Επίσκεψη λοιπόν κι από μένα στον 7ο ουρανό της Β. Όλγας 158: Καταρχήν ο χώρος φαίνεται οτι είναι πρόσφατα ανακαινισμένος άνετος και καθαρός σε αντίθεση με όλους του προηγούμενους που έχουν προϋπηρεσία τα κορίτσια, δηλαδη Νεμέας 31, Κ. Καραμανλή 149 και Α. Γεωργίου 4. Ο χώρος διαθέτει ένα κοινό μπάνιο. Τα κορίτσια γνωστά:
1. Χριστίνα (AL): 26 ετών, 175cm, μελαχροινή πλέον, με ωραίο σώμα και βυζί. Από μασάζ ούτε κι εγώ δοκίμασα διότι είχα δοκιμάσει παλιότερα και το είχα μετανοιώσει. Έχει καλή συμετοχή στο
αλλά όχι και στη
. Άλωστε όπως μου εκμυστηρευτηκε αργότερα της αρέσει πιο πολύ να γαμιέται από το να τσιμπουκώνεται. Εμένα πάντως μου φάνηκε και λίγο βιαστική με διάθεση να με ξεπετάξει γρήγορα. Η συγκεκριμένη έχει προυπηρεσία και στην Κ. Καραμανλή 84.
2. Στέλλα (GR): Εμφανώς αδυνατισμένη, μελαχροινή αξιόλογη μόνο για βουτιές του τύπου
και υπέυθυνη πλέον του χώρου γιατί το αφεντικό δεν μπορεί να είναι σε όλα τα υποκαταστήματα ταυτόχρονα.
3. Σισσυ (GR): 33 ετών, ξανθιά , 164 cm,
Η διάρκεια της συνεδρίας έχει ορισθεί πλέον στα 45 min (εμένα μου φάνηκαν λιγότερα) και οι τιμές στα 40 - 60 - 80 οι οποίες μου φαίνονται ακριβές σε σχέση με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς δεν περιλαμβάνουν κουλούρι ή έστω 2η εκτόνωση! Αυτά!