Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Oτι νάναι. Ο άλλος γράφεται αύριο και ζητάει μουνί στο πιάτο, χτες. Του αλλουνού του έφαγε η γάτα το κινητό που είχε τα τηλέφωνα απ τις υπερμουνάρες που τα κάνουν όλα με 20 ευρώ και μπήκε εδώ να ρωτήσει τους μαλάκες για πληροφορίες. Πόσο τραγικοί είμαστε.

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Εγω νομιζω φιλε HOUSE OF FUN οτι καλο ειναι να δινουμε πληροφοριες,τηλεφωνα,συστασεις και σε αλλους...Δεν νομιζω να ειναι κακο καπως ετσι ολοι ξεκιναμε και μην ξεχνας κ εσυ και τα αλλα παιδια του forum οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και καλο ειναι να μην τρωμε φολες...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.698
Πόντοι
7.095
παιχταρά....έχει γεμίσει το thread τηλέφωνα και διαυθύνσεις
μόνο αυτά που γράφονται να διάβαζες θα καταλάβαινες ότι στα μισά δεν τρως πετσέτα παρά μόνο αν ανέβεις με στολή μπάτσου (ποιος το είχε πει αυτό κάποτε τα παλιά χρόνια του μπου)
αν και δεν είμαι φαν του μασάζ στα 3-4 που έχω πάει φυσικά και δεν ζήτησα συστάσεις κτλ.
Μόνο έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με hof,ric,trefl και τον πρόεδρο γούμενο παλιότερα.
Και μάλιστα τα κατάφερνα πάντα για μπριζόλα (σιγά το πράγμα λεφτά τους δίνω).
Πάνε μόνος στα πιο εύκολα ιδρύματα και καλό βόλι.
Εδώ για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θα σου απαντήσει κανείς και μεταξύ μας δικαίως καθώς έχεις 3/3 μηνύματα που μόνο ρωτάς.Γίνε έστω ενεργός ακόμα και στα σπιτάκια, στις πιάτσες κτλ και θα σε αντιμετωπίζουν όλοι αλλιώς.
Όσο για τις φώλες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να φας όπως όλοι μας. Αλλιώς δεν έχει αξία το παιχνίδι.

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Φιλε gagarin εχεις δικιο σ αυτα που λες..και εμπειρια εχω απο πατρα και αθηνα γιατι λογο δουλειας ζουσα εκει 10 χρονια.Ειχα γραψει για σπιτια στην αθηνα και για πατρα πιο παλια με αλλο username.Τελος παντων θα παω και θα σας πω.....

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλημέρα.
Χθεσινή καταδρομική σε ίδρυμα στην Ευζώνων χαμηλά (με Β.Γεωργίου).
Λιτός χώρος με 2 δωμάτια. Η μιά και μοναδική κοπέλα ήταν σε meeting οπότε είχα τον απαραίτητο χρόνο να τα πω με τον μάστορα. Κάναμε μια γενική συζήτηση για τα ιδρύματα, μου αποκάλυψε πως το πρώτο ίδρυμα που είχα επισκεφθεί ήταν δικό του (δραγούμη - εγνατια) και πως παλιά ήταν καλύτερα δεν τους κυνηγούσαν κτλ κτλ.

Στα του αγώνα..
Κοντούλικο μελαχρινό από την Κρήτη (χωρις μουστάκι)το οποίο με το που μπήκε μου φόρεσε την πετσέτα..... λέω εδώ είμαστε..μασάζ ψιλοαδιάφορο χωρίς δύναμη, το μόνο ενδιαφέρον ήταν το μασαζ στον πρωσαγωγο οπου ερχοταν σε επαφη με το ριπαπα μου. Σε κάποια φάση τον πέταξα έξω αλλα το καημένο σοκαρίστηκε και τον ξαναέβαλα μέσα. Από τα νεύρα μου ούτε ντουζ έκανα. Κόστος 45min-25euro.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η τοποθέτηση του συντρόφου gagarin είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...) Σε κάποια φάση τον πέταξα έξω αλλα το καημένο [size=14pt]σοκαρίστηκε [/size] και τον ξαναέβαλα μέσα. Από τα νεύρα μου ούτε ντουζ έκανα. Κόστος 45min-25euro.
Υποθέτω ότι αστειεύεσαι...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Υποθέτω ότι αστειεύεσαι...
(...) Σε κάποια φάση τον πέταξα έξω αλλα το καημένο [size=14pt]σοκαρίστηκε [/size] και τον ξαναέβαλα μέσα. Από τα νεύρα μου ούτε ντουζ έκανα. Κόστος 45min-25euro.
Εννοούσα στα περί "σοκαρίσματος" και όχι επί της ουσίας. Ασφαλώς και ΔΕΝ σοκαρίστηκε η μικρή. Αυτά τα ενδεχόμενα (εννοώ της πεο-αποκάλυψης) τα έχουν στα υπ' όψιν. Ενδεχομένως τα θεωρούν και σαν ΄δόλωμα' για να ελπίζει ο πελάτης ότι κάτι θα συμβεί την επόμενη φορά. Κι από κει παν κι άλλοι...

Αυτά τα μαγαζιά:
-Σοφούλη 50
-Ευζώνων 3
-Εγνατία 106
-Π. Μελά 33
-Κ. Καραμανλή 75
έχουν ξανασχολιασθεί... Πάπαλα

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
In a few words... δεν αξίζει να ξαναπάω.. η πετσέτα παραμένει πετσέτα?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
[tt][/tt]
Kαλησπέρα Humax

Eίναι ακόμα στον ίδιο χώρο ή Αρτεμη? Με ποιές άλλες? Έχεις πάει πρόσφατα?  :think:

κάτι άκουσα ότι την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια απο τον χώρο της... λόγω του  :jerking: ιδιοκτήτη
μάλλον ετοιμάζει καινούριο χώρο   :s&m_2:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ρε House εσυ που χάθηκες ? είμουν στην γειτονια σου προχθές  :coffee: αλλά δεν σε είδα

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
να σας υπενθυμισω οτι η αγαπημενη μας Αλεξανδρα επεστρεψε απο αθηνα και απο χθες ειναι και παλι κοντα μας........

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

ppgiorgos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
332
Πόντοι
281
Έτσι είναι δεν θα προλάβαιναν  να απαντάν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom