Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Μετά τη χθεσινή 4-άρα της Bayern Munich στην Barcelona:

Borussia Dortmund - Real Madrid 4-1   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαρώνουν ΚΑΙ στο Ποδόσφαιρο οι Γερμανοί!!

Βέβαια, στο Dortmund, δεν παίζουν μόνο ποδόσφαιρο...
FKK/Sauna Club
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
...παντως σημερα επαιξε καλη μπαλα η dortmund...

καλημερα σε ολους...
επανερχομαι υστερα απο αρκετο καιρο... ειχα σταματησει τον καιρο που η μαριαννα ειχε ολο τα ιδια και τα ιδια (βλεπε φοιβη, σοφια κτλ) και η εβιτα ειχε ανοιξει νεους οριζοντες...

τωρα που η ζωη δυσκολεψε κι αλλο, σκεφτομαι επιστροφη για μερικες στιγμες χαρας...οποιες προτασεις δεκτες...
ευχαριστω...

P.s για αποφυγη παρεξηγησεων, check my profile and posts...ημερομηνια κτλ.

saemord

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
0
καλησπέρα τσακάλια.Επίσκεψη στο ίδρυμα Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαρία.2 οι επιλογές μέτρια πράγματα.Η μια ειναι η Άρτεμις αν θυμάμαι καλά το όνομα και η άλλη μια ξανθούλα.Λόγω της αδυναμίας μου στο άρμεγμα επέλεξα την Άρτεμις.Θα έλαγα βέβαια εντος του δωματίου τα δωσε όλα και σε μασαζάκι αλλα και στο υπόλοιπο πακέτο.Το υπόλοιπο πακέτο έφτασε βεβαια μέχρι  :pipa2: και κατάπωση.Για εμεπιρία καλο αλλά οχι και για δευτερη φορά.Κόστος 50€ βαθμολογία για τους λατρεις  :tits: 7αρακι.Αν μπορεί κ θέλει κανας συναγωνιστης πληροφορίες για Βασ. Ηρακλείου σε pm θα το εκτιμούσα

Andreas76

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αύριο, τελευταία καθημερινή πριν το Πάσχα επιβάλλεται να κάνουμε μία τελευταία εξόρμηση. :)Αυτή την εβδομάδα πήγε κανείς Ελίζα-Δωδεκανήσου να ενημερώσει τί έχει;

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερες σε ολη την παρεα!πολυ ησυχια βλεπω σημερα.. :think: μονο ενας εκανε καταδρομικη ολη την ημερα??

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αύριο, τελευταία καθημερινή πριν το Πάσχα επιβάλλεται να κάνουμε μία τελευταία εξόρμηση. :)Αυτή την εβδομάδα πήγε κανείς Ελίζα-Δωδεκανήσου να ενημερώσει τί έχει;

ιλιανα , μονικα , μαρια , σονια : αυτες είναι γνωστες .

εχει μια ψηλη ξανθια με γυαλακια δεν θυμαμαι ονομα και μια ελπιδα που ομως δεν ειδα .

αυτιααααααααα .

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα τσακάλια.Επίσκεψη στο ίδρυμα Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαρία.2 οι επιλογές μέτρια πράγματα.Η μια ειναι η Άρτεμις αν θυμάμαι καλά το όνομα και η άλλη μια ξανθούλα.Λόγω της αδυναμίας μου στο άρμεγμα επέλεξα την Άρτεμις.Θα έλαγα βέβαια εντος του δωματίου τα δωσε όλα και σε μασαζάκι αλλα και στο υπόλοιπο πακέτο.Το υπόλοιπο πακέτο έφτασε βεβαια μέχρι  :pipa2: και κατάπωση.Για εμεπιρία καλο αλλά οχι και για δευτερη φορά.Κόστος 50€ βαθμολογία για τους λατρεις  :tits: 7αρακι.Αν μπορεί κ θέλει κανας συναγωνιστης πληροφορίες για Βασ. Ηρακλείου σε pm θα το εκτιμούσα
Πάντως για... άρμεγμα , ξέχνα το cowboy

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)και μια ελπιδα που ομως δεν ειδα .
(....)
Μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο... αν πάει καλά ο τουρισμός, αν δεν υπάρξουν άλλες τρύπες στα έσοδα, αν προχωρήσει καμμιά επένδυση της πεοκοπής... :grin:

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα τύποι!

Διεύθυνση & τηλ. από Ελενα Β.Ηρακλείου μπορώ να έχω με πμ ;;;;

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπέρα τύποι!

Τυποι? :think: αδεσμευτοι τυποι?ελευθεροι τυποι?τυποι της κυριακης?τυποι{ος} και υπογραμος??Σαββατιανος τυπος? τι απο ολα??

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπέρα τύποι!

εισαι ωραιος παντως με μια καλησπερα τυποι!απευθειας ζητας να παρεις πληροφορια να ξετρυπωσεις το λαγο και μη τον ειδατε τον kostis69 παλι.....εσυ μαλλον εισαι τυπος αλλα οχι γαματος...δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου....

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
εισαι ωραιος παντως με μια καλησπερα τυποι!απευθειας ζητας να παρεις πληροφορια να ξετρυπωσεις το λαγο και μη τον ειδατε τον kostis69 παλι.....εσυ μαλλον εισαι τυπος αλλα οχι γαματος...δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου....

Πληροφορία ζήτησα ρε φίλε,όχι δανεικά.Όταν λες μην τον είδατε τι εννοείς;;Οτι θα πάρω πληροφορία και θα εξαφανιστώ;;Ω!Ναι πέτυχα τον στόχο της εγγραφής μου στο site.Να πάρω ένα τηλέφωνο!! :idiot:
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί κάποιοι εδώ μέσα νομίζετε ότι αφενός το site σας ανήκει και αφετέρου ότι όσοι δεν έχουμε τουλαχιστον 5000 posts (εκ των οποίων 90% ανούσια spam) είμαστε απλά "νέοι" που ψάχνουμε να ψαρεψουμε πληροφορίες;;
Στο κάτω κάτω για αυτό δεν υπάρχει αυτό το site;Για ανταλλαγή πληροφοριών
Διαβάζω το site τουλάχιστον 4-5 χρόνια.Το ότι δεν γράφω συχνά δεν σημαίνει κάτι κακό.Μην τρελένεσαι λοιπόν,αν θέλει κάποιος να δώσει το τηλ ή την διεύθυνση τον ευχαριστώ.Ούτε prive είναι το μαγαζί ούτε θα χαλάστεί η Ελενα να αυξήσει και άλλο τα έσοδα της.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαλαρώστε γιατί εχετε και οι δυο δίκιο που το χάνετε με την κόντρα σας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί κάποιοι εδώ μέσα νομίζετε ότι αφενός το site σας ανήκει και αφετέρου ότι όσοι δεν έχουμε τουλαχιστον 5000 posts (εκ των οποίων 90% ανούσια spam) είμαστε απλά "νέοι" που ψάχνουμε να ψαρεψουμε πληροφορίες;;
Kostis69 , σπαμάρουμε και το θρεντ και σου χαλάμε την ενημέρωση ρε φίλε?
Συγνώμη κιόλας.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά ρε παιδιά αμάν, ούτε 'οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού' να τανε..
Κοίτα η ΄Ελενα μεγαλεία... έγινε ΚΑΙ λαγός...  :o
Ποιός να το φανταζότανε....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγά ρε παιδιά αμάν, ούτε 'οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού' να τανε..
Κοίτα η ΄Ελενα μεγαλεία... έγινε ΚΑΙ λαγός...  :o
Ποιός να το φανταζότανε....
Φαντάσου να ήταν και νέα και ωραία δηλαδή. Ουρές.

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Kostis69 , σπαμάρουμε και το θρεντ και σου χαλάμε την ενημέρωση ρε φίλε?
Συγνώμη κιόλας.

Δεν το είπα με την έννοια ότι χαλάει το threand αλλά ότι κάποιοι προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο τους ή όπως αλλιώς θέλεις πέστο,στο site ποντάροντας ασταμάτητα μαλακίες.Καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω.Οταν ο άλλος π.χ σε 1 μήνα έχει 100+ posts...
Τέλοςπάντων αποφεύγω να διαφωνώ εξ αποστάσεως και ιδιαιτέρως με ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά.Απλα δείτε λίγο πιο χαλαρά το site γιατί και άλλες φορές έχω παρατηρήσει "επίθεση" και ειρωνεία και νομίζω ότι είναι ανούσιο.
Μια παρέα με κοινά γούστα νομίζω είμαστε εδώ μέσα και καλό είναι έτσι να λειτουργούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom