House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Η κοπέλα μπορεί να ειναι μια κούκλα και στο δωμάτιο σούπερ αλλά ΜΠΟΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.
Συγνώμη κιόλας που το συνεχίζω αλλά τα παραπάνω ειναι άποψη? Γιατί εγω τα βλέπω σαν βεβαιότητες?Ωραίο μαλλάκι, στήθος και σώμα σε αρμονία και σίγουρα από πρόσωπο θα σκίζει. Δεν ξέρω από υπηρεσία αλλά σίγουρα θα είναι ιδανική περίπτωση.
Καλή μέρα , καλή συνέχειαΌλα τέλεια, αποστολή η συνεύρεση με κοπέλα ονόματι Ρία, θα πραγματοποιηθεί σύντομα-πιστεύω-και τότε θα ενημερώσω. Να έχετε καλή ημέρα , με καλούν οι υποχρεώσεις.
May the Force be with You, James Tiberius...(...) Να έχετε καλή ημέρα , με καλούν οι υποχρεώσεις.
Καλημέρα, καλημέρα House η Ρια είναι το απόλυτο New Entry και κατευθείαν για το νούμερο ένα της λίστας.
Σιγά μην ήταν κι ο Χριστόφορος Κολόμβος :S
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην ομάδα! Πήγα πριν λίγες μέρες στη Μαριάννα. Είδα Νίνα, Μαρία, Στέλλα και μια ακόμα, δεν θυμάμαι όνομα. Πήρα Στέλλα, μικρό και γλυκό παιδί για GFE καταστάσεις. Γύρω στο 1.70, δεκαεννιάχρονο. Στηθάκι δυάρι και πολύ λέω, κορμί καλό σε σχήμα αλλά "ελληνικό", όχι γυμνασμένο και με τουρλωτή κωλάρα γι' αυτούς που ενδιαφέρονται. Μασάζ μηδενικό, αλλά στο "ψητό" μου άρεσε το παιδί. Κάνει deepthroat για πλάκα, πίπα καλή, θα γίνει και καλύτερη. Σφιχτό νινί, το δουλεύει καλά, αφού τη ζεστάνεις. Δουλεύει και πίσω πόρτα, εγώ δεν πήρα, δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα. Η Μαριάννα όπως πάντα γλυκιά και καλή οικοδεσπότης.
Είσαι και παραπονιάρης....από όλα όσα έγραψα, αυτό είχες να σχολιάσεις??? αναφερόμουν στο νέο της μαγαζί...έλεος...
-δεν σχολιάσαμε την Dortmund...τραγική παράλειψη στο thread...παντως σημερα επαιξε καλη μπαλα η dortmund...
καλημερα σε ολους...
επανερχομαι υστερα απο αρκετο καιρο... ειχα σταματησει τον καιρο που η μαριαννα ειχε ολο τα ιδια και τα ιδια (βλεπε φοιβη, σοφια κτλ) και η εβιτα ειχε ανοιξει νεους οριζοντες...
τωρα που η ζωη δυσκολεψε κι αλλο, σκεφτομαι επιστροφη για μερικες στιγμες χαρας...οποιες προτασεις δεκτες... ευχαριστω...
P.s για αποφυγη παρεξηγησεων, check my profile and posts...ημερομηνια κτλ.
Είσαι και παραπονιάρης....
Ναι αυτό βρήκα να σχολιάσω, και φυσικά κατάλαβα πού αναφερόσουνα. Είπα να να το σχολιάσω εκτενέστερα, αλλά τέλος πάντων..
άντε και ένα κόμμα με τίτλο 'Νέοι ορίζοντες στο μασάζ', είναι κάτι που λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου..
Δεν μπορώ όμως νάσαι στενοχωρημένος, ας δούμε λοιπόν και τα υπόλοιπα που έγραψες και δεν έλαβαν την πρέπουσα προσοχή:
-δεν σχολιάσαμε την Dortmund...τραγική παράλειψη στο thread
-καλημέρα...
-Ναι, όντως είχες μακρόχρονη απουσία, μας έλειψες...
-Δυσκόλεψε η ρουφιάνα...
-Στην Έλενα, στην Έλενα, γίνεται το δώσε και μένα μπάρμπα, νόμιζα το πήρες χαμπάρι...
-Προς Θεού, σιγά μην ψάξουμε και δακτυλικά αποτυπώματα. Βαλτός δεν είσαι, φαν της χοντρής είσαι, γούστο σου και καπέλο σου, αλλά κόψε κάτι....
....'Νέοι ορίζοντες'
ΥΓ. Και πάλι να ζητήσω συγγνώμη που πέρασαν απαρατήρητες και ασχολίαστες όλες αυτές οι σημαντικότατες δημοσιεύσεις..Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Καλημέρα, αγαπητέ Αλκίνοε ούτε έμενα με αρέσουν κάποιες υπερβολικές τιμές αλλά ένα που ο Νικόλας έχει τις θεϊκές υπάρξεις που και αποτελούν εγγύηση και δυο που δεν διαθέτω-και δεν θα την ψάξω και πολύ-τα ανάλογα User name, Password θα αρκεστώ εκεί όπου νιώθω βολικά.Καλημέρα σε όλους, Καλή μας Κυριακή.
Εγώ Αγαπητέ Γεώργο, 100 δεν δίνω με τπτ. Το θεωρώ
Πρέπει να είναι πραγματικά Α' Εθνική, φίλε και φυσικά όχι αυτό που λέει "Α΄Εθνική", ο Νικόλας
Οπότε θα παραμείνω, ελπίζωντας να διαβάζω τις δικές σου εμπειρίες Άξιε Συνεχιστή... μας.
Σιγά μην ήταν κι ο Χριστόφορος Κολόμβος :S
από όλα όσα έγραψα, αυτό είχες να σχολιάσεις??? αναφερόμουν στο νέο της μαγαζί...έλεος...
Τελικά τι θες ρε φίλε; Έγραψες κάτι με τον τρόπο που έγραψες για το συγκεκριμένο μαγαζί (νέοι ορίζοντες) και το σχολίασα όπως θεώρησα ότι έπρεπε και με το σχετικό ύφος. Αν θίχτηκες γι' αυτό το σχόλιο, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.αν νομιζεις πως θα μπω στην διαδικασια να δεχτω να σχολιαστουν λεξη προς λεξη τα οσα λεω, παιζεις πολυ καλο πουλοφωνο.
(...)