Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η κοπέλα μπορεί να ειναι μια κούκλα και στο δωμάτιο σούπερ αλλά ΜΠΟΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μα αγαπητέ House απλά την άποψη μου εκφράζω όπως τόσοι άλλοι που την εκφράζουν  και λίγοι καταλαβαίνουν, τέλος πάντων όταν και θα έχω πλήρη άποψη να είστε σίγουροι ότι θα την παρουσιάσω όπως πάντα την παρουσιάζω.
Αν κάποιοι ξέρουν κάτι παραπάνω είναι τελείως υποκειμενικό και δεν αποτελεί πάντα οδηγό.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι βρε Γιώργο δε σε "κατηγορήσαμε" για κάτι παρά τη βεβαιότητά σου χωρίς την απαιτούμενη πραγματογνωμοσύνη. Ολα καλά. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ωραίο μαλλάκι, στήθος και σώμα σε αρμονία και σίγουρα από πρόσωπο θα σκίζει. Δεν ξέρω από υπηρεσία αλλά σίγουρα θα είναι ιδανική περίπτωση.
Συγνώμη κιόλας που το συνεχίζω αλλά τα παραπάνω ειναι άποψη? Γιατί εγω τα βλέπω σαν βεβαιότητες?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι φίλε μου απλά είδα φωτογραφία, έκανα στο μυαλό μου την φαντασίωση μου και είπα να η κοπέλα που θέλω για να χαλαρώσω λιγάκι . Εννοείτε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ο κατά εμού αρκετά συμπαθής-από τα γραφόμενα του- αλλά και αρκετά πειραχτήρι Trefle έκανε ένα παιχνίδι με το θα που μου θύμισε περισσότερο προεκλογικό αγώνα  αείμνηστου πολίτικου και όχι μια ειλικρινής άποψη-περιγραφή μου.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όλα τέλεια, αποστολή η συνεύρεση με κοπέλα ονόματι Ρία, θα πραγματοποιηθεί σύντομα-πιστεύω-και τότε θα ενημερώσω. Να έχετε καλή ημέρα ,  με καλούν οι υποχρεώσεις.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην ομάδα! Πήγα πριν λίγες μέρες στη Μαριάννα. Είδα Νίνα, Μαρία, Στέλλα και μια ακόμα, δεν θυμάμαι όνομα. Πήρα Στέλλα, μικρό και γλυκό παιδί για GFE καταστάσεις. Γύρω στο 1.70, δεκαεννιάχρονο. Στηθάκι δυάρι και πολύ λέω, κορμί καλό σε σχήμα αλλά "ελληνικό", όχι γυμνασμένο και με τουρλωτή κωλάρα γι' αυτούς που ενδιαφέρονται. Μασάζ μηδενικό, αλλά στο "ψητό" μου άρεσε το παιδί. Κάνει deepthroat για πλάκα, πίπα καλή, θα γίνει και καλύτερη. Σφιχτό νινί, το δουλεύει καλά, αφού τη ζεστάνεις. Δουλεύει και πίσω πόρτα, εγώ δεν πήρα, δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα. Η Μαριάννα όπως πάντα γλυκιά και καλή οικοδεσπότης.            

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Την καλημερα μου σε ολη την παρεα!ωραιος ο συν :fuck1:  graf αλλα...καλα βρε βρηκες προσβαση απο πισω πορτα και δεν ανοιξες??
πολυ τιμιος εισαι ρε boy....Γιωργο περιμενουμε και απο σενα ενημερωση γιατι οπως διαβαζω οι αποψεις διηστανται...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα, καλημέρα House  η Ρια είναι το απόλυτο New Entry και κατευθείαν για το νούμερο ένα  της λίστας.

Καλησπέρα ΓΙΩΡΓΟΣ, για δώστε λεπτομέρεις- όποιος συν :fuck1: την έχει πάρει,
για το "το απόλυτο New Entry ",  γιατί έχω "κενό" στην πληροφόρηση μου.  :think:

Πρώτα από όλα είναι πιτσιρίκα ή προ-μίλφ όπως  φαίνεται στις φωτογραφίες και από ύψος δημιούργιμα του φωτογράφου ή 1,70  :think:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα , αγαπητέ  Αλκίνοε  θα επισκεφτώ προσεχώς –έτσι πιστεύω-τον αξιότιμο Νικόλα και θα χαλαρώσω με Ρία σίγουρα και φυσικά θα συμπληρώσω το κενό σου-αν και φυσικά εξακολουθεί να υπάρχει-. Από τις φωτογραφίες την κόβω thirty and something, το ύψος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα-είναι κάτι που δεν αποσκοπεί πουθενά-αλλά το κορμί δείχνει ονειρικό.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους, Καλή μας Κυριακή.

Εγώ Αγαπητέ Γεώργο, 100 δεν δίνω με τπτ. Το θεωρώ  :headbang: :headbang: :headbang:

Πρέπει να είναι πραγματικά Α' Εθνική, φίλε και φυσικά όχι αυτό που λέει "Α΄Εθνική", ο Νικόλας  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε θα παραμείνω, ελπίζωντας να διαβάζω τις δικές σου εμπειρίες Άξιε Συνεχιστή... μας.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην ομάδα! Πήγα πριν λίγες μέρες στη Μαριάννα. Είδα Νίνα, Μαρία, Στέλλα και μια ακόμα, δεν θυμάμαι όνομα. Πήρα Στέλλα, μικρό και γλυκό παιδί για GFE καταστάσεις. Γύρω στο 1.70, δεκαεννιάχρονο. Στηθάκι δυάρι και πολύ λέω, κορμί καλό σε σχήμα αλλά "ελληνικό", όχι γυμνασμένο και με τουρλωτή κωλάρα γι' αυτούς που ενδιαφέρονται. Μασάζ μηδενικό, αλλά στο "ψητό" μου άρεσε το παιδί. Κάνει deepthroat για πλάκα, πίπα καλή, θα γίνει και καλύτερη. Σφιχτό νινί, το δουλεύει καλά, αφού τη ζεστάνεις. Δουλεύει και πίσω πόρτα, εγώ δεν πήρα, δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα. Η Μαριάννα όπως πάντα γλυκιά και καλή οικοδεσπότης.            

καλη η περιγραφη σου, ψηθηκα...αν μπορεις, βοηθησε με με το τηλ της Μαριαννας, μιας και το εχασα, οποτε και χαθηκα απο τα μερη της... σε ευχαριστω...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
από όλα όσα έγραψα, αυτό είχες να σχολιάσεις??? αναφερόμουν στο νέο της μαγαζί...έλεος...
Είσαι και παραπονιάρης....
Ναι αυτό βρήκα να σχολιάσω, και φυσικά κατάλαβα πού αναφερόσουνα. Είπα να να το σχολιάσω εκτενέστερα, αλλά τέλος πάντων..
άντε και ένα κόμμα με τίτλο 'Νέοι ορίζοντες στο μασάζ', είναι κάτι που λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου..

Δεν μπορώ όμως νάσαι στενοχωρημένος, ας δούμε λοιπόν και τα υπόλοιπα που έγραψες και δεν έλαβαν την πρέπουσα προσοχή:

...παντως σημερα επαιξε καλη μπαλα η dortmund...

καλημερα σε ολους...
επανερχομαι υστερα απο αρκετο καιρο... ειχα σταματησει τον καιρο που η μαριαννα ειχε ολο τα ιδια και τα ιδια (βλεπε φοιβη, σοφια κτλ) και η εβιτα ειχε ανοιξει νεους οριζοντες...

τωρα που η ζωη δυσκολεψε κι αλλο, σκεφτομαι επιστροφη για μερικες στιγμες χαρας...οποιες προτασεις δεκτες... ευχαριστω...

P.s για αποφυγη παρεξηγησεων, check my profile and posts...ημερομηνια κτλ.
-δεν σχολιάσαμε την Dortmund...τραγική παράλειψη στο thread
-καλημέρα...
-Ναι, όντως είχες μακρόχρονη απουσία, μας έλειψες...
-Δυσκόλεψε η ρουφιάνα...
-Στην Έλενα, στην Έλενα, γίνεται το δώσε και μένα μπάρμπα, νόμιζα το πήρες χαμπάρι...
-Προς Θεού, σιγά μην ψάξουμε και δακτυλικά αποτυπώματα. Βαλτός δεν είσαι, φαν της χοντρής είσαι, γούστο σου και καπέλο σου, αλλά κόψε κάτι....
....'Νέοι ορίζοντες'   :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Και πάλι να ζητήσω συγγνώμη που πέρασαν απαρατήρητες και ασχολίαστες όλες αυτές οι σημαντικότατες δημοσιεύσεις..Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Είσαι και παραπονιάρης....
Ναι αυτό βρήκα να σχολιάσω, και φυσικά κατάλαβα πού αναφερόσουνα. Είπα να να το σχολιάσω εκτενέστερα, αλλά τέλος πάντων..
άντε και ένα κόμμα με τίτλο 'Νέοι ορίζοντες στο μασάζ', είναι κάτι που λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου..

