Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
...να 'σαι καλά akarnan! ;)
Ως εκεί που αρχίζει κάποιος να καταλαβαίνει ΤΟ ΓΙΑΤΙ κάποιος γράφει όσα γράφει.
Κατά το μέρος που αναφέρεσαι στην δικιά μου παρατήρηση, να διευκρινήσω ότι δεν ήθελα να υποννοήσω ότι όποιος απαντήσει έχει δόλο. Το κύριο πρόβλημα μου ήταν η γενική ερώτηση του τύπου 'πέστε κάτι καλό', ειδικά όταν γίνεται από ευκαιριακό μέλος.Είναι αλήθεια ότι κάποιοι γράφουν παρακινημένοι από πιο σκοτεινά κίνητρα, είτε για να διαφημίσουν είτε για να δυσφημίσουν κάποιο μαγαζί ή κοπέλα.
Από την άλλη μεριά, όμως, υπάρχουν και άτομα τα οποία απαντούν με κάθε καλή διάθεση στο ερώτημα ".. έχει να προτείνει κανείς κάτι καλό;" (αν και συμφωνώ με τον treflejack ότι είναι πολύ γενική ερώτηση), θέλοντας μόνο να βοηθήσουν τον ερωτήσαντα ή να μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη τη γνώμη τους. Επειδή δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν κάποιος είναι προμότορας ή αγνός οπαδός της κοπέλας, πολλές φορές τον αρπάζουμε από τα μούτρα, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεται και να αποφεύγει πλέον να συμμετέχει στην ενημέρωση.
Ανοιχτά εσύ,καλημέρα.καλημερα σε ολοι την παρεα. σας ευχεται καλο πασχα και καλη ανασταση
ναι σημερα ειμαι ανοιχτα.μεχρη της 8΄45.και ανοιγω την τεταρτη...Ανοιχτά εσύ,καλημέρα.
Με μεζούρα πας?1. Κική (GR), 29 ετών,159 cm
Με μεζούρα και μπλοκάκι φυσικά, για να σημειώνω τα μεγέθη αλλά και τις διευθύνσεις!Με μεζούρα πας?
εγώ πάω μ αυτό.οκ ειναι λίγο άβολο αλλά καλύτερα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειναι πολλά τα λεφτάΠώς αλλίως θα κάνω τα μικρονταβατζιλικια μου? Ε? Πώς?
Με μεζούρα και μπλοκάκι φυσικά, για να σημειώνω τα μεγέθη αλλά και τις διευθύνσεις!
Και φυσικά ζητάω ταυτότητες για να σημειώσω ηλικίες!
Πώς αλλίως θα κάνω τα μικρονταβατζιλικια μου? Ε? Πώς?
Δε σε πιστευω! Όσο παραμένεις πιστός δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά! Ξεκόλα μπας και μαζέψεις κανα φράγκο!εγώ πάω μ αυτό.οκ ειναι λίγο άβολο αλλά καλύτερα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειναι πολλά τα λεφτά
Δε σε πιστευω! Όσο παραμένεις πιστός δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά! Ξεκόλα μπας και μαζέψεις κανα φράγκο!
Το σκέφτηκα και αυτό αλλά περιμένω να βγεί το νέο μοντέλο που έχει ενσωματωμένο και ανιχνευτή καμερών αλλά και λιπομετρητή!Ακόμα μεζούρα; πάρε ένα