Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (11 μέλη και 54 επισκέπτες)

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τρικυμία εν κεφαλακίω  :jerking:  :headbang:
Το κόμπλεξ λοιπόν, είναι η κατάσταση που σε κάνει να μην δέχεσαι βασικά πράγματα ως σωστά, έχοντας ως πρότυπο μια δική σου θεωρία. Αυτός είναι και ο κομπλεξικός. Το άτομο που, όσο δίκιο και να έχεις, θα προσπαθεί να σε πείσει πως έχει εκείνο δίκιο. Λες και δεν βλέπεις ας πούμε...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λάθη κάνουμε όλοι treflejack,
αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, άντε, εκτός από εσένα,
δεν είναι λόγος αυτός, για να το  :knockinb:, όμως.

Χαλαρά.
Ασφαλώς και όλοι κάνουμε λάθη, εμού συμπεριλαμβανομένου φυσικά. Οποιαδήποτε άλλη άποψη από οποιονδήποτε είναι απλά γελοία.

Δεν είμαι σίγουρος όμως αν κατάλαβα καλά το συγκεκριμένο αντικείμενο του σχολίου σου. Υποννοείς ότι ο μεν Καβλουρίδης κάνει όντως λάθος ως προς τη Νόρα, αλλά εγώ ότι αντέδρασα υπερβολικά (=το παραγάμησα);

Αν ναι, ζητώ συγγνώμη για το "υπερβολικό" της αντίδρασης, αλλά θάθελα να μου υποδείξεις τον δέοντα τρόπο αντιλόγου (αυτό που λες 'χαλαρά')

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κρίνω ως πολύ θετική τη φανερή συμμετοχή-παρουσία του Σάκη TRIENA στο thread αυτό.
Αντίθετα δε με άλλους, θεωρώ ως μετριοπαθή τα σχόλια του.
Μπράβο Σάκη!!  :rockon:

Αντίθετα, η "κρυφή" παρουσία κάποιων άλλων επιχειρηματιών του χώρου μου δημιουργεί πολύ κακές εντυπώσεις...  :huh:  :uglystupid:
(....)
Ονοματάκια;

(....)Όπως πολύ κακές εντυπώσεις δημιουργούνται από τo δήθεν "prive" χαρακτήρα των prive (λέμε τώρα...) μαγαζιών...   :idiot:  ;)
Μήπως μπορείς να γίνεις πιό σαφής; Τι ακριβώς είναι αυτό που σ'ενοχλεί; και τι σημαίνει "δήθεν πριβέ";
Και αν θες μας λες και πού αναφέρεσαι...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλημέρα σε όλους και όλες μας

Ο αγαπητός μας, treflejack, εκτός από άριστα ενημερωμένος, είναι και πανέξυπνος,
για να δέχεται με υπομονή τα λάθη των άλλων, τα δικά μου, τα δικά του ... άλλωστε τίποτα δεν είναι "απλά γελοίο".

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαλημέρα σε όλους και όλες μας
Ο αγαπητός μας, treflejack, εκτός από άριστα ενημερωμένος, είναι και πανέξυπνος,
για να δέχεται με υπομονή τα λάθη των άλλων, τα δικά μου, τα δικά του ... άλλωστε τίποτα δεν είναι "απλά γελοίο".
Ό,τι πεις πασά μου... δεν θα το συνεχίσω άλλο. Το τελευταίο μόνο δεκαήμερο γράφονται σε καθημερινή βάση περί τα 50-60 ποστ. Ας μην προσθέσω κι άλλο υλικό...

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Ονοματάκια;
Μήπως μπορείς να γίνεις πιό σαφής; Τι ακριβώς είναι αυτό που σ'ενοχλεί; και τι σημαίνει "δήθεν πριβέ";
Και αν θες μας λες και πού αναφέρεσαι...

"δήθεν prive": Η δημιουργία της εντύπωσης μίας private κατάστασης με στόχο και σκοπό τη συντήρηση μίας περιρρέουσας και υπερτιμημένης γνώμης για το "μαγαζί".  :think:

Φιλάκια!!!  :2funny:

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
478
Πόντοι
26
. Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ? Σε επίσκεψη μου πριν κανένα δίμηνο ήταν καθαρά μασάζ. Μάλιστα είχε και γυναίκες στο σαλόνι που περίμεναν για μανικιούρ και τέτοια

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
"δήθεν prive": Η δημιουργία της εντύπωσης μίας private κατάστασης με στόχο και σκοπό τη συντήρηση μίας περιρρέουσας και υπερτιμημένης γνώμης για το "μαγαζί".  :think:

Φιλάκια!!!  :2funny:
Αοριστίες...
Δηλαδή πώς γίνεται αυτό; πας εκεί στα καλά καθούμενα και σου λένε: 'ξέρεις είμαστε πριβέ, αλλά επειδή είσαι ομορφόπαιδο θα σε βάλουμε; αλλά επειδή είμαστε πριβέ θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω;'

Και φυσικά δεν λες ονοματάκια, ούτε γι' αυτό, ούτε κυρίως για τους 'κρυφούς επαγγελματίες στο σάιτ'

Οκ, καταννοώ αν δεν θες ή δεν μπορείς να απαντήσεις, και προτιμάς να περιοριστείς και συ, όπως και ο προηγούμενος, στην εύκολη λύση της ειρωνίας

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Αοριστίες...
Δηλαδή πώς γίνεται αυτό; πας εκεί στα καλά καθούμενα και σου λένε: 'ξέρεις είμαστε πριβέ, αλλά επειδή είσαι ομορφόπαιδο θα σε βάλουμε; αλλά επειδή είμαστε πριβέ θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω;'

Και φυσικά δεν λες ονοματάκια, ούτε γι' αυτό, ούτε κυρίως για τους 'κρυφούς επαγγελματίες στο σάιτ'

Οκ, καταννοώ αν δεν θες ή δεν μπορείς να απαντήσεις, και προτιμάς να περιοριστείς και συ, όπως και ο προηγούμενος, στην εύκολη λύση της ειρωνίας

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν ειρωνεύομαι κανέναν!

Απλά, πολύ απλά: Πώς είναι δυνατόν ο Σάκης ΤRIENA να λειτουργεί φανερά και κάποιοι άλλοι "prive" προσφέροντας το ίδιο ακριβώς προιόν στην ίδια πόλη και με τις ίδιες συνθήκες?  :think:

"Prive" με την έννοια του ημι-παράνομου βέβαια, διότι άλλως θα έπρεπε να είχαν μέλη, συνδρομές, κλπ.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, άλλωστε, η παρανομία και η "ημί-παρανομία" πάντα "πουλάει" και "εξαργυρώνει".  :headbang:
Ιδιαίτερα σε αυτόν τον τόπο με τα σύνδρομα καταδίωξης που τον κατέχουν ιστορικά...  :s&m_3:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
. Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ? Σε επίσκεψη μου πριν κανένα δίμηνο ήταν καθαρά μασάζ. Μάλιστα είχε και γυναίκες στο σαλόνι που περίμεναν για μανικιούρ και τέτοια
Ναι το είχαμε ξανασυζητήσει... Λες γι' αυτό της Τσιμισκή 130 νομίζω. Τι να σου πω, δεν το ξαναεπιχείρησα, μου είχε βγάλει τότε την αίσθηση της απάτης σε συνδυασμό με τον άσχημο χώρο και το μάλλον αγενές προσωπικό και την είχα κοπανήσει. Αν κανείς έχει στοιχεία ότι άλλαξε κάτι...;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά ποιό είναι το πρόβλημα σου; Η ύπαρξη των πριβέ; είναι γνωστό ότι κάποια μαγαζιά θέλουν να λειτουργούν έτσι. Είναι δικαίωμα τους. Έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές αυτό. Ενδεικτικά:

(...)
Έτσι μια αστυνομική σύλληψη μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως στις ίδιες τις κοπέλες, που κινδυνεύουν να στιγματιστούν στον περίγυρο τους. Γι’ αυτό είναι λογικό να θέλουν να προφυλαχθούν και αυτό κυρίως οδηγεί αρκετά μαγαζιά να λειτουργούν πριβέ.

Βέβαια, για να πω και κάτι ουσιαστικότερο για το forum (και ειδικά τους νεώτερους στο χώρο), τα πριβέ γενικά:

-Δεν έχουν ομορφότερες κοπέλες
-Δεν έχουν καλύτερους χώρους
-Γενικά δεν έχουν ‘κάτι’ διαφορετικό

Το μοναδικό πλεονέκτημα τους είναι:
-Μια πιο προσωπική σχέση με τον πελάτη (που συνεπάγεται γνώση των επιθυμιών του, έλλειψη φαινομένων ξεπέτας, ενημέρωση για συγκεκριμένες κοπέλες ή νέες αφίξεις,  ‘έναν καφέ’ τέλος πάντων)

Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι τα πριβέ μαγαζιά θα πρέπει κάπως να απομυθοποιηθούν στο μυαλό κάποιου που είναι ‘απέξω’. Δεν πρόκειται για κρυμμένους παραδείσους. Στο κάτω-κάτω οι ίδιες κοπέλες γυροφέρνουν στα μαγαζιά (πριβέ και μη) και συχνά είναι ένα ‘όχημα’ για να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ κάποιου.
Θέλεις δηλαδή να πάψουν να είναι έτσι;

Εξακολουθείς όμως να μην λες ονόματα κρυφών επαγγελματιών στο σάιτ... Ένας που ξέρω εγώ ότι λειτούργησε αποδεδειγμένα έτσι είναι....ο ΤΡΙΕΝΑΣ!!

Να υποθέσω ότι μάλλον δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ' όψιν σου...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Α, και δεν υπάρχουν πριβέ ή μη, παράνομα, ημιπαράνομα και μη παράνομα... ΟΛΑ είναι παράνομα!

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
A) Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι τα πριβέ μαγαζιά θα πρέπει κάπως να απομυθοποιηθούν στο μυαλό κάποιου που είναι ‘απέξω’. Δεν πρόκειται για κρυμμένους παραδείσους. Στο κάτω-κάτω οι ίδιες κοπέλες γυροφέρνουν στα μαγαζιά (πριβέ και μη) και συχνά είναι ένα ‘όχημα’ για να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ κάποιου.

B) Εξακολουθείς όμως να μην λες ονόματα κρυφών επαγγελματιών στο σάιτ... Ένας που ξέρω εγώ ότι λειτούργησε αποδεδειγμένα έτσι είναι....ο ΤΡΙΕΝΑΣ!!

Ως προς το (Α): Δεν βλέπω που διαφωνούμε.
Ως προς το (Β): Ο Σάκης TRIENΑ έχει αλλάξει τακτική προς τιμή του!

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Βέβαια, καλές οι αντιπαραθέσεις αλλά το θέμα του thread είναι η σωστή και επικαιροποιημένη ενημέρωση προς όφελος όλων:

:knockinb:   και    :fuck2:   και    :zfuck:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ως προς το (Α): Δεν βλέπω που διαφωνούμε.
Ως προς το (Β): Ο Σάκης TRIENΑ έχει αλλάξει τακτική προς τιμή του!
Για τον Τρίενα δεν διαφωνώ.
Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει επίσης κάποια διαφωνία ή αντιπαράθεση κατ' αρχήν. Προσπαθώ να σε καταλάβω, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνω. Οκ, ας το αφήσουμε εδώ...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ό,τι πεις πασά μου... δεν θα το συνεχίσω άλλο. Το τελευταίο μόνο δεκαήμερο γράφονται σε καθημερινή βάση περί τα 50-60 ποστ. Ας μην προσθέσω κι άλλο υλικό...

... ,και προτιμάς να περιοριστείς και συ, όπως και ο προηγούμενος, στην εύκολη λύση της ειρωνίας

Τελικά εκτός από την συνέπεια των λόγων σου, για 30΄έως 40΄, έχεις πολύ πλάκα "πασά μου".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως πάλι τα'χεις μπλέξει; ή ό,τι του φανεί...
Κάτι Τελευταίο Για Να Κλείσει Το Θέμα Εδώ......Κάθε καλός κομπλεξικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιδιότητά του κλείνεται στον μικρόκοσμό του όπου μπορεί να είναι άνακτας ανυπέρβλητος και προστατευμένος από άβολες ερωτήσεις, εξομολογήσεις και παραδοχές που θα τον ξεμπρόστιαζαν και, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Έχει τόσο συνηθίσει να κρύβει την αναπηρία του, πνευματική και διανοητική, ώστε πλέον πασάρει το κουσούρι του αυτό στους άλλους ως "στυλάκι" και "άποψη". Και το χειρότερο; Έχει κοροϊδέψει τον εαυτό του τόσο επί μακρόν, που στο φινάλε τον έχει πείσει.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κάτι Τελευταίο Για Να Κλείσει Το Θέμα Εδώ......Κάθε καλός κομπλεξικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιδιότητά του κλείνεται στον μικρόκοσμό του όπου μπορεί να είναι άνακτας ανυπέρβλητος και προστατευμένος από άβολες ερωτήσεις, εξομολογήσεις και παραδοχές που θα τον ξεμπρόστιαζαν και, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Έχει τόσο συνηθίσει να κρύβει την αναπηρία του, πνευματική και διανοητική, ώστε πλέον πασάρει το κουσούρι του αυτό στους άλλους ως "στυλάκι" και "άποψη". Και το χειρότερο; Έχει κοροϊδέψει τον εαυτό του τόσο επί μακρόν, που στο φινάλε τον έχει πείσει.
Δεν φταις εσύ τώρα...φταίει ο προηγούμενος που ξεκαρδίζεται πιστεύοντας ότι έπιασε τον πασά απ' τ' αρχίδια...
Ας είναι, άντε με το καλό, να τσεκάρεις την πρόοδο της Νόρας Μαρίας που την ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά... Πρόσεξε μόνο μην την μπερδέψεις με καμμία άλλη και αναρωτιέσαι μετά τι φύλου ήταν...

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν φταις εσύ τώρα...φταίει ο προηγούμενος που ξεκαρδίζεται πιστεύοντας ότι έπιασε τον πασά απ' τ' αρχίδια...
Ας είναι, άντε με το καλό, να τσεκάρεις την πρόοδο της Νόρας Μαρίας που την ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά... Πρόσεξε μόνο μην την μπερδέψεις με καμμία άλλη και αναρωτιέσαι μετά τι φύλου ήταν...
Τώρα ξαναδιάβασε το παραπάνω κείμενο προσεκτικά. Εάν τόσην ώρα είχες την βεβαιότητα πως διάβαζες για κάποιον άλλον και όχι για τον εαυτό σου, ή έστω, εάν δεν είδες τον εαυτό σου ούτε σε μια πρόταση, τότε άρχισε λίγο να το ψάχνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom