Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, σωστά ο Σάκης είναι πολύ κιμπάρης  , τον  γνώρισα μια φορά και έχω καλές εντυπώσεις από τον ίδιο αλλά και από υπηρεσίες του καταστήματος-με κέρασαν και πορτοκαλάδα με ανθρακικό-.

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δυσκολο το σαιτ για υποδειξεις φιλε κοκε.Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να θεωρηθουμε προμοτορες μαγαζιων οπως εχει συμβει στο παρελθον και δεν λεει να μπαινεις σε αντιπαραθεσεις.Ο House που ειναι παλιος στο σαιτ ισως εχει καποια ασυλια λογω της παλαιοτητας και πηρε το ρισκο.Παντως υπαρχουν αξιολογα μαγαζια και θεραπευτριες.Μεταξυ των οποιων,μια που αναφερθηκε,και ο σακης.καλημερα σακη,ολα καλα?τι εχει σημερα το μενου?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μη σκέφτεστε πράγματα που δεν υπάρχουν, απλά τα μαγαζιά του Νικόλα και του Σάκη έχουν σάιτ άρα το που,πως,κλπ ειναι "διαθέσιμα στο κοινό". Κι επειδή ο παίχτης "γκρίνιαξε" για τον Νικόλα, του ειπα να απευθυνθεί στο εταιρο κατάστημα.

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οκ φιλε,τωρα καταλαβα το πνευμα σου.παντως οι κινδυνοι υφιστανται και το γνωριζεις καλα.αυτο εχω διαπιστωσει απ'οσα διαβαζω.Η  :jerking: και η καχυποψια πανε συννεφο.κι εδω μεσα αλλα και γενικοτερα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κατά την γνώμη καλό ειναι να ειμαστε επιφυλλακτικοί σε ιντερνετικές κουβέντες,συστάσεις κλπ μεταξύ αγνώστων.

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα!100% συμφωνω.Δεν ειπα να παρουμε απ'το χερι καποιον και να τον παμε σε μαγαζι.Απλα μια συσταση για καποια κοπελα σε καποιο ιδρυμα που περασες καλα,ασχετα αν το καλα ειναι υποκειμενικο,δεν αποτελει και promotion.Η αν περασεις χαλια,παλι υποκειμενικο,οτι εισαι ντε και καλα ανταγωνιστης.Σε μια δικη μου καλη κριτικη θυμαμαι,καποιος με χαρακτηρισε Ευα,κι εμεινα μαλακας.Γι'αυτο και το να υποδειξω εγω τουλαχιστον κατι,αποτελει απαγορευμενο καρπο.Πλεον αν περασω καλα,μοιραζομαι την εμπειρια μου,αν οχι δεν την μοιραζομαι για να μην θεωρηθει δυσφημηση.βεβαια ετσι δεν προστατευω καποιους συναγωνιστες που θα ηθελαν να πανε,αλλα επειδη και το καλο και το κακο ειναι υποκειμενικα,προτιμω να επαινω υποκειμενικα,παρα να δυσφημιζω παλι υποκειμενικα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πιστεύω πως είναι καλή και βαθυστόχαστη ανάλυση.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δυσκολο το σαιτ για υποδειξεις φιλε κοκε.Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να θεωρηθουμε προμοτορες μαγαζιων οπως εχει συμβει στο παρελθον και δεν λεει να μπαινεις σε αντιπαραθεσεις.Ο House που ειναι παλιος στο σαιτ ισως εχει καποια ασυλια λογω της παλαιοτητας και πηρε το ρισκο.Παντως υπαρχουν αξιολογα μαγαζια και θεραπευτριες.Μεταξυ των οποιων,μια που αναφερθηκε,και ο σακης.καλημερα σακη,ολα καλα?τι εχει σημερα το μενου?
καλημερα γιαννης μασαζ.ολα καλα φιλε μου.....μιχαελα αλεξανδρα μονικα.....

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ανατολικα.την αλλη δεν την ξερω.Για ανθος ηταν η κριτικη μου,δεν θυμαμαι με ποια κορασιδα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλες οι "γενικές συζητήσεις" αλλά καμιά επίσκεψη δεν έκανε κανείς αυτές τις μέρες,
να μας πει τις εμπειρίες του   :think:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Καλες οι "γενικές συζητήσεις" αλλά καμιά επίσκεψη δεν έκανε κανείς αυτές τις μέρες,
να μας πει τις εμπειρίες του   :think:

Όπως ανέφερε και ο φίλος Γιάννης πιο πάνω γιατί να γράψουμε κριτικές αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μας πουνε
προμότορες καταστημάτων; εγώ προσωπικά έχω γράψει κατά καιρούς τις εμπειρίες μου
και κανείς δεν μου είπε τίποτα και δεν μπορώ να  καταλάβω γιατί συμβαίνει με κάποιους άλλους.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Όπως ανέφερε και ο φίλος Γιάννης πιο πάνω γιατί να γράψουμε κριτικές αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μας πουνε
προμότορες καταστημάτων; ...

Γιατί να γράψουμε MAGOYLIS  :think:

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ του side.

Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να μας πουνε τίποτα, Στο κάτω κάτω, αν σου πούν κατί, γράφτους στα  :bigdick: σου.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν νομίζω να είναι θέμα promo αλλά το παιχνίδι παίζεται διότι κάποιοι  έχουν κάποια στάνταρ στις προτιμήσεις τους με αποτέλεσμα να κάνουν κριτική για χώρους που πλέον δεν χρησιμοποιούν  για τις ανάγκες τους. Απλά όταν ανοίγεις τα φτερά σου καμία φορά ξεχνάς πως ήταν όταν απλά περπατούσες.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα Γιάννη, ο Palermo έχει ένα θεματάκι. Έτσι ξεκίνησε και η θυελλώδης σχέση μας...και συνεχίζεται κατά καιρούς...
:2funny: :2funny: :2funny:
Καιρό έχω να τον διαβάσω, μούλειψε λιγάκι οφείλω να πω...Αφού σκέφτομαι να γράψω διθυραμβική αναφορά για το Άνθος μπας και τον συγκινήσω...
:bounce-glasses:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Αφήστε τις συζητήσεις και τις κριτικές για τις γνώμες των άλλων!

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι 1ον: Ενημέρωση, 2ον: Ενημέρωση και 3ον: Ενημέρωση.

Ειδικά όταν η ενημέρωση μας προφυλάσει από κακοτοπιές όπως αυτή του Δημήτρη!

επισκεψη σε εβιτα την προηγουμενη εβδομαδα-επισκεψη που μαλλον ηταν κ η τελευταια.

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη παρέα!

Επίσκεψη σήμερα στο Body Center του Σάκη!  Για αρχή, η καθιερωμένη ψιλό-συζήτηση, σήμερα για τον καιρό και την αύξηση της θερμοκρασίας…

Παρουσίες
Παρούσες στο χώρο, οι κλασσικές αξίες Αλεξάνδρα και Μιχαέλα, καθώς επίσης και η Μόνικα (όπου προτιμήθηκε) που αν θυμάμαι καλά είναι σχετικά πρόσφατη άφιξη στο κατάστημα!

Βιογραφικό
Καταγωγή από Ρουμανία και δε μιλάει Ελληνικά παρά μόνο Αγγλικά (μέτρια).  Από πρόσωπο δε λέει πολλά, τουλάχιστον για τα δικά μου πάντοτε γούστα, ευχαριστήθηκα όμως σωματάκι: ύψος 1.65, τη βρήκα κανονική στα κιλά της με μοναδικό αδύνατο σημείο τη κοιλιά της που είναι χαλαρή, στενή μέση, στρογγυλό και στητό κωλαράκι για δάγκωμα και υπέροχο στητό στήθος 2,5-3 με μικρή ρωγίτσα που προκλητικά σου φωνάζει «δάγκωσέ με και ρούφα με»!

Δεξιότητες
Στο δια ταύτα, πρέπει να πω, πως ο αγώνας διεκόπη αρκετές φορές λόγω τηλεφωνημάτων (δικών μου)… ναι, ξέρω, καλό είναι να το βάζουμε στο αθόρυβο, αλλά καμιά φορά αυτό δεν είναι εφικτό… Μασάζ δεν προτιμήθηκε, λόγω αρρωμάτων, και βουρ στο ψητό, που ξεκίνησε με γλωσσόφιλα και παιχνιδάκια, προχώρησε σε μια καλούτσικη πεολειχία με φτυσιματάκια, λίγο deep throat, χωρίς δόντι και παίξιμο ανάμεσα στο στήθος της.  Έχει καθαρό και περιποιημένο νινάκι και πίσω πόρτα και φάνηκε να ευχαριστήθηκε τη δική μου περιποίηση  ;) Σεξάκι καλό, στο στενό της νινάκι, δυο τρεις εναλλαγές στάσεων και τελείωμα στα τέσσερα, κρατώντας την  σφιχτά από τη στενή της μέση.

Εν κατακλείδι
Προσωπικά πιστεύω πως έχει το καλύτερο σώμα από τις τρεις σημερινές παρουσίες, αλλά την αδικεί το πρόσωπο.  Στον αγώνα φαίνεται πως είναι καλή, αλλά δεν είχαμε το «δέσιμο» και τη «χημεία» που είχα με την Μιχαέλα!  Βέβαια, όπως προανέφερα, πολύ πιθανόν να φταίνε οι συνεχόμενες  διακοπές λόγο δικής μου υπαιτιότητας…

Αυτά για σήμερα, καλό μήνα να έχουμε  και καλό Πάσχα!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γενικές (το τονίζω: γενικές) ερωτήσεις του τύπου:
'Έχετε να προτείνετε κάτι καλό μάγκες?'
είναι απλοϊκώς εγωιστικές

Σχετική απαντήση του στυλ:
'Πήγαινε στην τάδε'
θα πρεπε να δίνεται (αν τέλος πάντων κάποιος θελήσει ν' απαντήσει) ΜΟΝΟ με pm. Αλλιώς δημιουργεί (εσκεμμένα ή όχι) μεροληπτικές εντυπώσεις.

Αυτό είναι διαφορετικό, από το να δίνει κάποιος τις εντυπώσεις του αβίαστα. Ή ν' απαντά σ' ένα πιό συγκεκριμένο ερώτημα. Ή να κριτικάρει κάποια άλλη τοποθέτηση.

Άποψη μου φυσικά....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο μικρόκοσμος (αφεντικών-κοριτσιών-πελατών μελών εδώ)εχει την πλάκα του ως ενα σημείο.
Ως εκεί που αρχίζει κάποιος να καταλαβαίνει ΤΟ ΓΙΑΤΙ κάποιος γράφει όσα γράφει.
Μιλάω για μέλη με σταθερή παρουσία και συμμετοχή στο φόρουμ αλλά και για πιο περιστασιακούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom