Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (7 μέλη και 61 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έτσι ειναι τα φόρουμς αγαπητέ μου.
Καλό ειναι το διάβασμα αλλά με το ποστάρισμα γνωρίζεις κόσμο για να παραφράσω το γνωστό "ρητό".
Keep posting και όλα θα έρθουν.

naosartemidos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα τσακάλια.Επίσκεψη στο ίδρυμα Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαρία.2 οι επιλογές μέτρια πράγματα.Η μια ειναι η Άρτεμις αν θυμάμαι καλά το όνομα και η άλλη μια ξανθούλα.Λόγω της αδυναμίας μου στο άρμεγμα επέλεξα την Άρτεμις.Θα έλαγα βέβαια εντος του δωματίου τα δωσε όλα και σε μασαζάκι αλλα και στο υπόλοιπο πακέτο.Το υπόλοιπο πακέτο έφτασε βεβαια μέχρι  :pipa2: και κατάπωση.Για εμεπιρία καλο αλλά οχι και για δευτερη φορά.Κόστος 50€ βαθμολογία για τους λατρεις  :tits: 7αρακι.Αν μπορεί κ θέλει κανας συναγωνιστης πληροφορίες για Βασ. Ηρακλείου σε pm θα το εκτιμούσα

Παράθεση, 1ον, αν ήταν η αδυναμία σου το άρμεγμα, θα επέλεγες την ξανθούλα για τον λόγο ότι έχει πιο μεγάλο στήθος από μένα. Μάλλον δεν την πρόσεξες καλά λοιπόν.
2ον, Ποτέ δεν τα έχω καταπιεί, απλά τα φτύνω .. οι περισσότεροι το γνωρίζουν αυτό.
και 3ον ποτέ δεν έχω πάρει 50 αρικο .. για πιο λόγο τα ψέματα λοιπόν??

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Πληροφορία ζήτησα ρε φίλε,όχι δανεικά.Όταν λες μην τον είδατε τι εννοείς;;Οτι θα πάρω πληροφορία και θα εξαφανιστώ;;Ω!Ναι πέτυχα τον στόχο της εγγραφής μου στο site.Να πάρω ένα τηλέφωνο!! :idiot:
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί κάποιοι εδώ μέσα νομίζετε ότι αφενός το site σας ανήκει και αφετέρου ότι όσοι δεν έχουμε τουλαχιστον 5000 posts (εκ των οποίων 90% ανούσια spam) είμαστε απλά "νέοι" που ψάχνουμε να ψαρεψουμε πληροφορίες;;
Στο κάτω κάτω για αυτό δεν υπάρχει αυτό το site;Για ανταλλαγή πληροφοριών
Διαβάζω το site τουλάχιστον 4-5 χρόνια.Το ότι δεν γράφω συχνά δεν σημαίνει κάτι κακό.Μην τρελένεσαι λοιπόν,αν θέλει κάποιος να δώσει το τηλ ή την διεύθυνση τον ευχαριστώ.Ούτε prive είναι το μαγαζί ούτε θα χαλάστεί η Ελενα να αυξήσει και άλλο τα έσοδα της.
Δεν εχω αναφερει ποτε κατι τετοιο οτι το site μου ανηκει.Δεν ζητησα απο κανενα να γραφει συνεχως,ΑΛΛΑ οτι παραπολλα ατομα κανουν την εγραφη τους μονο για ψαρεμα πληροφοριων η για οταν ακουγετε οτι εκανε εμφανιση καμια μασαζοπερσονα τοτε εμφανιζεσται ολοι σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη..πολυ κακο αυτο...Δεν αντιλεγω για το ποσο καιρο παρακολουθεις το site η διαφωνια μου και αυτο που με ενοχλει ειναι οτι παρακολουθεις 4-5 χρονια οπως λες αλλα οταν γραφεις ειναι μονο για πληροφοριες..για ενημερωση των επισκεψεων σου στα μαγαζια,η εστω για μια καλησπερα,δεν σου βγαινει??

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Έτσι ειναι τα φόρουμς αγαπητέ μου.
Καλό ειναι το διάβασμα αλλά με το ποστάρισμα γνωρίζεις κόσμο για να παραφράσω το γνωστό "ρητό".
Keep posting και όλα θα έρθουν.

ΟΚ.Δεκτό
Καληνύχτα!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω αναφερει ποτε κατι τετοιο οτι το site μου ανηκει.Δεν ζητησα απο κανενα να γραφει συνεχως,ΑΛΛΑ οτι παραπολλα ατομα κανουν την εγραφη τους μονο για ψαρεμα πληροφοριων η για οταν ακουγετε οτι εκανε εμφανιση καμια μασαζοπερσονα τοτε εμφανιζεσται ολοι σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη..πολυ κακο αυτο...Δεν αντιλεγω για το ποσο καιρο παρακολουθεις το site η διαφωνια μου και αυτο που με ενοχλει ειναι οτι παρακολουθεις 4-5 χρονια οπως λες αλλα οταν γραφεις ειναι μονο για πληροφοριες..για ενημερωση των επισκεψεων σου στα μαγαζια,η εστω για μια καλησπερα,δεν σου βγαινει??
Ήρεμα cheef. Το παλικάρι και έχει ενημερώσει και έχει μια σεμνή παρουσία μέχρι τώρα. Σε αντίθεση με μερικούς-μερικούς με πολύυυυ λιγότερα από 5000 posts. Τώρα βέβαια αυτή η εμμονή με την Έλενα, είναι ένα θέμα... Ίσως και λίγο ψυχανάλυσης, τι να πω; Ίσως να γεννάται το κίνημα του 50ρικου...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Σιγά ρε παιδιά αμάν, ούτε 'οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού' να τανε..
Κοίτα η ΄Ελενα μεγαλεία... έγινε ΚΑΙ λαγός...  :o
Ποιός να το φανταζότανε....
treflejack μην σου παιρναει απο το μυαλο οτι θεοποιω την ελενα δεν υποστηριζω κανεναν και τιποτα το ιδιο εχω προαναφερει και παλιοτερα..απλα μου την δινει να μπαινει ο αλλος να ζηταει πληροφοριες και μετα να χανετε..και οταν ξεμηνει νατος παλι...

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0

Τελευταίο post μου για το θέμα.
Εχω δώσει και πληροφορίες και ενημέρωσα για επίσκεψη.Δεν πηγαίνω και τόσο συχνά ώστε να ποστάρω συνέχεια.Αλλωστε έχω ενημερώσει ότι η εμπειρία μου στον χώρο είναι από ένα συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο μάλιστα επειδή είναι prive αποφεύγω να λέω και πολλά γιατί έτσι θεωρώ σωστό.Για την καλησπέρα έχεις δίκιο.Είναι αλήθεια πάντως ότι πράγματι το site ενδείκνυται για τον πληροφοριακό του χαρακτήρα και νομίζω όλοι μας,τουλάχιστον στην αρχή,για αυτό τον λόγο γραφτήκαμε!

Τέλοσπάντων,όλα καλά.
Δεν θα πάω στη Ελενα!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Ήρεμα cheef. Το παλικάρι και έχει ενημερώσει και έχει μια σεμνή παρουσία μέχρι τώρα. Σε αντίθεση με μερικούς-μερικούς με πολύυυυ λιγότερα από 5000 posts. Τώρα βέβαια αυτή η εμμονή με την Έλενα, είναι ένα θέμα... Ίσως και λίγο ψυχανάλυσης, τι να πω; Ίσως να γεννάται το κίνημα του 50ρικου...
τελος παντων ισως παραφουντωσα μετο παλικαρι και δεν επρεπε..παντως η του 50αρικου ειναι η της Μιλφοκαταστασης...
sorry kostis69.. :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μια χαρά τα γράφεις Kostis69.
Απ ότι ακούω δε θα χάσεις και τίποτα πέρα απ το 50άρικο.

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
:cum:
τελος παντων ισως παραφουντωσα μετο παλικαρι και δεν επρεπε..παντως η του 50αρικου ειναι η της Μιλφοκαταστασης...
sorry kostis69.. :sunglasses:

Cheef κανένα πρόβλημα.Πάντως και του 50άρικου είμαι και της μιλφοκατάστασης και μιας και έγινε τόσος ντόρος τελευταία με την κ.Έλενα είπα να δοκιμάσω αν αξίζει!

Οι απόψεις διίστανται οπότε επιβάλλεται ιδία επίσκεψη!
Καληνύχτα λοιπόν,πρέπει να κοιμηθώ γιατί αύριο πρέπει να βρω λεφτά να πληρώσω το ΦΠΑ!
Αν περισσέψει κάτι,βλέπουμε!

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ο Πιο Δυνατος Υποστηρικτης της Ελενας Ειμαι Εγω. Το Γνωριζει Ολος ο Κοσμος Βεβαια

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
:cum:
Cheef κανένα πρόβλημα.Πάντως και του 50άρικου είμαι και της μιλφοκατάστασης και μιας και έγινε τόσος ντόρος τελευταία με την κ.Έλενα είπα να δοκιμάσω αν αξίζει!

Οι απόψεις διίστανται οπότε επιβάλλεται ιδία επίσκεψη!
Καληνύχτα λοιπόν,πρέπει να κοιμηθώ γιατί αύριο πρέπει να βρω λεφτά να πληρώσω το ΦΠΑ!
Αν περισσέψει κάτι,βλέπουμε!
καληνυχτα kostis69 good luck!!1 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Ο Πιο Δυνατος Υποστηρικτης της Ελενας Ειμαι Εγω. Το Γνωριζει Ολος ο Κοσμος Βεβαια

Kavlouridis λες να ιδρύσουμε το κίνημα θαυμαστών Έλενας; Μιας κι εγώ είμαι fun της εν λόγω κυρίας!

:grin:  :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα συνάδελφοι, το αστείο της υπόθεσης  με την Έλενα  στην Ηρακλείου είναι ότι όταν και εγώ έκανα τα πρώτα βήματα μου στο forum πήρα με  pm το τηλέφωνο της από συνάδελφο- μου έκανε και εντύπωση για την γρήγορη αλληλεγγύη- και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ-έσβησα μάλιστα και το μήνυμα-διότι ποτέ δεν με άρεσε η επίσκεψη σε χώρο όπου γίνετε πολύ συνωστισμός και προσκύνημα.
Έξαλλου το βασικό για μένα είναι η πληθώρα στις επιλογές και ο θαυμασμός των  υπάρξεων στους χώρους χαλάρωσης.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους

Συνημμένα