Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

karantis

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γελωντας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο τις φοβερες ατακες του τζεκου και τις ανταπαντησεις σας και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η καλυτερη διαφημηση ειναι η δυσφημηση .αρα ο τζεκος μαλλον προμοταρει την μαριαννα. :dancing: :rockon:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εδω (εννοω αυτο πισω απο το Carefour) τι ακριβως παίζει...?

Ρωταω γιατι εχω και εκπτωτικο κουπονι απο καποιο site για 40λεπτο μασαζ σε αυτο το μαγαζι...!  :think:

Mια Επίσκεψη θα σε πίσει ότι εκεί ισχύει το γνωστό ρητό το φτηνό είναι πανάκριβο.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γελωντας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο τις φοβερες ατακες του τζεκου και τις ανταπαντησεις σας και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η καλυτερη διαφημηση ειναι η δυσφημηση .αρα ο τζεκος μαλλον προμοταρει την μαριαννα. :dancing: :rockon:

Η Μαριανα ειναι οι ΕΛΔΕ του 1999 τοτε που πετουσε το χρηματιστηριο.
Αρπαχτη να κανουμε.
Αν δεν υπηρχε ο αλκινος ιωαννιδης,δεν θα την ηξερε ουτε ο θυρωρος της αστειας πολυκατοικιας που εχει εγκαταστησει το ακομα πιο αστειο μασαζιδικο της.
Στη θεσσαλονικη βρηκε οδο ΑΙΓΑΛΕΩ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.οδος Αιγαλεω
σα να βρεις Βαρδαρι στον Πειραιά
Δεν ξανασχολουμαι  με την κυρια,που την κανατε και μιλφαρα ρε κατσαπλιαδες

Κιρμιζια ειστε.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και αποχωρω απο το θρεντ μιας και καλη.
καληνυχτα κιρμιζια

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

Και ενα τελευταιο ρεβιου
Πηγα σημερα σε Εβιτα και υπηρχε μια κοπελα με εκπληκτικούς γοφους,φανταστικους μηρους και ανεπαναληπτο χνουδι στα χερια της.
Και κατασπρα δοντια ΚΟΛΥΝΟΣ,κατακοκκινα ούλα,λαιμο σαν εργο του Ρεμπραντ,νυχια σαν μελωδια του Σοπεν και μπεζ χοιρομερια με μπολικο ψαχνο στην περιοχή περιξ της κοιλιας.

Και μηδεν τριγλυκεριδια η κοπελα.
Ονομα μην ρωτατε,δεν ρωτησα.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλημέρα taz_dev link

Έχω καιρό-χρόνια να πάω Εβίτα.
-Την Νοέλ την ξέρουμα από τα παλιά.
-Η Ράνια πως είναι εμφανισιακά?
Μήπως είναι η γεματούλα με μάυρα μαλλιά?
Παλιά την θυμάμε με το όνομα Κατερίνα, αν είναι αυτή.
-Η τρίτη που δεν θυμάσει το  όνομα της  είναι μια ψηλή , αδύνατη με ξανθά μαλλιά.
Η Μαρία μήπως?

η παλιά Κατερίνα της Εβίτας , μετά απο περιοδεία Αθήνα κ εξωτερικό βρίσκεται πλέον εδώ κ μια εβδομάδα περίπου στην Μαριάνα-Αιγάλεω.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι.
Είναι η τρίτη φορά που μέσα στο πανικό της καύλας μου προτείνει μασατζού να μπω ξεσκούφωτος.
Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που του έτυχε.
Εύχομαι για καλό όλων μας να μην είμαι και ο μόνος που αρνήθηκε.
Ζούμε με μεγάλη ευκολία στην εποχή της ελεύθερης πίπας ξεχνόντας εύκολα και γρήγορα τα προηγούμενα χρόνια τι γινόταν. Μη το ξεφτιλίσουμε όμως. Κίνδυνοι υπάρχουν παντού λίγη προσοχή.
Όσων αφορά το πια και που μη με κουράσεται δεν πρόκειται να αποκαλύψω απολύτως τιποτα.
Άλλωστε είμαι απόλυτα βέβαιος ότι σας έχει τύχει. Καλο ΣΚ.

Δυστυχώς δεν είσαι ούτε ο πρώτος φυσικά , ούτε και ο τελευταίος ... αλλά ούτε και ο μόνος ... Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε μαγαζί γιατί δεν είναι θέμα μαγαζιού αλλά θέμα κοπέλας και οι κοπέλες αργά ή γρήγορα αλλάζουν μαγαζί... οπότε βράσε όρυζα!!!!! 

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
συναγωνιστες γεια!!
Εχει πετυχει καποιος εδω μεσα κλασικη χαρακτηριστικη ιταλιδα 30αρα μελαχροινη πολυ καλοστεκουμενη σε μασατζιδικο ????????
θενκσ

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
συναγωνιστες γεια!!
Εχει πετυχει καποιος εδω μεσα κλασικη χαρακτηριστικη ιταλιδα 30αρα μελαχροινη πολυ καλοστεκουμενη σε μασατζιδικο ????????
θενκσ
ΜάλΛον την έχω πετύχει συνάδελφε στην Εβίτα. Λάουρα το ονομά της τότε, αν θυμάμαι καλά!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
συναγωνιστες γεια!!
θενκσ
Και εγώ την έχω πετύχει την Ιταλίδα 30άρα στην Εβίτα, αλλά μάλλον από ότι λένε οι συν :fuck1:, την "έκανε" από εκεί.
Εκείνη την εποχή, πριν 2-3 μήνες, κατά την γνώμη μου, η Λάουρα με το μαύρο μαλλί και το "πλούσιο"  σώμα( σε καμιά περίπτωση χοντή) ήταν η ωραιότερη στην Εβίτα.
Ξέρει κανείς που είναι?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
η παλιά Κατερίνα της Εβίτας , μετά απο περιοδεία Αθήνα κ εξωτερικό βρίσκεται πλέον εδώ κ μια εβδομάδα περίπου στην Μαριάνα-Αιγάλεω.

Καλησπέρα mr.bean.

Με ποιό όνομα είναι στην Μαριάννα?

Σε ρωτάω γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και είχε τις Έλενα, Ηρώ, Αναστασία και Μαρίνα.  :idiot:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
mr.bean. , ξέρεις τίποτα για τις νέες αφίξεις στον φίλο μας τον Βασίλη-Smile?  :think:

dimtris asdfsa

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.γνωριζει κανεις τιποτα για αυτην την αγγελια? πηρα τηλεφωνο και μου ειπα για αισθησιακο,χαλαρωτικο και σιατσου καπου τραπεζουντος στην καλαμαρια με 50ευρω την ωρα.αν ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
mr.bean. , ξέρεις τίποτα για τις νέες αφίξεις στον φίλο μας τον Βασίλη-Smile?  :think:

απο την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε στον Βασίλη smile, ιόλη , ελπίδα , βάνα , βικτώρια , και καποιες εμφανισεις αναλογα την ημέρα , Κλειώ και Άρτεμις.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλησπέρα mr.bean.

Με ποιό όνομα είναι στην Μαριάννα?

Σε ρωτάω γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και είχε τις Έλενα, Ηρώ, Αναστασία και Μαρίνα.  :idiot:

δεν θυμαμε με τι ονομα βγαινει στην πιστα τωρα... αλλα εαν την εχεις παρει θα την γνωρισεις - ιδιο στυλ με παλια , μακρυ μαλλι παλι αλλα τωρα βαμένο μαυρο . με την κλασικη μινι φουστα και μποτες μεχρι το γονατο ηταν μεχρι το πασχα εκει , αυτην την εβδομαδα δεν περασα για να δω γιατι ειμαι ακομα αθηνα

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Με δηθεν ερωτοαπαντησεις και δηθεν αποριες,αβανταρουν μαγαζια.
¨ξερει καποιος την Μαρια ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΑΣ?¨
¨Που δουλευει η ταδε απο το ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΑΣ?¨
ΠΑλιο κολπο,να κρατιεται το μαγαζι στην επικαιροτητα.
Ας κανει καποιος τον κοπο να δει ολα τα ποστ του Αλκινου.Σε καποιο σημειο,επι μηνες,γραφει μονο για Μαριανα.

ΚΙΡΜΙΖΙΑ,νομιζεις εμεις πεταλωνουμε τζιτζικια.

Επισκέπτης
Με δηθεν ερωτοαπαντησεις και δηθεν αποριες,αβανταρουν μαγαζια.
¨ξερει καποιος την Μαρια ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΑΣ?¨
¨Που δουλευει η ταδε απο το ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΑΣ?¨
ΠΑλιο κολπο,να κρατιεται το μαγαζι στην επικαιροτητα.
Ας κανει καποιος τον κοπο να δει ολα τα ποστ του Αλκινου.Σε καποιο σημειο,επι μηνες,γραφει μονο για Μαριανα.

ΚΙΡΜΙΖΙΑ,νομιζεις εμεις πεταλωνουμε τζιτζικια.

δεν χαμπαριαζει ο τυπος  :2funny: :2funny:

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βρηκαμε κι αλλον τωρα
Απο Αθηνα μας κανει ενημερωση για το ροστερ του Βασιλη.
Το ειδε στο φλυτζανι φαινεται το ροστερ.
Η Βικτωρια δε ειναι 10000% οριτζιναλ τσιγγανακι.
FROM TREERIVER.
Αντε τωρα πληρωσε να γαμησεις γυφτακι.
Κανε καλη πιπα ε?

Πριν ερθει ομως στη δουλεια εκανε και μια πιπα στον αρχηγο της φυλης,τον Μακη με το μεγαλο μαυρισμενο νυχι.Στα ρεπο δε πουλαει πατατες στο τουνελ μεταξυ ΜιντιαΜαρκτ Καρφουρ.
Μια φορα αγορασα και με λεει η γυναικα μου ¨ουτε σκυλια δεν τις τρωνε αυτες¨
Προσοχη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Να τελειώνουμε φίλε tzeko? Πρώτον είπες θα φύγεις και ακόμα εδώ είσαι... Και δεύτερον ψάξε τις πηγές σου για Δενδροπόταμο... ο Μάκης δεν είναι εκεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom