το θεμα εχει καταντησει να εχει μονο ψυχαγωγικο χαρακτηρα .
Και λοιπον;
Τι χαρακτηρα θα ηθελες,πολιτιστικης κληρονομιας της ΟΥΝΕΣΚΟ;
Και λοιπον;
Τι χαρακτηρα θα ηθελες,πολιτιστικης κληρονομιας της ΟΥΝΕΣΚΟ;
Ενημερωτικό ανόητε... Όπως θα έπρεπε να είναι!
Kαι οι ρουφιανοι "ενημερωνουν" την Αστυνομια.
Οπως εσυ "ενημερωνεις" το κοινο για τα μαγαζια που προωθεις.
Θα κανεις και αναφορα,αρχιΡΟΥΦ;
Ποιος σου εδωσε αυτην την αρμοδιοτητα κιρμιζι;
Σας κοβει 10 Ευρω η καθε βρωμιαρα ευα,μαριαν,εβιτα και κανετε τεμεναδες.
"Μπραβο Ευα,εδειξες κατανοηση στα προβληματα των καιρων"
Αντρες να σου πετυχουν.
Εκεινος ο agxx που εξαφανιστηκε;
Ηταν ο βασιλης κωλεττης ή ο τραβελος που σηκωνει το τελεφωνο,και εκαναν εν ψυχρω αβαντα στο μαγαζι τους.
Με την βοηθεια φυσικα και μερικων μελων.
Οι 2 καθαροι εδω μεσα ειναι ο παρανομος και ο dimitrisl.
Γαμανε και φευγουνε.
Οχι να γραφουν για υπεροχα λευκα μπουτια και ανεπαναληπτες λεκανες και θεληματικα πηγουνια.
Μετα λυπης μου φιλε στην αρχη ηθελα να σε υπερασπιστω γιατι δεν μου αρεσε που σε απεκαλεσαν "ΜΑΛΑΚΟ" αλλα η ολη σταση και συμπεριφορα σου δειχνει οτι μαλλον εισαι αβανταδορος ανταγωνιστου και προσπαθεις απλα σαν τους Ελληνες πολιτικους αντι να δειξεις τα καλα του δικου σου studio να κανεις χαλαστρα στα αλλα!!!! Λυπαμαι αλλα εγινες γραφικος και ισως ειναι καιρος να σταματησεις!Αν θελεις να προωθησεις καποιο αλλο μπορεις να κανεις κριτικες για το που πηγες και τι συναντησες γιατι και αυτη η κοντρα μας εχει ζαλισει τ'@ρχιδι@!
Μην πειραξει κανεις τον τζεκο τον εφαγα...ειχα καιρο να ριξω τετοιο γελιο...
Μετα απο χρονια εφαγα την πετσετα μου: επισκεψη σε παλιο χωρο (ειχα να παω καιρο) στν Τσιμισκη. Τα ειπα ολα "παλιος πελατης, μασαζ με την ταδε" κοκ. Τζαμπα ο κοπος! Εφαγα την πετσετα μου και ηρεμησα.
Αμεσως μετα επισκεψη στον Βασιλη Κωλεττη: Στο δωματιο με Ελβιρα, η νορα ηταν απασχολημενη. Φιλοτιμη, αλλα σωματοδομικα λαθος για μενα επιλογη. Δυστυχως οι τρεις κοπελες που ειχε ο μπιλ ηταν ολες κατω του αναμενομενου εμφανισιακα (οι 2 40+ και η ελβιρα που τιμησα δεν μου εβγαλε αυτο που ηθελα). Συμπερασμα: απο τις 4 κοπελες, νορα κ παλι νορα (τα εχει ολα το κοριτσι, συμπεριφορα, κορμι, προσωπο). Νομιζω πως ο βασιλης με τετοιο ροστερ θα επρεπε να ριξει κι αλλο τις τιμες!