Καλησπέρα στη παρέα!
Επίσκεψη σήμερα στο Body Center του Σάκη! Για αρχή, η καθιερωμένη ψιλό-συζήτηση, σήμερα για τον καιρό και την αύξηση της θερμοκρασίας…
Παρουσίες
Παρούσες στο χώρο, οι κλασσικές αξίες Αλεξάνδρα και Μιχαέλα, καθώς επίσης και η Μόνικα (όπου προτιμήθηκε) που αν θυμάμαι καλά είναι σχετικά πρόσφατη άφιξη στο κατάστημα!
Βιογραφικό
Καταγωγή από Ρουμανία και δε μιλάει Ελληνικά παρά μόνο Αγγλικά (μέτρια). Από πρόσωπο δε λέει πολλά, τουλάχιστον για τα δικά μου πάντοτε γούστα, ευχαριστήθηκα όμως σωματάκι: ύψος 1.65, τη βρήκα κανονική στα κιλά της με μοναδικό αδύνατο σημείο τη κοιλιά της που είναι χαλαρή, στενή μέση, στρογγυλό και στητό κωλαράκι για δάγκωμα και υπέροχο στητό στήθος 2,5-3 με μικρή ρωγίτσα που προκλητικά σου φωνάζει «δάγκωσέ με και ρούφα με»!
Δεξιότητες
Στο δια ταύτα, πρέπει να πω, πως ο αγώνας διεκόπη αρκετές φορές λόγω τηλεφωνημάτων (δικών μου)… ναι, ξέρω, καλό είναι να το βάζουμε στο αθόρυβο, αλλά καμιά φορά αυτό δεν είναι εφικτό… Μασάζ δεν προτιμήθηκε, λόγω αρρωμάτων, και βουρ στο ψητό, που ξεκίνησε με γλωσσόφιλα και παιχνιδάκια, προχώρησε σε μια καλούτσικη πεολειχία με φτυσιματάκια, λίγο deep throat, χωρίς δόντι και παίξιμο ανάμεσα στο στήθος της. Έχει καθαρό και περιποιημένο νινάκι και πίσω πόρτα και φάνηκε να ευχαριστήθηκε τη δική μου περιποίηση ;) Σεξάκι καλό, στο στενό της νινάκι, δυο τρεις εναλλαγές στάσεων και τελείωμα στα τέσσερα, κρατώντας την σφιχτά από τη στενή της μέση.
Εν κατακλείδι
Προσωπικά πιστεύω πως έχει το καλύτερο σώμα από τις τρεις σημερινές παρουσίες, αλλά την αδικεί το πρόσωπο. Στον αγώνα φαίνεται πως είναι καλή, αλλά δεν είχαμε το «δέσιμο» και τη «χημεία» που είχα με την Μιχαέλα! Βέβαια, όπως προανέφερα, πολύ πιθανόν να φταίνε οι συνεχόμενες διακοπές λόγο δικής μου υπαιτιότητας…
Αυτά για σήμερα, καλό μήνα να έχουμε και καλό Πάσχα!