Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.157
Πόντοι
2.356
Kαλησπέρα Humax

Eίναι ακόμα στον ίδιο χώρο ή Αρτεμη? Με ποιές άλλες? Έχεις πάει πρόσφατα?  :think:
καλησπερα αλκινε
αν σου πω πως δε την εχω δει καθολου την αρτεμη θα το πιστεψεις?
απλα εχω μιλησει μαζι της 2/3 φορες κ τελευταια μου ειπε πως ετοιμαζει
κατι καινουργιο πιο ανατολικα απο το παλιο

ntemis321

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αδελφια...να ρωτησω υπαρχει καποιος που να μπορει να με συστησει στον Βασιλη λογω του οτι ειναι πριβε κατασταση??

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
καλησπερα αδελφια...να ρωτησω υπαρχει καποιος που να μπορει να με συστησει στον Βασιλη λογω του οτι ειναι πριβε κατασταση??

εσύ είσουν ο σερβιτόρος στα τσίπουρα που έπινα εχθές ή ο υδραυλικός που πήρα για να μου διορθώσει το μπιντέ ???? όχι τίποτα αλλο , αλλά καπου μπερδεύτικα .... για να ξερω πως να σε συστησω στον βασιλη  :uglystupid: :2funny: :jerking:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Σιγα ρε φιλε μη παρακαλας να τους δωσεις τα λεφτα σου.Δε πα να γαμηθουν.Τοσα 'ανοιχτα' μαγαζια εχει.
Λιγο περηφανια δεν εχεται πανω σας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
θα το ξαναγράψω για ολους τους νέους... διαβαζοντας τις σελίδες εδώ θα βρειτε σχεδον τα παντα για το πως παίζει το νταραβέρι... τηλέφωνα , διευθυνσεις ,ονοματα , σερβις κλπ. ξεκινηστε με τα ευκολα , γινεται καπως γνωστοι σε μαγαζια κ σε κοπελες και σιγα-σιγα ανοιγουν οι πορτες για ολα μετα... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...!!!  :uglystupid: :s&m_2:

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα αλκινε
αν σου πω πως δε την εχω δει καθολου την αρτεμη θα το πιστεψεις?
απλα εχω μιλησει μαζι της 2/3 φορες κ τελευταια μου ειπε πως ετοιμαζει
κατι καινουργιο πιο ανατολικα απο το παλιο

Καλημερα.
Εχει κλεισει αυτο που ειχε και ετοιμαζει τον νεο χωρο πλεον. Μεσα στην εβδομαδα λογικα θα ανοιξει.Τωρα για κοπελες θα εχει μαζι της........????ακομη δεν ξερει απο οτι καταλαβα. Αναμενουμε!!!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κυριοι.Ειχα προ πολλου υποσχεθει συντομη περιγραφη απο λαδομαγαζα Αθηνων που βρεθηκα για μεγαλο διαστημα.Πρωτη επισκεψη στη Γλυφαδα σε μια γνωστη απο τα παλια τη Βιβη.Πολυ ζεστος χωρος,τελειως πριβε κατασταση.3 κυριες άνω των 30.Αλλα κυριες με τα ολα τους σε ντυσιμο και συμπεριφορα.Πηρα τη Ζωη και ολα καλα.Ρεζουμε οτι δεν προσφερουν τπτ περισσοτερο και τπτ λιγοτερο απο τα εντοπια μαγαζια.Τιμες στα 70 και 90.Δευτερη επισκεψη με φιλο που με πηγε στο Νεο Κοσμο σε ενα απο τα πολλα που εχει η περιοχη.Εδω πιο μπουρδελε και χυμα κατασταση,ολες πιτσιρικες ανατολικου μπλοκ και μια απο Ολλανδια μπαμπατσικη.Δεν περασα αν και προσφεραν πληθωρα προγραμματων σε σχεση με τα αλλα μασατζιδικα.Τιμες απο 50 μεχρι 150 για διπλο λεσβιακο,κατι που το θεωρησα υπερβολικο και ιδιως για διαρκεια 40 λεπτων με μια εκτονωση.Οχι για μια εκτονωση με την καθεμια που θα ηταν το αναμενομενο.Προσφατη επισκεψη στα δικα μας.Μαρια λαδαδικα για την ψηλη πιτσιρικα Δαναη η Ελπιδα(αυτη μου τα μπερδεψε οταν τη ρωτησα).Δευτερο προγραμμα.Η κοπελιτσα για την ηλικια της κατεχει τρελλα το αθλημα.Μια μικρη ενσταση για το στοματακι που ψιλομυριζε.Τι μας λες τωρα ρε φιλε θα μας πεις.Ε κατι τετοια με ξενερωνουν.Και οχι κυριοι μυριζε πριν μου περιποιηθει τον μικρουλη  :2funny: .Μετα δεν εδωσα αισθημα γιατι τα χε ρουφηξει ολα...Πολυ καλη ομως και πολυ ωραιος χωρος.Οταν επιτρεψει το ΔΝΤ θα ενημερωσω παλι.Επισης για 2 συναγωνιστες που με ρωτησαν για Β Ηρακλειου ξερω οτι δεν αλλαξε χωρο και ισχυουν οσα ειχα προαναφερει.Για μενα το καλυτερο μασαζ αυτη τη στιγμη.Αν δεν σας πειραζει η ηλικια και η εμφανιση οπως εχω ξαναπει.Οχι οτι ειναι χαλια η γυναικα απλα δεν ειναι πιτσιρικα.Μεσα στη βδομαδα θα κανονιστει εξορμηση ανατολικα που ειχε αναβληθει στο παρελθον,ελπιζοντας για το καλυτερο.Συγγνωμη αν κουρασα απλα δεν ειχα χρονο να γραψω και τα ειπα ολα μαζεμενα

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Β.Ηρακλείου ...απο τα καλύτερα value for money της πόλης.... ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτη η αγγελια αντιστοιχει σε καποιο απο τα γνωστα λαδομαγαζα?
Ε Λ Ε Ο Σ.....

Έχει αναφερθεί 5-6 φορές, εκ των οποίων τουλάχιστον 2 την τελευταία εβδομάδα.

MAKΡΥΑ!!!Τραβελοκατάσταση!
Και συν τοις άλλοις το τηλέφωνο αυτό έχει αναφερθεί 5-6 φορές (πολύ πρόσφατα στο thread των μασατζίδικων). Αφορά:

[move][size=20pt]ΤΡΑΒΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ[/size] [/move] κοντά στον Αγ. Παντελεήμονα Καλαμαριάς.

Τώρα πώς ανοίγετε έτσι ξεχωριστά thread...τι να πω... :tickedoff:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Την Καλή μου Εσπέρα σε όλους.

Πολύ ησυχία ρε παιδιά. Γιατί έτσι?

Όλοι φοβισμένοι να μην "καρφωθούν", και τέτοιες "μαλακίες", ή σαν και εμένα?  :think:

URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:2funny:
Μέσα έπεσες !!!

και στα  :tits:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι μη καρφωθούμε,...."σεσημασμένοι" είμαστε  :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τι μη καρφωθούμε,...."σεσημασμένοι" είμαστε  :)

Μην το λες House, οι περισσότεροι γνωστοί μας "τρέμει" το φιλοκάρδι τους
και ας ",...."σεσημασμένοι" είμαστε  :)" ΟΛΟΙ , όπως πολύ ωστά γράφεις  :2funny: :2funny: :2funny:
για αυτό ούτε μια συγκεκριμένη περιγραφή, ούτε ένα σχόλιο για συγκεκριμέν η κοπέλα, έστω και μετά από μέρες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mα δε με βλέπεις που δε γράφω τίποτα?  :grin:

Stories