Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (13 μέλη και 49 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ευχαριστω τους φιλους για την βοηθεια. ξερετε ποιοι ειστε...

με την πρωτη ευκαιρια, θα γινει επισκεψη, και θα ενημερωσω για εντυπωσεις.

σχετικα με οσα αναφερονται για κατηγοριες γυναικων (ομορφες-ασχημες, καλο-κακο προγραμμα), συμφωνω πως ολα ειναι θεμα γουστου.

π.χ, εμενα μου αρεσει η g-friend φαση. αλλος γουσταρει Milfs.
συνεπως, μια κοπελα μπορει να ειναι γαμάτη, αλλα οχι του γουστου μου. ο,τι πουνε τα ματακια μας, οπως και ο φιλος.

marcusAlev

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές διαβάζω πολύ καιρό το σιτε και αποφάσισα να κάνω  λογαριασμό
Βασικά έκανα λογαριασμό γιατί ενδιαφέρομαι να βρω το τηλεφωνώ της <<Έλενας από Βασ. Ηρακλείου >> αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει  σε πμ.
Ευχαριστώ
Καλή ανάσταση να έχουμε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους μας

marcusAle γράφε Ελληνικά, σε παρακαλώ.

Η Ελένη ελεύθερη και "ωραία"....

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Καλησπέρα σε όλη την παρέα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα συναγωνιστές διαβάζω πολύ καιρό το σιτε και αποφάσισα να κάνω  λογαριασμό
Βασικά έκανα λογαριασμό γιατί ενδιαφέρομαι να βρω το τηλεφωνώ της <<Έλενας από Βασ. Ηρακλείου >> αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει  σε πμ.
Ευχαριστώ
Καλή ανάσταση να έχουμε
Μην παρεξηγηθείς γι' αυτό που θα πω, αλλά θυμήθηκα μια ατάκα ενός καθηγητή μας (φυσικής) στο Λύκειο, με κάπως...ας πούμε προχωρημένη αίσθηση του χιούμορ, όταν αναγκαζόσουν να ομολογήσεις ότι 'δεν διάβασες':

"Χαίρομαι για την ειλικρίνεια σου παιδί μου, λυπάμαι για την κατάντια σου"

Απίστευτο....
Παλικάρια γράφονται στο σάιτ για ένα τηλέφωνο αδειανό, για μιάν Ελένη...
:grin:

Αστειεύομαι κι εγώ φυσικά, ας είναι καλά και και η Έλενα της οποίας το τηλέφωνο έχει γίνει κάτι σαν...παγκόσμια φυσική σταθερά. Με το καλό να πας και να κάνεις τα πειράματα σου... ;)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Επίσκεψη πρόσφατα στο Ναό της Αρτέμιδος.

Εκτός από τη φιλενάδα μου την ιέρεια του Ναού υπήρχαν άλλες δύο (2) παρουσίες.

1. Κέλυ (GR), ξανθιά, 29 ετών, 167 cm , αφράτη με 3άρι :tits2:. και και τη ρώγα στο κέντρο!!

2. Ιόλη (GR), μελαχροινή , 35 ετών, 164 cm, 2άρι  :tits2:,γνωστή από παλιότερες εμφανίσεις της σε διάφορα μαγαζιά όπως επίσης και για την καλή της συμμετοχή στα του αγώνα :knockinb:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επισκεψη σε εβιτα την προηγουμενη εβδομαδα-επισκεψη που μαλλον ηταν κ η τελευταια.

συνευρεση με Μυρτω. ξεκιναω. καθαρη στο σωμα, αλλα μυριζε τσιγαριλα στο στομα. γλυκεια, οχι ομορφη. καλο σωμα, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.

ενω μπηκε χαλαρη κτλ, κ εκανε λιγο μασαζ (το λιγο της το ζητησα εγω), εκανε ενα τελειο  :zfuck:
η συνεχεια ομως... ηταν λιγο βιαστικη... που με αγχωσε, και φευγοντας, νομιζα πως την επιασε κοψιμο... ελεος βρε κουκλα... χαλαρωσε λιγο... να μαμησουμε ηρθαμε. οχι να κανουμε καλυτερο χρονο στα 100 μ.

koke13

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια έχει ακούσει κανείς τίποτα για τον χώρο στην Κων. Καραμανλή??Το studio body free είναι(περιοχή ιπποκράτειο)
Σκέφτομαι να κάνω μια βολτίτσα και ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζεται κατι..

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια έχει ακούσει κανείς τίποτα για τον χώρο στην Κων. Καραμανλή??Το studio body free είναι(περιοχή ιπποκράτειο)
Σκέφτομαι να κάνω μια βολτίτσα και ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζεται κατι..

Ρίξε μία ματιά στο www.studiobodyfree.com/]http://www.studiobodyfree.com/[/url]

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα και σ'εσενα φιλε κοκε.καλο και παλιο μαγαζι.μαλλον μπαινεις σχετικα ευκολα.θετικο οτι συνηθως εχει αρκετα καλα κομματια,αν και ο ιδιοκτητης στα παρουσιαζει λες και ειναι διδυμες της μεγκαν φοξ και της μπελουτσι.τεσπα.γενικα υπαρχει ποιοτητα,οκ.αρνητικα η τιμη σε συγριση με ολα τα ιδρυματα(100 ευρω)και το οτι αν πιθανον δεν γουσταρεις τελικα να μπουκαρεις,ο νικολα χαλιεται και γινεται ψιλοσπαστικος.αυτο βεβαια ισως να ειναι δικη μου εμπειρια και να μην αποτελει πανακεια.παντως νικολα να μας διαβαζεις,αυτο με χαλασε ενω γουσταρω και το μαγαζι και τις κοπελες ως συνηθως κι εχω αρκετο καιρο να παω.οκ στην σημερινη δυσκολη εποχη δινω το 20αρικο παραπανω,αλλα αν δεν γουσταρω να μπουκαρω για χ λογους καποια στιγμη,μην με ακυρωνεις.20 χρονια πελατης.ημαρτον.αυτα ειχα να πω κοκε.βεβαια οπωσ καταλαβες,τα λεω στην νυφη για να τ'ακουσει η πεθερα.αλλα τα εβγαλα απο μεσα μου κι αυτο μετραει.αν εισαι αποφασισμενος παντως να λαδωθεις,πηγαινε και το πιο πιθανο θα γουσταρεις.καλο βραδυ κοκε.καλο βραδυ νικολα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.569
Πόντοι
2.356
ησουν πολυ επιεικης μπορω να πω

εγω θαλεγα πως ειναι ενα ακριβο μαγαζι ξεπετας ετσι απλα

πρεπει να βαλει μυαλο κ να ριξει τις τιμες  αλλιως  :birdman:

το ξερω οτι μας διαβαζεις νικολα

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει ρε συ humax,τι να πω....επιεικης ισως γιατι τον ξερω και πολλα χρονια και η αληθεια ειναι οτι εχω περασει καιπολυ γαματα πολλες φορες.αλλα οκ,το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας.στο φιναλε καποτε επαιζε και μπαλα σχεδον μονος του,τωρα εχει κι αλλους καλους παιχτες στο γηπεδο...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ρωγα_στο_κεντρο.jpg
    ρωγα_στο_κεντρο.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 14

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χθες επισκεψη Δωδεκανησου παροντες, εκτος απο Ελενα-Ελιζα ,Σονια Μονικα Μαρια.Πρωτημηθηκε η Μαρια η οποια το εχει κατα την αποψη μου.Συνομιλια, συμμετοχη, γλυκια σε ολα της.
Γινεται στανταρακι μου

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλα τα εργαζόμενα Κορίστια  :tits2: του χώρου, καλή 1ΜΑΓΙΑ.  ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ από εδώ και πέρα ! ! !

Συνημμένα

• Google Street View.jpg
    Google Street View.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα καλό μήνα.
Ο αγώνας,του καθενός και όλων μαζί,συνεχίζεται μέχρι τη δικαίωσή του.

koke13

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μετα την απαντηση που πηρα για το body free,εφαγα λιγο μια κρυαδα..Αυτα τα πραγματα που δεν θες τελικα να μπεις και τσατιζονται με ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι..Εχετε να προτεινετε κατι αλλο μαγκες??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λίγο πιο πάνω γράφει ο TRIENA , Σάκης, για το μαγαζι του, δινει και το σάιτ.
Μπες,δες,μιλα μαζι του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom