Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣΑΖΟΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ 7 ΟΥΡΑΝΟ.ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ.ΓΝΩ ΡΙΖΕΙ Η ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑ?ΞΕΡΩ ΕΓΩ,ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΤΛ.THANKS ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Φίλε μου για εμένα αξίζει το κατάστημα. Ωραίος χώρος και αν θα ήθελες την άποψη μου κλείσε ραντεβού και δοκίμασε τη Χριστίνα. Έχω πάθει πλάκα μαζί της.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.173
Πόντοι
2.356
Φίλε μου για εμένα αξίζει το κατάστημα. Ωραίος χώρος και αν θα ήθελες την άποψη μου κλείσε ραντεβού και δοκίμασε τη Χριστίνα. Έχω πάθει πλάκα μαζί της.
για ριξε μια ενημερωση για τη χριστινα αν θελεις

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
Επίσκεψη λοιπόν κι από μένα στον 7ο ουρανό της Β. Όλγας 158: Καταρχήν ο χώρος φαίνεται οτι είναι πρόσφατα ανακαινισμένος άνετος και καθαρός σε αντίθεση με όλους του προηγούμενους που έχουν προϋπηρεσία τα κορίτσια, δηλαδη Νεμέας 31, Κ. Καραμανλή 149 και Α. Γεωργίου 4. Ο χώρος διαθέτει ένα κοινό μπάνιο. Τα κορίτσια γνωστά:
1. Χριστίνα (AL): 26 ετών, 175cm, μελαχροινή πλέον, με ωραίο σώμα και βυζί. Από μασάζ ούτε κι εγώ δοκίμασα διότι είχα δοκιμάσει παλιότερα και το είχα μετανοιώσει. Έχει καλή συμετοχή στο :knockinb:  αλλά όχι και στη  :pipa1:. Άλωστε όπως μου εκμυστηρευτηκε αργότερα της αρέσει πιο πολύ να γαμιέται από το να τσιμπουκώνεται.  Εμένα πάντως μου φάνηκε και λίγο βιαστική με διάθεση να με ξεπετάξει γρήγορα. Η συγκεκριμένη έχει προυπηρεσία και στην Κ. Καραμανλή 84.
2. Στέλλα (GR): Εμφανώς αδυνατισμένη, μελαχροινή  αξιόλογη μόνο για βουτιές του τύπου  :pipa2: και υπέυθυνη πλέον του χώρου γιατί το αφεντικό δεν μπορεί να είναι σε όλα τα υποκαταστήματα ταυτόχρονα.
3. Σισσυ (GR): 33 ετών, ξανθιά , 164 cm,
Η διάρκεια της συνεδρίας έχει ορισθεί πλέον στα 45 min (εμένα μου φάνηκαν λιγότερα) και οι τιμές στα 40 -  60 -  80 οι οποίες μου φαίνονται ακριβές σε σχέση με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς δεν περιλαμβάνουν κουλούρι ή έστω 2η εκτόνωση! Αυτά!

spyros kido

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, μιας και είμαι νέος, στην παρεας μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο από Δωδεκανήσου; ευχαριστώ

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
για ριξε μια ενημερωση για τη χριστινα αν θελεις

Όπως τα λέει ο Akarnan απλά εμένα και η πίπα της μου άρεσε...
Πολύ καλή και στην επικοινωνία για εμένα αξίζει και θα γίνει στανταράκι...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.173
Πόντοι
2.356
να πω κατι που το εχω πει πολλες φορες

οταν ζητατε πληροφοριες κ τις παιρνετε καλα θα κανετε να ενημερωνεται αφου πατε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Επίσκεψη χθες στο ίδρυμα του Τρίαινα (Μαρτίου) χθες απόντος του ιδίου...

Κοπέλες χθες Κυριακή μόνο τρεις. Η Μελινοτάτη, η Μάργκο και μια ακόμα που προτίμησα αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Εντάξει λόγω ηλικίας είναι...

Καλά περάσαμε. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας... Η Μελίνα είχε ραντεβού αλλιώς εκείνη θα ήταν η επιλογή μου. Ο χώρος κλασικά καθαρός και περιποιημένος (το ρολόι στο ένα δωμάτιο θέλει φτιάξιμο!). Στα του αγώνα η κοπέλα λοιπόν δεν ήταν και για χάσιμο νου αλλά δεν ήταν και χάλια. Ήταν απλά καλή. Μερικές βελτιωτικές κινήσεις θα μπορούσαν να γίνουν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.173
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη χθες στο ίδρυμα του Τρίαινα (Μαρτίου) χθες απόντος του ιδίου...

Κοπέλες χθες Κυριακή μόνο τρεις. Η Μελινοτάτη, η Μάργκο και μια ακόμα που προτίμησα αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Εντάξει λόγω ηλικίας είναι...

Καλά περάσαμε. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας... Η Μελίνα είχε ραντεβού αλλιώς εκείνη θα ήταν η επιλογή μου. Ο χώρος κλασικά καθαρός και περιποιημένος (το ρολόι στο ένα δωμάτιο θέλει φτιάξιμο!). Στα του αγώνα η κοπέλα λοιπόν δεν ήταν και για χάσιμο νου αλλά δεν ήταν και χάλια. Ήταν απλά καλή. Μερικές βελτιωτικές κινήσεις θα μπορούσαν να γίνουν.
:think: κυριακατικα??

τουλαχιστον πηρες κανενα κουτι γλυκα η πηγες με αδεια χερια

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Με άδεια χέρια... Άστα! Τώρα που το σκέφτομαι ντροπή μου...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
:think: κυριακατικα??

τουλαχιστον πηρες κανενα κουτι γλυκα η πηγες με αδεια χερια
χιουμαχ με τα πολλα -νικ- η οπως αλιος σε λενε. να ζητας να σε φερνουνε και εσενα γλυκα.και ασε την ειρονια.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χιουμαχ με τα πολλα -νικ- η οπως αλιος σε λενε. να ζητας να σε φερνουνε και εσενα γλυκα.και ασε την ειρονια.....
Φίλε Σάκη ξεκόλα. Ο humax καταρχήν δε το είπε ειρωνικά για τα γλυκά στον dokimazo.Του κάνει πλάκα γιατί είναι φιλαράκια. Και δεύτερον και κυριότερο δεν έχει πολλά nickname παρά μόνο αυτό,εδώ και πολλά χρόνια. Τρίτον επειδή τον γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια είναι απ τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα και ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.Την καλημέρα μου.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Φίλε Σάκη ξεκόλα. Ο humax καταρχήν δε το είπε ειρωνικά για τα γλυκά στον dokimazo.Του κάνει πλάκα γιατί είναι φιλαράκια. Και δεύτερον και κυριότερο δεν έχει πολλά nickname παρά μόνο αυτό,εδώ και πολλά χρόνια. Τρίτον επειδή τον γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια είναι απ τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα και ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.Την καλημέρα μου.
καλημερα φιλε χαους για τα νικ  εχει πολλα!!!!! οσο για τα ειρωνικα  ΑΝΑΚΑΛΟ την καλημερα μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχει άλλο νικ ρε συ Σάκη λέμε,στο έχω πει 1000 φορές,ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΤΕΛΟΣ. :)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλα δεν θα τα χαλασουμε  χαους  :)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Φυσικά και δε θα τα χαλάσουμε.Καλημέρα σε σένα και τα κορίτσια.
                                                                                                                          καλημερα καλημερα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.173
Πόντοι
2.356
πρωτον εκανα πλακα στο δοκιμαζω γιατι γνωριζομαστε κ οχι σε σενα  κ

δευτερον μαλλον πρεπει να περασω καμμια μερα απο κει για να δεις τελικα πως δεν ειμαι αυτος που νομιζεις

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
πρωτον εγω σε ξερω. εσυ δεν με ξερεις και μη στειλεις κανεναν αλλον βασιλη.................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom