dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 869
- Πόντοι
- 4.535
μετα απο επιτοπια αυτοψια μπορω να επιβεβαιωσω οτι η δεσποινης σαμπρινα ειναι εξαιρετικοτατη .
Μα και αυτό το παιδί να τα επιβεβαιώνει όλα?
μετα απο επιτοπια αυτοψια μπορω να επιβεβαιωσω οτι η δεσποινης σαμπρινα ειναι εξαιρετικοτατη .
Και αμάν πιά με τον ωραίο, διακριτικό, θεματικό, άνετο, ευχάριστο, κλπ. κλπ. καινούργιο χώρο της Μαριάννας. Εντάξει δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας, αλλά δεν θα βρεθεί ένας να γράψει ότι:
πρόκειται για το ιστορικό bodyfree της χρυσής εποχής.
Είναι σαν να επισκέπτεσαι έναν ιστορικό χώρο του χώρου. Memories....
ΥΓ. Φυσικά η Μαριάννα έχει αλλάξει άρδην το στυλ των δωματιών.
Ευχαριστώ !!!!! Κερνάω.....Καλό μήνα και από μένα σε όλους.
Γάτε δεν είσαι μόνο γάτος, είσαι και νέος- με όλη την σημασία της λέξεως, για αυτό γουστάρεις και ψάχνεις το σαν 16 χρόνο παιδάκι.
Ευχαριστώ !!!!! Κερνάω.....
Μα και αυτό το παιδί να τα επιβεβαιώνει όλα?
Λοιπόν μετά από πολύ καιρό και αφού μας το επέτρεψαν επιτέλους τα οικονομικά μας έκανα μια πρωινή καταδρομική σε Ζέτα στην Συνδίκα με Δελφών. Γύρω στα 23 όμορφη κοπελίτσα έχει κάποια κιλάκια αλλά όχι υπερβολικά, με ωραίο πρόσωπο και γενικά για εμένα του γούστου μου. Εύκολη συνεννόηση για ραντεβού μέσω τηλεφώνου που απαντάει η ίδια. Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ήταν πολύ επικοινωνιακή οπότε περιλαμβάνεται στα θετικά. Πρόγραμμα στα 80 ευρώ με πολύ καλό μασαζ. Στα του αγώνα είχαμε αρκετά καλή πίπα άνευ σκούφου και χωρίς χέρι. Ισπανικό μιας και το στήθος της προσφέρεται για αυτό. Ξανά πίπα όπου δεν άντεξα και κατέθεσα. Στα πολύ θετικά είναι ότι μου πρόσφερε δεύτερο γύρο χωρίς να το ζητήσω και γι αυτό θα τιμηθεί ξανά όποτε έχουμε χρόνο και χρήμα.
καλησπέρα σε όλους ... κανενα τηλέφωνο απο την συγκεκριμενη κυρια υπαρχει σε καμία αγγελία .... η αν μπορει καποιος να μου το στειλει με ενα PM ... ευχαριστω
καλησπέρα σε όλους ... κανενα τηλέφωνο απο την συγκεκριμενη κυρια υπαρχει σε καμία αγγελία .... η αν μπορει καποιος να μου το στειλει με ενα PM ... ευχαριστω
Ρε παλικάρι, μας δουλεύεις? Αφού κατά δήλωση σου είσαι πελάτης της Μαριάννας.. Εκτός κι αν ψαρεύεις σε θολά νερά...φιλοι μου πηρα τηλ Μαριαννα να παω και σημερα και μου λεει ειναι prive το μαγαζι.αν μπρει κανενας να μου στειλει pm κανενα κονε.σας ευχαριστω
1΄στην γραβιας 2' Βασιλη 3΄Μαριαννα Ιπποκρατιο και ενα ακυρο στην Ευζωνων
φιλοι μου πηρα τηλ Μαριαννα να παω και σημερα και μου λεει ειναι prive το μαγαζι.αν μπρει κανενας να μου στειλει pm κανενα κονε.σας ευχαριστω