Δεν μπορώ όμως νάσαι στενοχωρημένος, ας δούμε λοιπόν και τα υπόλοιπα που έγραψες και δεν έλαβαν την πρέπουσα προσοχή:
-δεν σχολιάσαμε την Dortmund...τραγική παράλειψη στο thread
-καλημέρα...
-Ναι, όντως είχες μακρόχρονη απουσία, μας έλειψες...
-Δυσκόλεψε η ρουφιάνα...
-Στην Έλενα, στην Έλενα, γίνεται το δώσε και μένα μπάρμπα, νόμιζα το πήρες χαμπάρι...
-Προς Θεού, σιγά μην ψάξουμε και δακτυλικά αποτυπώματα. Βαλτός δεν είσαι, φαν της χοντρής είσαι, γούστο σου και καπέλο σου, αλλά κόψε κάτι....
....'Νέοι ορίζοντες'   :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Και πάλι να ζητήσω συγγνώμη που πέρασαν απαρατήρητες και ασχολίαστες όλες αυτές οι σημαντικότατες δημοσιεύσεις..Κάλλιο αργά παρά ποτέ

αν νομιζεις οτι εχω ορεξη, κανεις λαθος. αν νομιζεις οτι ειμαι φαν της εβιτας, ειμαι. ισως επειδη ειναι το μοναδικο τηλ που μο απεμεινε. αν νομιζεις πως θα προσπαθησω να πεισω καποιον να παει εκει, κανεις λαθος, μια και ουτε εγω παω πλεον.
αν νομιζεις πως θα μπω στην διαδικασια να δεχτω να σχολιαστουν λεξη προς λεξη τα οσα λεω, παιζεις πολυ καλο πουλοφωνο.
αν νομιζεις πως εκανα κατι παραπανω απο το να γραψω κατι απλα για να μην πει καποιος αν ειμαι βαλτός κτλ, συνεχιζεις να παιζεις πουλοφωνο.
επειδη δεν σε ξερω, αν κανω λαθος για ολα τα παραπανω, ζηταω συγνωμη.

απλα και μονο ζητησα βοηθεια, μια και μετα απο καιρο ειπα να επανελθω...ξερεις...δουλεια-οικογενεια κτλ σε τραβανε απο ολα αυτα. ή δεν ξερεις. και ειπα να το κανω ετσι.
τωρα, ειρωνια κτλ αλλου. δεν ειναι δειγμα εξυπναδας. χαιρετω.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους, Καλή μας Κυριακή.

Εγώ Αγαπητέ Γεώργο, 100 δεν δίνω με τπτ. Το θεωρώ  :headbang: :headbang: :headbang:

Πρέπει να είναι πραγματικά Α' Εθνική, φίλε και φυσικά όχι αυτό που λέει "Α΄Εθνική", ο Νικόλας  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε θα παραμείνω, ελπίζωντας να διαβάζω τις δικές σου εμπειρίες Άξιε Συνεχιστή... μας.
Καλημέρα, αγαπητέ Αλκίνοε ούτε έμενα με αρέσουν κάποιες υπερβολικές τιμές αλλά ένα που ο Νικόλας έχει τις θεϊκές υπάρξεις που και αποτελούν εγγύηση και δυο που δεν διαθέτω-και δεν θα την ψάξω και πολύ-τα ανάλογα User name, Password θα αρκεστώ εκεί όπου νιώθω βολικά.
Αυτά και φυσικά όταν θα μπορέσω θα ενημερώσω όχι ως συνεχιστής, συνοδοιπόρος ναι.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μην ήταν κι ο Χριστόφορος Κολόμβος :S

από όλα όσα έγραψα, αυτό είχες να σχολιάσεις??? αναφερόμουν στο νέο της μαγαζί...έλεος...
αν νομιζεις πως θα μπω στην διαδικασια να δεχτω να σχολιαστουν λεξη προς λεξη τα οσα λεω, παιζεις πολυ καλο πουλοφωνο.
(...)
Τελικά τι θες ρε φίλε; Έγραψες κάτι με τον τρόπο που έγραψες για το συγκεκριμένο μαγαζί (νέοι ορίζοντες) και το σχολίασα όπως θεώρησα ότι έπρεπε και με το σχετικό ύφος. Αν θίχτηκες γι' αυτό το σχόλιο, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.

Από κει και πέρα ΕΣΥ επανέρχεσαι, μου τα χώνεις, και ζητάς (εμμέσως) να σχολιαστεί όλο το ποστ σου. Λες και είχα όρεξη να ασχοληθώ, αν είχα, θα το'χα κάνει την πρώτη φορά που το γραψες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom