Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ως εκεί που αρχίζει κάποιος να καταλαβαίνει ΤΟ ΓΙΑΤΙ κάποιος γράφει όσα γράφει.

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι γράφουν παρακινημένοι από πιο σκοτεινά κίνητρα, είτε για να διαφημίσουν είτε για να δυσφημίσουν κάποιο μαγαζί ή κοπέλα.

Από την άλλη μεριά, όμως, υπάρχουν και άτομα τα οποία απαντούν με κάθε καλή διάθεση στο ερώτημα ".. έχει να προτείνει κανείς κάτι καλό;" (αν και συμφωνώ με τον treflejack ότι είναι πολύ γενική ερώτηση), θέλοντας μόνο να βοηθήσουν τον ερωτήσαντα ή να μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη τη γνώμη τους. Επειδή δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν κάποιος είναι προμότορας ή αγνός οπαδός της κοπέλας, πολλές φορές τον αρπάζουμε από τα μούτρα, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεται και να αποφεύγει πλέον να συμμετέχει στην ενημέρωση.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είναι αλήθεια ότι κάποιοι γράφουν παρακινημένοι από πιο σκοτεινά κίνητρα, είτε για να διαφημίσουν είτε για να δυσφημίσουν κάποιο μαγαζί ή κοπέλα.

Από την άλλη μεριά, όμως, υπάρχουν και άτομα τα οποία απαντούν με κάθε καλή διάθεση στο ερώτημα ".. έχει να προτείνει κανείς κάτι καλό;" (αν και συμφωνώ με τον treflejack ότι είναι πολύ γενική ερώτηση), θέλοντας μόνο να βοηθήσουν τον ερωτήσαντα ή να μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη τη γνώμη τους. Επειδή δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν κάποιος είναι προμότορας ή αγνός οπαδός της κοπέλας, πολλές φορές τον αρπάζουμε από τα μούτρα, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεται και να αποφεύγει πλέον να συμμετέχει στην ενημέρωση.
Κατά το μέρος που αναφέρεσαι στην δικιά μου παρατήρηση, να διευκρινήσω ότι δεν ήθελα να υποννοήσω ότι όποιος απαντήσει έχει δόλο. Το κύριο πρόβλημα μου ήταν η γενική ερώτηση του τύπου 'πέστε κάτι καλό', ειδικά όταν γίνεται από ευκαιριακό μέλος.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, και εγώ σε αυτό το πνεύμα το ανέφερα. Σαν γενικότητα του στυλ "- Μπορεί να προτείνει κανείς κανένα καλό φαγάδικο;"  :think:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα μου λειψατε 2 μερες τωρα..ευχομαι καλο μηνα σε ολους και μην ξεχναται......
Πεμπτη  Παρασκευη και μεχρι Σαββατο μεσημερι "γιαυτους που δεν κρατιουνται" απαγορευεται το "κρεας".. και το "λαδι" :zfuck: :fuck1: :knockinb:
απο Σαββατο απογευμα και μετα θα αναστεναξουν οι σουμιεδες και τα μασαζοκρεβατα...Προτεινω υπερωριακη εργασια και ανοιχτα την Κυριακη...που ξερεις μπορει καποιων η σουβλα να αντεχει μετα το κατσικι και.... :zfuck: :zfuck: :bigdick:
Μαγαζατορες και εργαζομενες του χωρου σκεφτειτετο.. :think: Δεν'κακο...
μετα απο τοσες μερες εγκρατιας ολοι.... :headbang: :2on1:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα, cheef καλώς μας ήρθες, λίγο υπερβολικό την Κυριακή του Πάσχα  ανοιχτά  αλλά αν  και δεν ξέρω σίγουρα θα είναι όλοι-όλες  στις σούβλες του οβελία τέτοια ημέρα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους.

5 μέλη και 7 επισκέπτες σήμερα.

Ούτε οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών δεν πίνουν τον καφέ τους σήμερα εδώ  :think:

Είναι κανένα μασαζο  :fuck1: μάγαζο ανοικτό ΣΗΜΕΡΑ ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρες παντού.
Κάποια ναι θα ειναι ανοιχτά. Καλύτερα τηλεφωνο πριν πάτε.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλημερα σε ολοι την παρεα. σας ευχεται καλο πασχα και καλη ανασταση  :grouphug: :grouphug: :thumbsup: ακομα σημερα δουλευουμε και μετα το πασχα ανοιγουμε την τεταρτη.....καλες γιορτες σε ολους..ολες

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
853
Πόντοι
96
Επίσκεψη πρόσφατα στης Μάγγυς για φραπέ.

Παρουσίες εκτός από την υπέυθυνη: 2

1. Κική (GR), 29 ετών, 159 cm, ξανθιά με δύνατα χέρια και η αρχαιότερη πλέον.

2. Μαρία (GR), 21 ετών, 165 cm, μελαχροινή, συμπαθητική παρουσία και αρκετα νέα στο χώρο, σερβίρει μόνο φραπέ!

Διάρκεια συνεδρίας 55 min, με χαλαρωτικό μασαζάκι και τιμή φραπέ στα 50 Ε.

Ευχομαι σε όλους καλό πάσχα και να περάσετε καλά με τις οικογενειές σας!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
853
Πόντοι
96
Με μεζούρα και μπλοκάκι φυσικά, για να σημειώνω τα μεγέθη αλλά και τις διευθύνσεις!
Και φυσικά ζητάω ταυτότητες για να σημειώσω ηλικίες!

Πώς αλλίως θα κάνω τα μικρονταβατζιλικια μου? Ε? Πώς?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εγώ πάω μ αυτό.οκ ειναι λίγο άβολο αλλά καλύτερα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειναι πολλά τα λεφτά  :2funny:

Συνημμένα

• 1.gif
    1.gif
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 12

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Με μεζούρα και μπλοκάκι φυσικά, για να σημειώνω τα μεγέθη αλλά και τις διευθύνσεις!
Και φυσικά ζητάω ταυτότητες για να σημειώσω ηλικίες!

Ακόμα μεζούρα; πάρε ένα

Συνημμένα

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 14

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
853
Πόντοι
96
εγώ πάω μ αυτό.οκ ειναι λίγο άβολο αλλά καλύτερα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειναι πολλά τα λεφτά  :2funny:
Δε σε πιστευω! Όσο παραμένεις πιστός δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά! Ξεκόλα μπας και μαζέψεις κανα φράγκο! :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτό αποστάσεις δε μετράει? Το ανθρώπινο ύψος πως το μετράς μ αυτο?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
853
Πόντοι
96
Ακόμα μεζούρα; πάρε ένα
Το σκέφτηκα και αυτό αλλά περιμένω να βγεί το νέο μοντέλο που έχει ενσωματωμένο και ανιχνευτή καμερών αλλά και λιπομετρητή!

Σε κάθε περίπτωση η μεζούρα υπερέχει γιατί μπορείς να μετρήσεις και περιφέρεια! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom