Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
το καλο το παλικαρι λεει αμα δεν βρεξει κωλο ψαρια δεν πιανει...οχι ψαρια δεν επιασε ουτε τα κακαλα του.......και μιλαω για την αγγελια

επειτα απο επισκεψη αδερφου απο το εξωτερικο στην πολη μας ειχε 2 ωριτσες στην διαθεση του για να μαλακιστει με καμια ανατολικη μασατζου....τα θελω του ταιριαζανε στην παραπανω αγγελια...το λοιπον πηγαινει συνδικα η βαση της κυριας..μπαινει μεσα...γυφτοβουλγαρα τσατσα καπνιζει σαν το τρενο και Ελληνις κορασιδα οντως καπου στα 23...τον υποδεχετε μαζι με αλλα 30 κιλα λιπους απο την φωτο ...πεσμενοι βυζοι....μπακα ζαρωμενη σκατενια και μαλλι λιγδας....με τα πολλα εχει φαει το ξενερωμα αρχιζει το μασαζ που ηταν μηδαμινο....μετα το βαζει στο στομα...αλλα δυστηχως ηταν τοσο τραγικη που αφησε την συνεδρια στην μεση λεγωντας οτι κατι του ετυχε......εν ολοιγης μακριαααααααααααααα
Όνομα θυμάσαι?

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
εχω μπερδευτει, τελικα στη μαριαννα πρωτη επισκεψη θελει συστασεις? η απλα τηλ?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εν τάχει:

Μαριάννα: Χωρίς αλλαγές της συνθέσεως. Παραμένει ως έχει αναφερθεί σχετικά πρόσφατα από διάφορους συνοδοιπόρους. Προς ενημέρωση του fun club της, η Φοίβη πρόκειται σύντομα να αποχωρήσει οριστικά (τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα της boss).

Βασίλης, ο επονομαζόμενος και 'άρχοντας': Εδώ η άλλη Φοίβη παραμένει σταθερή και αποτελεσματική. Εθεάθη όμως παρουσία, ονόματι Νικολέττα, νεαρά, Ελληνίς, με κώμη καρωτί χρώσεως, ελκυστικής εμφανίσεως (τουλάχιστον ούσα ενδεδυμένη, ετοιμαζόταν να μπει σε ραντεβού γαρ... unfortunately).

Edelweiss: Νεαρό μελαχρινό, made in Moldova, ονόματι Στέλλα, με χαρακτηριστικά xekole. Κουμπώνει και την όπισθεν, τουλάχιστον κατά δήλωση της boss. Δεν εδοκιμάσθη όμως, λόγω παρουσίας παλιάς ζηλοτύπου καραβάνας η οποία και επροτιμήθη...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχω μπερδευτει, τελικα στη μαριαννα πρωτη επισκεψη θελει συστασεις? η απλα τηλ?
Κατά πως φαίνεται, ναι! Η κατάσταση έχει πλέον τα χαρακτηριστικά του πριβέ, με την Μαριάννα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διακριτικότητα...

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Κατά πως φαίνεται, ναι! Η κατάσταση έχει πλέον τα χαρακτηριστικά του πριβέ, με την Μαριάννα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διακριτικότητα...

και πως μπορουμε να γευτουμε και εμεις τις υπεροχες υπηρεσιες της εν ολιγης?  :boobies:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εν τάχει:

Μαριάννα: Χωρίς αλλαγές της συνθέσεως. Παραμένει ως έχει αναφερθεί σχετικά πρόσφατα από διάφορους συνοδοιπόρους. Προς ενημέρωση του fun club της, η Φοίβη πρόκειται σύντομα να αποχωρήσει οριστικά (τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα της boss).

Βασίλης, ο επονομαζόμενος και 'άρχοντας': Εδώ η άλλη Φοίβη παραμένει σταθερή και αποτελεσματική. Εθεάθη όμως παρουσία, ονόματι Νικολέττα, νεαρά, Ελληνίς, με κώμη καρωτί χρώσεως, ελκυστικής εμφανίσεως (τουλάχιστον ούσα ενδεδυμένη, ετοιμαζόταν να μπει σε ραντεβού γαρ... unfortunately).

Edelweiss: Νεαρό μελαχρινό, made in Moldova, ονόματι Στέλλα, με χαρακτηριστικά xekole. Κουμπώνει και την όπισθεν, τουλάχιστον κατά δήλωση της boss. Δεν εδοκιμάσθη όμως, λόγω παρουσίας παλιάς ζηλοτύπου καραβάνας η οποία και επροτιμήθη...
Aυτή είναι ενημέρωση  :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτό που μ αρέσει στα μαγαζιά που έχουν κυρίως ελληνίδες είναι πως στο σαλόνι βγάζουν κάτι πιο κλασάτο απ τις πιο πολλές ξένες.Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως στο δωμάτιο είναι ξενέρωτες,ίσα ίσα.
Απλά για κλασάτη και παθιάρα ξένη είναι να πέσεις στην,σπάνια,περίπτωση.
Αυτό φυσικά είναι προσωπική εκτίμηση και γούστο.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που μ αρέσει στα μαγαζιά που έχουν κυρίως ελληνίδες είναι πως στο σαλόνι βγάζουν κάτι πιο κλασάτο απ τις πιο πολλές ξένες.Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως στο δωμάτιο είναι ξενέρωτες,ίσα ίσα.
Απλά για κλασάτη και παθιάρα ξένη είναι να πέσεις στην,σπάνια,περίπτωση.
Αυτό φυσικά είναι προσωπική εκτίμηση και γούστο.

Καλημερα σας.Συμφωνω απολυτως και επισης να προσθεσω οτι συννενοεισαι και καλυτερα με τις δικες μας και δεν εννοω στο θεμα γλωσσας αλλα πιστευω πως μας ξερουν καλυτερα και αντιλαμβανονται πιο ευκολα τα γουστα μας.Βεβαια μου εχουν τυχει και υπεροχες κυριες της αλλοδαπης που σεβονται και τιμουν τα λεφτα που τους δινουμε.Και βεβαια στην τελικη ολα ειναι θεμα χημειας.Και για να θυμηθω και τα παλιοτερα δεν θα ξεχασω ποτε και την ψαχνω ακομα μια κυρια εξ Αρμενιας που η συμπεριφορα της,η ευγενεια και το φοβερο μασαζ της δεν το ειχα συναντησει σε καμια ελληνιδα.Μαριεττα τ ονομα της και οποιος ξερει κατι καλοδεχουμενος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μιλάω για το τι βγάζουν στο σαλονάρισμα απικλειστικά.
Μέσα,αν θέλουν,ανεξαρτήτως καταγωγής όλες καλά περνάνε(με).

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ε ναι σε μαγαζια που δουλευουν σαλονι εννοειται.Στο συστημα πασαρελα που εχουν αλλα μαγαζια ευνοουνται μερικες φορες κατι γαζελες ανατολικου μπλοκ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε ναι σε μαγαζια που δουλευουν σαλονι εννοειται.Στο συστημα πασαρελα που εχουν αλλα μαγαζια ευνοουνται μερικες φορες κατι γαζελες ανατολικου μπλοκ  :grin:
Το έμπειρο μάτι θα πρέπει να κόβει στο σαλόνι,πέρα απ τα αντικειμενικά(πρόσωπο-σώμα),ποια "το έχει" αλλά και θέλει να το δώσει είτε από επαγγελματισμό είτε από φυσική κλίση μέσα. Φυσικά φόλες έχουμε,λίγο ή πολύ φάει όλοι.Απλά πια,λόγω πείρας,είναι ελάχιστες.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Απο φολες και χαμενα φραγκα αλλο τιποτα.Και οποιος λεει πως δεν εχει φαει η μας δουλευει η ειναι κωλοφαρδος.Κοιτα φιλε μου κι εγω πιστευω πως λογω εμπειριας εχω ελαχιστοποιησει τις φολες αλλα αραια και που θα την φαω επειδη ακολουθω την καυλα της στιγμης και οχι το εμπειρο γερικο αετισιο ματι μου... :2funny: :2funny: :2funny:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Επισκεψη προ ολιγου στην Δωδεκαννησου. Παρουσες οι γνωστες Αννα,Μαρια λαι η ψηλη μελαχροινη Κυπρια(ξεχναω το ονομα αυτη που ο Ric Flair εδωσε το ψευδονημο"σκυλι του πολεμου".Ελειπε η Δαναη .Απο οτι εμαθα αναμενονται 2 νεες αφιξεις και μαλιστα η μια μαλλον αυριο, Επεισης ενημερωθεικα οτι εν καιρω κρισης υπαρχουν νεα προγραμματα απο 30 ευρω και αλλα ενδιαμεσα με λιγο μειωμενο χρονο μασαζ ωστε να ειναι πιο προσιτα! Για λεπτομεριες με το καταστημα. Μου ειπανε διαφορα και ειναι δυσκολο να συγκρατησω!
Αλλα καποια ειχαν ιδιαιτερο ενδιαφερων!!!!!!!!!!!
 :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:  :2on1:

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Επισκεψη στη Δωδεκανησου προ λιγων ημερων οπου με υποδεχθηκαν οι 2 κυριες (αφεντικα). Ζεστο κλιμα και καλη παρουσιαση του προσωπικου. Περασα σε φουλ προγραμμα με Μαρια λογω απαιτησης μου για καλο μασαζ. Η κοπελα το χει προγματικα, μου εβγαλε το λαδι. Στο δευτερο προγραμμα εξ ισου καλη χωρις να βαριεται, με πολυ καλη συμμετοχη. Τιμαει τα λεφτα που δινει ο πελατης. Στο μαγαζι υπηρχε και μια καινουργια (μαλλον ρωσιδα), ξανθια με προστυχη φατσα οπως και η Κυπρια αλλα απορρίφθηκαν λογω μακρινης συγγενειας με το μασαζ. 

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Επισκεψη στη Δωδεκανησου προ λιγων ημερων οπου με υποδεχθηκαν οι 2 κυριες (αφεντικα). Ζεστο κλιμα και καλη παρουσιαση του προσωπικου. Περασα σε φουλ προγραμμα με Μαρια λογω απαιτησης μου για καλο μασαζ. Η κοπελα το χει προγματικα, μου εβγαλε το λαδι. Στο δευτερο προγραμμα εξ ισου καλη χωρις να βαριεται, με πολυ καλη συμμετοχη. Τιμαει τα λεφτα που δινει ο πελατης. Στο μαγαζι υπηρχε και μια καινουργια (μαλλον ρωσιδα), ξανθια με προστυχη φατσα οπως και η Κυπρια αλλα απορρίφθηκαν λογω μακρινης συγγενειας με το μασαζ.  

αυτή η μανία που εχουν ολα τα ιδρύματα να μας πασαρουν τσέχες....ρωσίδες απο αγ.πετρούπολη ή κύπριες... τρομάρα τους ενω ειναι απο βουλγαρια-αλβανια αντε και ρουμανια .... αφου βρε φαινεται η ρατσα τους απο κοντα ... μελανουρια απο τσεχία ?????  :jerking: :uglystupid:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτή η μανία που εχουν ολα τα ιδρύματα να μας πασαρουν τσέχες....ρωσίδες απο αγ.πετρούπολη ή κύπριες... τρομάρα τους ενω ειναι απο βουλγαρια-αλβανια αντε και ρουμανια .... αφου βρε φαινεται η ρατσα τους απο κοντα ... μελανουρια απο τσεχία ?????  :jerking: :uglystupid:
Μαυρούλες από Ρωσσία; :grin:  :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)Και για να θυμηθω και τα παλιοτερα δεν θα ξεχασω ποτε και την ψαχνω ακομα μια κυρια εξ Αρμενιας που η συμπεριφορα της,η ευγενεια και το φοβερο μασαζ της δεν το ειχα συναντησει σε καμια ελληνιδα.Μαριεττα τ ονομα της και οποιος ξερει κατι καλοδεχουμενος
Άνω Πόλη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom