Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και αμάν πιά με τον ωραίο, διακριτικό, θεματικό, άνετο, ευχάριστο, κλπ. κλπ. καινούργιο χώρο της Μαριάννας. Εντάξει δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας, αλλά δεν θα βρεθεί ένας να γράψει ότι:
πρόκειται για το ιστορικό bodyfree της χρυσής εποχής.
Είναι σαν να επισκέπτεσαι έναν ιστορικό χώρο του χώρου. Memories....

ΥΓ. Φυσικά η Μαριάννα έχει αλλάξει άρδην το στυλ των δωματιών.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και αμάν πιά με τον ωραίο, διακριτικό, θεματικό, άνετο, ευχάριστο, κλπ. κλπ. καινούργιο χώρο της Μαριάννας. Εντάξει δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας, αλλά δεν θα βρεθεί ένας να γράψει ότι:
πρόκειται για το ιστορικό bodyfree της χρυσής εποχής.
Είναι σαν να επισκέπτεσαι έναν ιστορικό χώρο του χώρου. Memories....

ΥΓ. Φυσικά η Μαριάννα έχει αλλάξει άρδην το στυλ των δωματιών.

άμα είσαι άσχετος με τον χώρο,τέτοιες μαλακίες κάνεις!!!!

taratatsum2011

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0

Επισκεψη πριν απο καποιες μερες (και μετα απο πολλες προσπαθειες) στην Μαρια Λαδαδικα.
Εξαιρετικος χωρος, πολλες κοπελες για ολα τα γουστα και εξαιρετικη οικοδεσποινα.

Προτιμηθηκε η Δαναη σε φουλ προγραμμα και μπορω να πω οτι με αφησε απολυτα ικανοποιημενο και στα τρια σταδια του προγραμματος.
Ο χωρος θα ξανατιμηθει με την πρωτη ευκαιρια προκειμενου να γνωριστω και με το υπολοιπο προσωπικο

υ.γ. με την ευκαιρια να ευχαριστησω και καποιος εμπειροτερους (ξερουν αυτοι) για τις συμβουλες τους...βοηθησαν πολυ και επιβεβαιωθηκαν τα λογια τους πληρως!

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Καλό μήνα και από μένα σε όλους.

Γάτε δεν είσαι μόνο γάτος, είσαι και νέος- με όλη την σημασία της λέξεως, για αυτό γουστάρεις και ψάχνεις το :fuck1: σαν 16 χρόνο παιδάκι.
Ευχαριστώ !!!!! Κερνάω.....

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Μα και αυτό το παιδί να τα επιβεβαιώνει όλα?

Mετα απο επεισης επιτοπια αυτοψια εχω να επιβαιβεωσω κι εγω τον φιλο ric flair! Επισκεψη λοιπον στο Ελενα Ελιζα οπου συναντησα 3 κοριτσια.Αννα και Μαρια γνωστες απο πριν και Σαμπρινα που επιλεγη σαν φρεσκια αφειξη και ωραιο κορμι ψηλο μελαχροινο με κωλ@ρακι στο στυλ μου!!!Θα πω οτι περασα πολυ καλα με τα δικα μου δεδομενα (οπως κανω παντα, μιας και τα γουστα ποικιλουν!!!)Και βγαινοντας ειδα καιακομη μια φρεσκια αφειξη!!!!!Και εδω ειναι η νεα πληροφορια!!!!!!!!  Sandra! 22 ετων οπως μου ειπανε πολυ ομορφη κοπελα ξανθεια και πολυ αδυνατη για τους λατρεις!!! Θα τιμηθει στην επομενη επισκεψη οταν μας αφησει το ΤΑΧΙS λεφτα στην τσεπη!

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μετά από πολύ καιρό και αφού μας το επέτρεψαν επιτέλους τα οικονομικά μας έκανα μια πρωινή καταδρομική σε Ζέτα στην Συνδίκα με Δελφών. Γύρω στα 23 όμορφη κοπελίτσα έχει κάποια κιλάκια αλλά όχι υπερβολικά, με ωραίο πρόσωπο και γενικά για εμένα του γούστου μου. Εύκολη συνεννόηση για ραντεβού μέσω τηλεφώνου που απαντάει η ίδια. Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ήταν πολύ επικοινωνιακή οπότε περιλαμβάνεται στα θετικά. Πρόγραμμα στα 80 ευρώ με πολύ καλό μασαζ. Στα του αγώνα είχαμε αρκετά καλή πίπα άνευ σκούφου και χωρίς χέρι. Ισπανικό μιας και το στήθος της προσφέρεται για αυτό. Ξανά πίπα όπου δεν άντεξα και κατέθεσα. Στα πολύ θετικά είναι ότι μου πρόσφερε δεύτερο γύρο χωρίς να το ζητήσω και γι αυτό θα τιμηθεί ξανά όποτε έχουμε χρόνο και χρήμα.

καλησπέρα σε όλους ... κανενα τηλέφωνο απο την συγκεκριμενη κυρια υπαρχει σε καμία αγγελία .... η αν μπορει καποιος να μου το στειλει με ενα PM ... ευχαριστω

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

tomtsam

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι μου πηρα τηλ Μαριαννα να παω και σημερα και μου λεει ειναι prive το μαγαζι.αν μπρει κανενας να μου στειλει pm κανενα κονε.σας ευχαριστω

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
H Mαριάννα είναι ανοικτή και ΣαββατοΚύριακο?

Σήμερα, πήρες τηλέφωνο?

tomtsam

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
πηρα Παρασκευη στο ενα τηλ και σημερα στο αλλο

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την βοήθεια - ενημέρωση τους Magouli και treflejack ... Να είστε καλά παίχτες !!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλοι μου πηρα τηλ Μαριαννα να παω και σημερα και μου λεει ειναι prive το μαγαζι.αν μπρει κανενας να μου στειλει pm κανενα κονε.σας ευχαριστω
Ρε παλικάρι, μας δουλεύεις? Αφού κατά δήλωση σου είσαι πελάτης της Μαριάννας.. Εκτός κι αν ψαρεύεις σε θολά νερά...

1΄στην γραβιας 2' Βασιλη 3΄Μαριαννα Ιπποκρατιο και ενα ακυρο στην Ευζωνων

tomtsam

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ειχα παει μια φορα απο πολυ καιρο αλλα τωρα δεν βαζει.την ειπα ποιος ειμαι αλλα δεν θυματ

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣΑΖΟΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ 7 ΟΥΡΑΝΟ.ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ.ΓΝΩ ΡΙΖΕΙ Η ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑ?ΞΕΡΩ ΕΓΩ,ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΤΛ.THANKS ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Kι εμείς σ ευχαριστούμε που γράφεις με πεζά. :)

Συνημμένα

• 595.jpg
    595.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 67

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Χαχαχα.Αυτα ειναι...Καποτε αγγελιες παντου ,εφημεριδες ,ιντερνετ και τωρα εγινε πριβε.Αληθεια που πηγε τωρα?Το τριτο η τεταρτο μαγαζι μεσα σε ενα χρονο ειναι αυτο?Ε θα τρελαθουμε κυρια μου

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνωμη παρασυρθηκα γιατι μ επιασε η μαλακια μου.Καλημερα κυριοι

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη δωδεκανησου ελιζα σαμπρινα μαρια ειδα,δεν ρωτησα ποια ηταν σε συνεδρια .περασα με Μαρια ολα

καλα πλουσιο στηθος δυνατο καλο μασαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom