Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κανείς λάθος καβλουρίδη. Πρώτος εγώ μιλησα γι΄ αυτή και την ανέδειξα.  :2funny: :2funny:
Μοιρασα και το τηλέφωνό της σ΄όποιον μου το ζητούσε και τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού 2 μέρες πρίν για να την πετύχω! Έλεος! :s&m_3:
Εγω Χαβαλε εκανα φιλε δυο φορες πηγα και εφαγα πετσετα γιατι μου ειπε οτι λογο μεγεθους δεν θα εχουμε συνεχεια.... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέστα χρυσόστομε....μας προέκυψαν όλοι τώρα όψιμοι Ελενειακοί: ανανεωτικοί, διαφόρων αποχρώσεων, μασαζόφιλοι, μιλφογενείς, αγελαδάρηδες, ανταρσύα, του 50ρικου, του 10χίλιαρου (της δραχμής), του 'δεν πληρώνω', της πατάτας και δεν συμμαζεύεται. Και η παραδοσιακή ελενειακή παράταξη βρίσκεται στο 4.5%..
:2funny: :2funny: :2funny:
Η Δικη Σου Παραταξη Θειο Βρισκεται στο 2.1% να Εισαι Σιγουρος .....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Κανείς λάθος καβλουρίδη. Πρώτος εγώ μιλησα γι΄ αυτή και την ανέδειξα.  :2funny: :2funny:
Μοιρασα και το τηλέφωνό της σ΄όποιον μου το ζητούσε και τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού 2 μέρες πρίν για να την πετύχω! Έλεος! :s&m_3:
καλησπερα σε ολη την παρεα!!Αkarnan ηρεμησε φιλε αυτοι που διαβαζουμε χρονια το site ξερουμε οτι εσυ την εφερες στην επιφανεια την κοπελα..οχι οτι δεν ηταν γνωστη βεβαια..χρονια στο κουρμπετι..παρολα αυτα εσυ την εκανες ακομη γνωστοτερη.. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Για να μην γκρινιάζει ο φίλος μου ο Cheef
θα πώ μια μεγάλη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!!!!!! Στην παρέα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι είναι αλλά είναι και η μοναδική παράταξη που μιλάει για την ουσία του θέματος: το μασάζ.  :2funny: :2funny:
Ναι, νομίζω ότι πρέπει να της αναγνωριστεί... τουλάχιστον κρίνοντας από την παρουσία του εδώ εκπροσώπου της..  :)

Και παρά τις επί μέρους διαφωνίες πιστεύω ότι ο στρατηγικός στόχος είναι κοινός, απλά ενίοτε γίνονται τακτικοί ελιγμοί  :dunno:

Όσο για το 4.5%, συνήθως τα κεφαλάκια στο φούρνο είναι πιό εύπεπτα... ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μα γιατι ? να την ξαναγραψουμε .  :rockon:

η επαναληψη ειναι μητερα μαθησεως .

στης ελενας-ελιζας λεπον ...  :sunglasses:
Οκ, επαναλάβατε σε ρυθμό υπαγορεύσεως για τους πλέον βραδείς στην αντίληψη...

Α, και επί τη ευκαιρία, μήπως μπορείτε να ελέγξετε αν η Ελπίδα που ψάχνουμε είναι αυτή-ταύτη η Δανάη-Ελπίδα, ήτις εξώσθη εκ των Λαδάδικων, καθά συνέταξε μοι Κύριος

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οκ, επαναλάβατε σε ρυθμό υπαγορεύσεως για τους πλέον βραδείς στην αντίληψη...

Α, και επί τη ευκαιρία, μήπως μπορείτε να ελέγξετε αν η Ελπίδα που ψάχνουμε είναι αυτή-ταύτη η Δανάη-Ελπίδα, ήτις εξώσθη εκ των Λαδάδικων, καθά συνέταξε μοι Κύριος

αν αναφερεσθε σε μενανε , λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω . στα λαδαδικα παω μονο για μπυρες .

αλλωστε , εγω ενα φερεφωνο ειμαι .

καλη μας νυχτα και τα λεμε .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους  :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, καλημέρα House  η Ρια είναι το απόλυτο New Entry και κατευθείαν για το νούμερο ένα  της λίστας.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ωραίο μαλλάκι, στήθος και σώμα σε αρμονία και σίγουρα από πρόσωπο θα σκίζει. Δεν ξέρω από υπηρεσία αλλά σίγουρα θα είναι ιδανική περίπτωση.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ωραίο μαλλάκι, στήθος και σώμα σε αρμονία και σίγουρα από πρόσωπο θα σκίζει. Δεν ξέρω από υπηρεσία αλλά σίγουρα θα είναι ιδανική περίπτωση.
Αυτά ειναι συμπεράσματα ευσεβών πόθων κι όχι ουσίας μηδέ συνουσίας αγαπητέ μου.
Ας μην υπερβάλουμε χωρίς ίδια γνώση.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Από τις φωτογραφίες  συν την φαντασία μου να βρίσκεται σε πλήρης ανάπτυξη. Γιατί ο συμπαθής trefle είναι σαν να ξέρει κάτι.
Όχι δεν ξέρω.
Με κάλυψε ο House, συν το ότι, όσον αφορά το μαλλάκι, προφανώς πρόκειται περί περούκας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom