καβλουριδι εισαι τρελος για δεσιμο....
Με λογικότατη γραφή cheef4. Όπως λες και εσύ "τίποτα δεν είναι τυχαίο"
καβλουριδι εισαι τρελος για δεσιμο....
Σιγά μην ήταν κι ο Χριστόφορος Κολόμβος :S(....) και η εβιτα ειχε ανοιξει νεους οριζοντες...
Αύριο, τελευταία καθημερινή πριν το Πάσχα επιβάλλεται να κάνουμε μία τελευταία εξόρμηση. Αυτή την εβδομάδα πήγε κανείς Ελίζα-Δωδεκανήσου να ενημερώσει τί έχει;
Πάντως για... άρμεγμα , ξέχνα το cowboyκαλησπέρα τσακάλια.Επίσκεψη στο ίδρυμα Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαρία.2 οι επιλογές μέτρια πράγματα.Η μια ειναι η Άρτεμις αν θυμάμαι καλά το όνομα και η άλλη μια ξανθούλα.Λόγω της αδυναμίας μου στο άρμεγμα επέλεξα την Άρτεμις.Θα έλαγα βέβαια εντος του δωματίου τα δωσε όλα και σε μασαζάκι αλλα και στο υπόλοιπο πακέτο.Το υπόλοιπο πακέτο έφτασε βεβαια μέχρι και κατάπωση.Για εμεπιρία καλο αλλά οχι και για δευτερη φορά.Κόστος 50€ βαθμολογία για τους λατρεις 7αρακι.Αν μπορεί κ θέλει κανας συναγωνιστης πληροφορίες για Βασ. Ηρακλείου σε pm θα το εκτιμούσα
Μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο... αν πάει καλά ο τουρισμός, αν δεν υπάρξουν άλλες τρύπες στα έσοδα, αν προχωρήσει καμμιά επένδυση της πεοκοπής...(...)και μια ελπιδα που ομως δεν ειδα .
(....)
ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣιλιανα , μονικα , μαρια , σονια : αυτες είναι γνωστες .
εχει μια ψηλη ξανθια με γυαλακια δεν θυμαμαι ονομα και μια ελπιδα που ομως δεν ειδα .
αυτιααααααααα .
Τυποι? αδεσμευτοι τυποι?ελευθεροι τυποι?τυποι της κυριακης?τυποι{ος} και υπογραμος??Σαββατιανος τυπος? τι απο ολα??Καλησπέρα τύποι!
Διεύθυνση & τηλ. από Ελενα Β.Ηρακλείου μπορώ να έχω με πμ ;;;;
εισαι ωραιος παντως με μια καλησπερα τυποι!απευθειας ζητας να παρεις πληροφορια να ξετρυπωσεις το λαγο και μη τον ειδατε τον kostis69 παλι.....εσυ μαλλον εισαι τυπος αλλα οχι γαματος...δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου....Καλησπέρα τύποι!
Διεύθυνση & τηλ. από Ελενα Β.Ηρακλείου μπορώ να έχω με πμ ;;;;
εισαι ωραιος παντως με μια καλησπερα τυποι!απευθειας ζητας να παρεις πληροφορια να ξετρυπωσεις το λαγο και μη τον ειδατε τον kostis69 παλι.....εσυ μαλλον εισαι τυπος αλλα οχι γαματος...δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου....
Kostis69 , σπαμάρουμε και το θρεντ και σου χαλάμε την ενημέρωση ρε φίλε?Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί κάποιοι εδώ μέσα νομίζετε ότι αφενός το site σας ανήκει και αφετέρου ότι όσοι δεν έχουμε τουλαχιστον 5000 posts (εκ των οποίων 90% ανούσια spam) είμαστε απλά "νέοι" που ψάχνουμε να ψαρεψουμε πληροφορίες;;
Σιγά ρε παιδιά αμάν, ούτε 'οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού' να τανε..εισαι ωραιος παντως με μια καλησπερα τυποι!απευθειας ζητας να παρεις πληροφορια να ξετρυπωσεις το λαγο και μη τον ειδατε τον kostis69 παλι.....εσυ μαλλον εισαι τυπος αλλα οχι γαματος...δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου....
Φαντάσου να ήταν και νέα και ωραία δηλαδή. Ουρές.Σιγά ρε παιδιά αμάν, ούτε 'οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού' να τανε..
Κοίτα η ΄Ελενα μεγαλεία... έγινε ΚΑΙ λαγός... :o
Ποιός να το φανταζότανε....
Kostis69 , σπαμάρουμε και το θρεντ και σου χαλάμε την ενημέρωση ρε φίλε?
Συγνώμη κιόλας.