Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

jim_hrist

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ......ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΙ 4 ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ (ΣΤΥΛ ΧΑΔΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΡΔΕΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα! Ανησυχώ ότι τώρα που έφτιαξε ο καιρός και ...ελλατώνονται τα ρούχα :sunglasses: θα τρελλαθούμε εντελώς, ενώ ο κουμπαράς συνεχίζει να γεμίζει αργά! :cheesy: Επί του θέματος τώρα! Επίσκεψη την περασμένη βδομάδα αντιστρές. Καλή υποδοχή, είδα Βίκυ ψηλή, μαύρα ίσια μαλλιά με λευκό δέρμα, ωραίο πρόσωπο, κορμάρα 2άρι  :boobies:όπως το κοψα, σαν ρωσίδα χορεύτρια κι από ότι έμαθα από φίλο είναι καλή και μέσα στο δωμάτιο. Την έχω στα υπόψη!Ηταν και η Μελίνα εκεί,μετά ένα άλλο που ξέχασα το όνομα με πολλά πιασίματα πάνω κάτω (δεν κάνει για το Τζέκο! :))για τους λάτρεις των μεγάλων κυβικών.  Η Μάργκω milf με ωραίο κορμί ξανθιά, βέβαια δεν την έχω δει με φόρεμα μίνι για να κρίνω καλύτερα, αυτά τα κολάν τα μαύρα ξεγελούν και τους καλύτερους...παρατηρητές! Ηταν ακόμη η Λένα απ το Βασίλη Κωλλέτη, λεπτή ξανθούλα πολύ καλοντυμένη με ένα μίνι(Το ήθελε το :cum:της) :o και φιλική, άνετη, και η Ζέτα ωραίο πρόσωπο, χαμογελαστή καστανή 4άρια :tits:που δεν μπορούν να αψηφήσουν την βαρύτητα,για τους λάτρεις, ωραία κατα τη γνώμη μου πιασίματα, η οποία μετά απο ένα σύντομο διαλογισμό και προτιμήθηκε! Πολυ άνετη και ευχάριστη στο δωμάτιο, καλό χαλαρωτικό μασαζάκι με κουβεντούλα για την γνωριμία, καλή :pipa1:με διάρκεια και ωραία συμμετοχή στο :knockinb:δεν έδειξε να βιάζεται πουθενά. Ενα νέο κοριτσάκι που χαίρεσαι να το :knockinb:και να το βλέπεις! Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπική μου γνώμη και δεν περιμένω να συμφωνούν όλοι αλλά σας γράφω πως ένιωσα. Το φούλ 80 ξέρετε, θάθελα όμως περισσότερους καθρέφτες και κανονικά κρεβάτια όπως έχουν άλλα μαγαζιά, τα οποία μου είπαν παλιά ότι θα τα αλλάξουν μάλλον αλλά τίποτα! :knockinb:γιατί αυτά θα θυμόμαστε!!! ;)

EYFYHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Αυτή η Βίκυ από το αντιστρες θα μου μείνει απωθημένο τελικά...Τι να κάνω που δεν έχω πρόσβαση στο μαγαζί...που θα πάει...θα την βρω την άκρη...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αυτή η Βίκυ από το αντιστρες θα μου μείνει απωθημένο τελικά...Τι να κάνω που δεν έχω πρόσβαση στο μαγαζί...που θα πάει...θα την βρω την άκρη...

Την Μελίνα, την ξέρεις από εκεί που δούλευε παλιά. Αν ναι, και τους πεις, θα σε δεχτούνε.

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη Γραβιάς  πέντε κοπέλες ηλικίας 23 μεχρι35  η τρις καλές παρουσίες ειδικά μια ρωσίδα με γελάκια μπουκιά και συχώριο  συνεδρία με την Ναταλία παλιά γνώριμη από κολλητή  και  δεύτερο ημίχρονο με την φοιτήτρια νομικής της ρωσικής σχολής ένα υπέροχο δίωρο.  :knockinb:                                                                                                                                                                          για τους λάτρες              :tits2:      :tits:  στην Άννα  μοναστηριού 220ειναι η ελσα .με μεγάλα υπέροχα βυζιά  και με5 πτυχία :pipa2: :knockinb:
Η Βίκυ και Μόνικα που χαθήκαν αυτές η ψυχες?                                                                                                                                                                               

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

βικυ ομορφη κοπελα, ωραιο σωμα, καλη συμμετοχη. αλλα πολυ μιλαει και πολυ παινευεται...γνωμη μου προσωπικη. αν δεν σε ενοχλει αυτο, ολα τελεια.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους τους καλούς συναδέλφους (να΄σαι καλά φίλε House)

παρακολουθώ πάντα με μεγάλη προσοχή το φόρουμ, ωστόσο λόγω περικοπών ελαττώθηκαν οι προσωπικές επισκέψεις στα μασαζο-ιδρύματα

να αναφέρω προσωπικές εντυπώσεις από πρόσφατες επισκέψεις στο εντελβάϊς της Εύας με ρόστερ:

Σοφία(GR) milf μελαχρινή, παλιότερα σε Καλλιδοπούλου, με ένα από τα καλύτερα κλαρίνα
Έφη (AL) ξανθιά 30+ με πλούσιο στήθος, πολύ παλιότερα επίσης σε Καλλιδοπούλου
Νικόλ (RO) μελαχρινή πιτσιρίκα 18-20 ετών, γκαβλιάρικο μικρό πρόσχαρο, στενή, βαθύ κλαρίνο, μειονέκτημά το μικρό στήθος, ομιλεί μόνο αγγλικά και αυτά όχι πάρα πολύ, μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις
Ζέτα (AL) επίσης νεαρή, μελαχρινή με πιασίματα, όμορφο πρόσωπο, δεν ξέρω αν τυχόν μιλάμε για την ίδια Ζέτα του αντιστρές
Τάνια (AL) 30+ μελαχρινή, καλό σώμα, φιλική όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο
και μια άλλη ξανθιά γεματούλα τα στοιχεία της οποίας δεν συγκράτησα
την άλλη την γλυκιά πιτσιρίκα την μελαχρινή Χριστίνα (AL) δεν την πέτυχα στο μαγαζί, με επίσης αρκετά καλές για μένα εντυπώσεις από παλιότερα

με εξαίρεση την Σοφία, με όσες κοπέλλες είχα συνεδρία το μασάζ τους κυμαίνεται σε μέτρια προς χαμηλά επίπεδα

συγχωρέστε με αν δεν είμαι 100% σωστός με τις εθνικότητες

για Καλλιδοπούλου ενημερώθηκα ότι είχαμε νέες αφίξεις αλλά δεν έχω προσωπική άποψη

καλά να περνάμε όλοι μας

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Επίσκεψη Γραβιάς  πέντε κοπέλες ηλικίας 23 μεχρι35   η τρις καλές παρουσίες ειδικά μια ρωσίδα με γελάκια μπουκιά και συχώριο   συνεδρία με την Ναταλία παλιά γνώριμη από κολλητή  και  δεύτερο ημίχρονο με την φοιτήτρια νομικής της ρωσικής σχολής ένα υπέροχο δίωρο.   :knockinb:                                                                                                                                                                          για τους λάτρες              :tits2:      :tits:  στην Άννα  μοναστηριού 220ειναι η ελσα .με μεγάλα υπέροχα βυζιά  και με5 πτυχία :pipa2: :knockinb:
Aυτη η Αννα που αναφερεις,ειναι γεματουλα και μεγαλη αν δεν κανω λαθος...

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη Γραβιάς  πέντε κοπέλες ηλικίας 23 μεχρι35   η τρις καλές παρουσίες ειδικά μια ρωσίδα με γελάκια μπουκιά και συχώριο   συνεδρία με την Ναταλία παλιά γνώριμη από κολλητή  και  δεύτερο ημίχρονο με την φοιτήτρια νομικής της ρωσικής σχολής ένα υπέροχο δίωρο.   :knockinb:                                                                                                                                                                          για τους λάτρες              :tits2:      :tits:  στην Άννα  μοναστηριού 220ειναι η ελσα .με μεγάλα υπέροχα βυζιά  και με5 πτυχία :pipa2: :knockinb:

Βρήκαμε την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.
κάθε 10 μέτρα,μασατζηδικο.
ποιος ξέρει και εκεί τί νεκροκεφαλές θα έχει.
Γραβιάς.Είναι και ο τσαγκάρης ο νίκος εκεί,ο ρωσοπόντιος.Πάνω από όλγας 200-300 μετρα.Σπουδαίος τσαγκάρης.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Δεν θυμάσαι,τις κάρφωσε η Εβίτα στην Ασφάλεια,τις έστησε ραντεβού με μπάτσο.
Η βρώμα.
Από τότε απεσύρθησαν από την κυκλοφορία.
Δανεικά είναι αυτά όμως.Το είπε πριν πολλά χρόνια ο Στράτος."Αν γελάς τώρα που φεύγεις και μιλάς ειρωνικα...."

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πήγα τελικά antistress πριν λίγες μέρες. 5 κοπέλες, Ζέτα, Μάργκω, Λένα και άλλες 2 που δεν θυμάμι ονόματα.
Πέρασα με Λένα, περίπου 25 χρονών που ήταν παλιά σε Βασίλη κωλέττη. Φουλ πρόγραμμα, καλή συμμετοχή, στο τέλος μπανάκι μαζί και όλα καλά!
Καλή  :pipa2: και άνετη στο social.

Επόμενη ''στάση'' Μαρίνα απο Μαριάννα.. (με τις ευχές του αλκίνου πάντα! την προτείνεις μαρή?  :grin:)

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Γεια σου ΤΖΕΚΟ,  ΧΑΒΑΛΕ!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επόμενη ''στάση'' Μαρίνα απο Μαριάννα.. (με τις ευχές του αλκίνου πάντα! την προτείνεις μαρή?  :grin:)

Aγαπήτε φίλε Robyman82, δεν έχω προσωπική γνώμη για τις επιδόσεις
της Μαρίνας στην  :pipa1: και  :fuck1:,
αλλά σαν εμφάνιση, για το δικό μου γούστο, είναι καλή,
μου άρεσε η Γυναίκα, το ντύσιμο και ο τρόπος της.

Υ.Γ.
1)Φίλε Robyman82, αν την επιλέξεις- η επιλογή δική σου- μην με κατηγορήσεις  εσύ σε παρακαλώ ότι σε "στέλνω" στην Μαριάννα και στην Μαρίνα γιατί έχω συμφέρον.
2)Περιμένω αναλτική περιγραφή, για τις επιδόσεις της,
για να την "επισκευτώ" εγώ στην συνέχεια.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλημέρα kalokerinos

Δυστυχώς, δεν γίνεται τίποτα, εκτός να τον πεις ότι γνωρίζεις κάποια από τις Ιόλη, Ελίζα ή Γιώτα από τα παλιά.

Ελίζα κ Γιώτα ειναι το ιδιο ατομο , ελίζα ηταν στην Μαριανα , Γιωτα ειναι στον Βασιλη Σμαιλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom