You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καμια φορά κάνω και καμιά εξαίρεση.Kαλημέρα Πιπινολάτρη House
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πολύ καλό.
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
γερμανιδες τουριστριες που διψανε για καλο!! καλημεραΚαλημέρα σ όλες κι όλους
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έτσι ειναι φίλε Σάκη.
Αλκίνοε μη με κολάζεις, προσπαθω να ειμαι πιστός.
Έτσι ειναι φίλε Σάκη.
Καλά ρε φίλε, αν πάμε για καφέ το απόγευμα στον Σάκη, θα γίνεις "άπιστος"
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλημερα με τετια που βλεπο να μην ξυπνισο?? αλεξανδρα μιχαελα μονικαΚαλώς. Το Αφεντικό, ξύπνησες? 'Ολα καλά? Ποιά κουκλιά δουλεύουν για σένα σήμερα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
για καφε μέσα.Καλά ρε φίλε, αν πάμε για καφέ το απόγευμα στον Σάκη, θα γίνεις "άπιστος"
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 869
- Πόντοι
- 96
Ο Πιο Δυνατος Υποστηρικτης της Ελενας Ειμαι Εγω. Το Γνωριζει Ολος ο Κοσμος Βεβαια
Κανείς λάθος καβλουρίδη. Πρώτος εγώ μιλησα γι΄ αυτή και την ανέδειξα.
Μοιρασα και το τηλέφωνό της σ΄όποιον μου το ζητούσε και τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού 2 μέρες πρίν για να την πετύχω! Έλεος!Επίσκεψη την Παρασκευή 06/04 σε Relax (K.Kαραμανλή). Παρούσες δυο: Ζωή (GR) και Έλενα (ΒG). Τη Ζωή την είχα δοκιμάσει παλιότερα και έιχα απογοητευθεί. Πρόκειται για μελαχροινή γύρω στα 45, λεπτή αλλά και με πεσμένα βυζια και κώλο. Δεν συνιστάται.
Αντιθέτως την Έλενα που τίμησα την συνιστώ. Πρόκειται για ξανθιά λεπτή, κοντή αλλά με πολύ ωραίο σωματάκι και πολυ μικρό βυζί. Το προσωπό της δεν είναι ωραίο αλλά εκεί που κατέχει τα πρωτεία (κατα τη γνώμη μου πάντα) είναι οτι κάνει το καλύτερο body to body μασαζ στην πόλη και διαθέτει (παρα την ηλικία της) το πιο στενό μουνάκι που έχω δοκιμάσει σε μασατζίδικο. Πρόκειται φυσικά για την πρώην Λίνα του Avis, από το οποίο έχει καιρό που έφυγε. Ενημερώθηκα επίσης για το γεγονός (δεν το ήξερα και παρακαλώ επίβεβαιώστε) οτι το έταιρο μαγαζί του Ομίλου στην Γιαννιτσών (Εδέμ) έχει κλείσει πλέον. Οι τιμές παραμένουν 45-50-60. Στα αρνητικά θεωρώ οτι όλα τα προγράμματα κρατανε μόνο 30 min, και δεν απήλαυσα το μασάζ όσο θα ήθελα.
Κανείς λάθος καβλουρίδη. Πρώτος εγώ μιλησα γι΄ αυτή και την ανέδειξα.
Μοιρασα και το τηλέφωνό της σ΄όποιον μου το ζητούσε και τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού 2 μέρες πρίν για να την πετύχω! Έλεος!
Κανονικά θα έπρεπε να της ζητήσεις και ποσοστά από τις εισπράξεις!!!
Η καλύτερη διαφήμιση, τελικά, είναι ο ευχαριστημένος πελάτης ...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πέστα χρυσόστομε....μας προέκυψαν όλοι τώρα όψιμοι Ελενειακοί: ανανεωτικοί, διαφόρων αποχρώσεων, μασαζόφιλοι, μιλφογενείς, αγελαδάρηδες, ανταρσύα, του 50ρικου, του 10χίλιαρου (της δραχμής), του 'δεν πληρώνω', της πατάτας και δεν συμμαζεύεται. Και η παραδοσιακή ελενειακή παράταξη βρίσκεται στο 4.5%..Κανείς λάθος καβλουρίδη. Πρώτος εγώ μιλησα γι΄ αυτή και την ανέδειξα.
Μοιρασα και το τηλέφωνό της σ΄όποιον μου το ζητούσε και τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού 2 μέρες πρίν για να την πετύχω! Έλεος!
ιλιανα , μονικα , μαρια , σονια : αυτες είναι γνωστες .
εχει μια ψηλη ξανθια με γυαλακια δεν θυμαμαι ονομα και μια ελπιδα που ομως δεν ειδα .
αυτιααααααααα .
Μόλις μπήκα στο site Και είδα την απάντηση σου. Ευχαριστώ πολύ εκ των υστέρων!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και με την ευκαιρία να ξαναφέρεις την πληροφορία στην επιφάνεια...εκ των υστέρων!Μόλις μπήκα στο site Και είδα την απάντηση σου. Ευχαριστώ πολύ εκ των υστέρων!!
Και με την ευκαιρία να ξαναφέρεις την πληροφορία στην επιφάνεια...εκ των υστέρων!
Ποια πληροφορία εννοείς;
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να την ξαναγράψουμε ΑΛΛΗ μία φορά; Φτάνει τόσο νομίζω...Ποια πληροφορία εννοείς;
Να την ξαναγράψουμε ΑΛΛΗ μία φορά; Φτάνει τόσο νομίζω...
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς φίλε μου, τέλος πάντων.