλοι φίλοι, πολύ καλό μασάζ (στα τοπ 3 του κλάδου) και καλή πίπα, μέχρι  εκεί έφτασα εγώ.

Και καλά απορεί με το γιατί και το πώς έγινε τόσο ντόρος με το όνομα της, αν και παραδέχτηκε όμως ότι παρά τους κίνδυνους έχει αυξηθεί τρομερά η δουλεία της.

Ο χώρος καλός, είναι ενιαίος (χωρίς Χολ, δωμάτια…) αλλά πολύ φασαρία κυρίως από τη σχολή χορού που είναι δίπλα, αποζημιώνεσαι όμως από τα πιπινογκαβλακια που χορεύουν και χαζογελάν σε κοινή θεά όταν μπαινοβγαίνεις.

Καλά πέρασα, μάλλον θα ξανά πήγαινα, στα συν η τιμή, 50€ για γεμάτη ώρα λόγο μασάζ βέβαια είναι οκ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πές τα Τσάρλι πές τα...

Για να τ' ακούσουν τ' αφεντικά που δουλειά δεν έχουν αλλά οι τιμές τιμές ! ! !

Γούστο τους και καπέλο τους βέβαια, αλλά δεν είναι τυχαίο ποιοί και γιατί έχουν [size=14pt]δουλεία[/size].
Λανθάνουσα γλώττα;  :cool2:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους.Ενα ακομη μαγαζι που μου ζητησαν λεφτα ηταν το αλλο πανω απο τον δρομεα στην ν. εγνατια. (...)
Ομόδοξο και ομογάλακτο του άλλου που πήγες, Όλγας και Μαρτίου. Ίσως έχεις μια εμμονή...

Υ.Γ. Αυτό δεν είναι που έγινε το (σχετικά) πρόσφατο πέσιμο;  :police:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ομόδοξο και ομογάλακτο του άλλου που πήγες, Όλγας και Μαρτίου. Ίσως έχεις μια εμμονή...

Υ.Γ. Αυτό δεν είναι που έγινε το (σχετικά) πρόσφατο πέσιμο;  :police:
                                                        Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά  :knockinb:  :knockinb:  :knockinb:
                                                                    και θα σου γείρει ο κλώνος   :badair: :badair: :badair:
                                                                    και θα σου φύγει το πουλί  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
                                                                    και θα σου μείνει ο πόνος  :headbang:  :headbang:  :headbang:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Λανθάνουσα γλώττα;  :cool2:

Καλησπέρα treflejack

Αγαπητέ, στο μυαλό μου είσαι?  Ή με κυνηγάς με τις "ευχές" σου όπου και αν πάω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Για να γίνω  σαφής treflejack σήμερα, ενώ πήγαινα να "διασκεδάσω" σε μαγαζί του χώρου, χαλάστικα τόσο πολύ, που σκέφτομαι ότι ίσως ήρθε η ώρα εγώ ν΄αποσυρθώ από τ' μαγαζία.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Επειδή, εκτιμώ τον γραπτό σου λόγο,  θα μας αναλύσεις Αγαπητέ treflejack ,
το θέμα δουλείας στο χώρο,που εύστοχα  κάνεις λογοπέγνιο, παραπάνω.  :2funny: :2funny: :2funny:

Μήπως συμβάλουμε και εμείς με την στάση μας  :2funny: :2funny: :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα treflejack

Αγαπητέ, στο μυαλό μου είσαι?  Ή με κυνηγάς με τις "ευχές" σου όπου και αν πάω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Για να γίνω  σαφής treflejack σήμερα, ενώ πήγαινα να "διασκεδάσω" σε μαγαζί του χώρου, χαλάστικα τόσο πολύ, που σκέφτομαι ότι ίσως ήρθε η ώρα εγώ ν΄αποσυρθώ από τ' μαγαζία.
Με τις καλύτερες ευχές μου....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γιατί τρωγόσαστε μεγάλα παιδιά ;
Να το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά όλοι ;

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

Μεγάλος ναι. Όχι  και παιδί  :2funny: :2funny: :2funny: ρε House ο treflejack,
ρε House,
εγώ μπροστά του είμαι αγγένητος.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολη την παρεα!αλκινο αν τα απαρατησεις εσυ εμας ποιος θα μας ξεσηκωνει ειτε με τα μιλφοβιντεακια ειτε με τις πρωινες επαρσεις και κινητρα για καλες μασαζοεβδομαδες....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!σε θελουμε ενεργο μελος και οχι αποστρατο του μασαζοκοσμου μας....... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.170
Πόντοι
34.538
καλησπερα σε ολη την παρεα!αλκινο αν τα απαρατησεις εσυ εμας ποιος θα μας ξεσηκωνει ειτε με τα μιλφοβιντεακια ειτε με τις πρωινες επαρσεις και κινητρα για καλες μασαζοεβδομαδες....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!σε θελουμε ενεργο μελος και οχι αποστρατο του μασαζοκοσμου μας....... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Μη μασας,εχουμε και τον Καβλουριδη πλεον.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Έκανα και εγώ την επίσκεψη μου στην Έλενα(Βασιλ. Ηρακλείου)…

Περίπου όπως τα περιέγραψαν και άλλοι φίλοι, πολύ καλό μασάζ (στα τοπ 3 του κλάδου) και καλή πίπα, μέχρι  εκεί έφτασα εγώ.

Και καλά απορεί με το γιατί και το πώς έγινε τόσο ντόρος με το όνομα της, αν και παραδέχτηκε όμως ότι παρά τους κίνδυνους έχει αυξηθεί τρομερά η δουλεία της.

Ο χώρος καλός, είναι ενιαίος (χωρίς Χολ, δωμάτια…) αλλά πολύ φασαρία κυρίως από τη σχολή χορού που είναι δίπλα, αποζημιώνεσαι όμως από τα πιπινογκαβλακια που χορεύουν και χαζογελάν σε κοινή θεά όταν μπαινοβγαίνεις.

Καλά πέρασα, μάλλον θα ξανά πήγαινα, στα συν η τιμή, 50€ για γεμάτη ώρα λόγο μασάζ βέβαια είναι οκ.
εσυ λεβεντη καλατα λες αν και σημερα ειχαν μαθημα τα πιτσιρικια...επισης δεν χρειαζονται τοσες λεπτομεριες για το τι εχει τριγυρο..κυκλοφορουν και :police: :police:....επισης ωραιο γυαλακι φορουσες φευγοντας σε πηρα ματι.. :new_shocked:

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Το Fishing είναι γνωστό, κλασσικά, ως ψάρεμα ή και "καμάκι"  :grin:  :2funny:  :rockon:

Το Phishing, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, το γνωρίσαμε ως ψάρεμα κωδικού (password, P-Fishing --> Phishing)  :huh:  :headbang:

Το ψάρεμα τηλεφώνων αλλά και entry-pass -από τους έτσι ή τους αλλοιώς- στα "prive" πώς θα το ονομάζαμε?
Μhishing? (από το Μpatsos Fishing) ή Χhishing? (από το Fishing for Χishing)...  :idiot:  :s&m_2:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fanfaras.gif

Σε πρώτο πλάνο, ο φίλος μου ο Kavlouridis , "ζωγράφος" των λέξεων ...
με αδυναμία στους αδής και απαίδευτους...  :2funny: :2funny: :2funny:

Kavlouridis , "σε πάω" πολύ  ρε φίλε. Γράφεις άψογα.  :headbang2:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
εσυ λεβεντη καλατα λες αν και σημερα ειχαν μαθημα τα πιτσιρικια...επισης δεν χρειαζονται τοσες λεπτομεριες για το τι εχει τριγυρο..κυκλοφορουν και :police: :police:....επισης ωραιο γυαλακι φορουσες φευγοντας σε πηρα ματι.. :new_shocked:
δεν αντεξα παιδες την εκανα την αμαρτια μου και σημερα παλι..οσο ελεγα θα παω Μαριανα για Αννουλα βρεθηκα για δουλεια κοντα στο μαγαζι της Ελενας και την εκανα την επισκεψη.. :knockinb: :knockinb: ολα καλα τα γνωστα και μη εξεραιτεα με μονη διαφορα οτι σημερα ειχαμε c.s  :cum: στο κωλαρακι της...απο βδομαδα τωρα στη Μαριανα....

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
απο την πορτα σου παιρνω,και τιγανιζεις ψαρια,και μου πετας ενα κεφτε,ευχαριστω δεν καπνιζω..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
απο την πορτα σου παιρνω,με ενα καλαθι συκα, και αμα δεν εβγεις να σε δω,καθομαι και τα τρωω.......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
απο την πορτα σου παιρνω,βηχω και ξεροβηχω,και αμα δεν εβγεις να σε δω,σου κατουρω το τοιχο :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
                                  καβλουριδι εισαι τρελος για δεσιμο.... :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom