Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Να αναφέρω ένα θέμα που συζητιόταν κάποτε... Μετά από επίσκεψη στον 7ο ουρανό και αγώνα με την Μαρία μιας και η Χριστίνα είχε ραντεβού με άλλον συναγωνιστή είχα την αίσθηση ότι κάποιος με παρακολουθεί.
Μήπως υπάρχουν κάμερες στο κατάστημα;

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
εμενα μαρεσε το μουσικο σου γουστο .  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

νταξει πολυ καλη η σαβινα δε λέω, αλλα δεν είναι ο τυπος μου.

ενω η petite μονικα , it's just what I like .  :knockinb:

έτσι είναι κύριοι. Το μόνο θεματάκι είναι η συνενόηση μιας και που στο μάθημα των ελληνικών ήταν πάντα... απούσα...  :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σχολιάστηκε. Σελ. 1592-1594. Παραθέτω τα σχετικά σχόλια.

καλησπέρα
είχα δει την αγγελία της τέλη Οκτωβρίου, περι μασάζ στην Θεσ-νίκη, αν δεν κάνω λάθος στο adoos.gr
επειδή μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα αυτή έστω και αν δεν δείχνει πρόσωπο, μου προξένησε το ενδιαφέρον να επικοινωνήσω
παρόλο που τηλεφώνησα πολλές φορές σε διαφορετικές ώρες για αρκετές μέρες, ήταν συνέχεια απενεργοποιημένο
έτσι από τότε δεν ξαναεπιχείρησα νεότερη επικοινωνία, δεν ξέρω αν ξαναέβαλε πιο πρόσφατα αγγελία
Ορίστε η αγγελία:
Πήρα τηλ. και μου είπε οτι δεν έχει δικό της χώρο και θέλει 100 ευρώ για 1 ώρα σε δικό μου χώρο!
Αυτό παιδιά πρέπει να είναι γραφείο με call girl,αν γκουκγλάρεις το τηλέφωνο βγάζει πολλά αποτελέσματα με το ίδιο τηλέφωνο

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Σ ευχαριστω φίλε μου

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
έτσι είναι κύριοι. Το μόνο θεματάκι είναι η συνενόηση μιας και που στο μάθημα των ελληνικών ήταν πάντα... απούσα...  :2funny:

Μην αγχωνεσαι Κε συναγωνιστα!!Αυτο που θελεις να της κανεις σε ολες τις γλωσες ιδιο γινεται!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
καλημερα και καλο σκ σε ολους με μυοχαλαρωσης οσοι μπορουμε.....επισκεψη στην Ελενα στο κεντρο....body to body massage...και φραπεδακι σπεσιαλ γιατι δεν ειμουν να δινω παραπανω φραγκα......
ξερει κανεις τι παιζει εδω??καλαμαρια λεει....ευχαριστω....

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Δωστε πληροφοριες ρε παλικαρια και σε κανεναν νεο....μασατζιδικα δυτικα και αν εχετε κανενα τηλεφωνο.Αν θελετε πειτε  πιο ειναι το πιο εχεμυθο και με καλες υπηρεσιες....θα σας ειμαι υποχρεος.

ntemis321

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδεκαλησπερα σε ολη την παρεα...θα ηθελα και εγω αν μπορειτε να μου προτινετε κατι καλο...περιοχη δεν με ενδιαφερει απλα να εχει λογικες τιμες και καλα προγραμματα....ευχαριστω εκ των προτερων αδελφια...

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές και πάλι ...με νέο nikname  ,, :)(ο ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ την κοπανησε :2funny:)
ναμαστε ολοι καλα !!!!

Δυτικά γνωριζω μονον το ιδρυμα επι της Μοναστηρίου στο υψος της ADIDAS ...εχεμυθο αλλα δεν γνωρίζω προσφατο πρωσωπικο

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταια συνεδρία πριν απο αρκετες μέρες με Αρτεμη ..η κοπέλλα απλώς ...αψογη!!! ( γούστα βέβαια ειναι αυτά  ;))τα δίνει όλα με μεγάλη ευχαρίστηση!!!keep walking artemis  !!!

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τελευταια συνεδρία πριν απο αρκετες μέρες με Αρτεμη ..η κοπέλλα απλώς ...αψογη!!! ( γούστα βέβαια ειναι αυτά  ;))τα δίνει όλα με μεγάλη ευχαρίστηση!!!keep walking artemis  !!!
σε ποιο ειναι αυτη?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δωστε πληροφοριες ρε παλικαρια και σε κανεναν νεο....μασατζιδικα δυτικα και αν εχετε κανενα τηλεφωνο.Αν θελετε πειτε  πιο ειναι το πιο εχεμυθο και με καλες υπηρεσιες....θα σας ειμαι υποχρεος.
Δεν έχει και πολλά. Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που αναφέρει ο boubis, στη Μοναστηρίου-Lidl:

ή ακόμα της Δήμητρας στην Αγ. Πάντων:

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο και τα δυό. Το δεύτερο ειδικά είναι και αρκετά μάπα σαν χώρος. Και τα δύο δέχονται καινούργιους πελάτες. Πρέπει να πείσεις ότι δεν είσαι  :police:, για να πάρεις κάτι παραπάνω. Το πιό πιθανό είναι να μείνεις στο μασάζ τη πρώτη φορά.

Υπάρχει και ο Βασίλης-Κωλέττη, αλλά είναι πριβέ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.157
Πόντοι
2.356
[quote author=mpozanis  link=topic=936.msg4343968#msg4343968 date=1360355660]
σε ποιο ειναι αυτη?
[/quote] στο δικο της  ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.157
Πόντοι
2.356
επειδη βλεπω πολλους νεους που ρωτανε για μαγαζια

να πω πως για να πας καπου πρεπει να σε γνωριζουν η να σε συστησει καποιος

οποτε αν πατε μονοι σας δε θα σας ανοιξουν

κ στη καλυτερη να φυγετε με απλο μασαζακι

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε Μποζάνη; Σε όλα μέσα είσαι...  :2funny: :2funny:
το σκεφτομαι να παω σε μασατζιδικο γιαυτο των ρωταω επειδη ενθουσιαστηκε μεχρι τωρα μονο σε μπουρδελα στουντιο πιατσες και βιζιτες εχω παρει

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Να επιβεβαιωσω τις πολυ καλές υπηρεσίες της φοιβης, που ειναι και ομορφουλα

Stories