Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.157
- Πόντοι
- 2.356
πρωτον εγω σε ξερω. εσυ δεν με ξερεις και μη στειλεις κανεναν αλλον βασιλη.................
χωρις λογια
πρωτον εγω σε ξερω. εσυ δεν με ξερεις και μη στειλεις κανεναν αλλον βασιλη.................
χωρις λογια
Έτσι μπράβο Σάκη! Κάνε κανένα ευχαίλεο μπάς και πάνε καλύτερα οι δουλειές γιατί μάλον δεν πάνε πολύ καλά και γι αυτό αρπάζεσαι χωρίς λόγο!
Το τηλ τελειώνει σε ..32897121!Ρε παιδιά κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο από δωδεκανήσου! (όχι τίποτε άλλο δεν βρίσκω και την αγγελία)
4."Δεν συγκράτησα όνομα,(GR), 163 cm, 88 Κg,
Μπράβο, καλά κατάλαβες!..... μαλλον λογικα δεν συγκρατησες ονομα .
Είμαι οπτικός τύπος!συγκρατησες εθνικοτητα , υψος με ακριβεια εκατοστου και βαρος , αλλα οχι ονομα ...
Είμαι οπτικός τύπος!
ναι αυτη εινα. τωρα εχουμε γκεστ εμφανιση τζουλια ελληνιδα 33 χρωνον 55 κιλα 168 υψος ξανθια με γαλανα ματια συνηθος μετα της 3"30 το απογευμαΜπράβο, καλά κατάλαβες!
Ρε Σάκη, αυτή είναι η Σαμπρίνα?
Σάκη όταν σου λέω κάτι πως ειναι έτσι ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ . Ο humax ΔΕΝ ειναι ο Βασίλης , το ξανα λέω για τελευταία φορά οκ ; Ξεκολα επιτέλους !πρωτον εγω σε ξερω. εσυ δεν με ξερεις και μη στειλεις κανεναν αλλον βασιλη.................
Είσαι μεγάλος RICσυγκρατησες εθνικοτητα , υψος με ακριβεια εκατοστου και βαρος , αλλα οχι ονομα ...
αν και τωρα που το βλεπω με 1.63 και 88 κιλα , μαλλονλογικασωστά δεν συγκρατησες ονομα .
εαν ειναι ετσι τοτε παο πασο.......Σάκη όταν σου λέω κάτι πως ειναι έτσι ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ . Ο humax ΔΕΝ ειναι ο Βασίλης , το ξανα λέω για τελευταία φορά οκ ; Ξεκολα επιτέλους !
εαν ειναι ετσι τοτε παο πασο.......
Καλησπερα συναγωνιστες...ειμαι νεο μελος και θελω την βοηθεια σας και επειδη ελειπα λογω δουλειας εκτος πολης 10 ετη οι πληροφοριες σας θα με βοηθησουν.Κατ αρχην θελω να μου πειτε για κανενα μασατζιδικο προς δυτικη πλευρα(γνωμες-υπηρεσιες).θελω να ξερω αν υπαρχει εχεμυθεια σε ολα τα μασαζ.περιμενω πληροφοριες σας.
αυτη την "ευμορφη λεπτεπίλεπτη ξανθεια δεσποινιδα κι εγω την πετυχα πριν ελαχιστες μερες βγαινωντας ομως και μου μπεικε στο ματι και στο στοχαστρο!!! Και επειδη μου αρεσε το war dogπληρες ροστερ σημερα στις ελενας-ελιζας .
λυδια , αννα , μαρια και οι καινουργιες παρουσιες σαβινα και μονικα .
η σαβινα είναι ενα μελαχροινο σκυλι του πολεμου .
και η μονικα είναι μια λεπτεπίλεπτη εύμορφη ξανθια δεσποινις . να πω την αμαρτια μου η μονικα αρεσε . τεσπα που θα πάει θα κανω και γω καμια μυοχαλαρωση σαν παιδι που ειμαι .