Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή δεν είμαι και πολύ fan της Νεοελληνικής δημοκρατίας, δεν θα έπρεπε να βγει καμιά καρτούλα? Λέω εγώ τώρα...
Λοιπον 45 η Ζωη,αρα η γιαγια συν 50 χρονια,δηλαδη 95
Υπηρχαν μασαζ επι μικρασιατικης καταστροφης;
"ΓΙΑΓΙΑ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΑΣΑΖΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ!μιας και εισαι παλια στο κουρμπετι"
χαχαχα Το αρχαιοτερο επαγγελμα στον κοσμο !! Υπηρχε πριν γινει η ανθρωποτητα!!!
Λοιπον 45 η Ζωη,αρα η γιαγια συν 50 χρονια,δηλαδη 95
Υπηρχαν μασαζ επι μικρασιατικης καταστροφης;
"ΓΙΑΓΙΑ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΑΣΑΖΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ!μιας και εισαι παλια στο κουρμπετι"
Το Angel spa (Ευα) βρίσκεται στην Καλαμαρια στη Σμύρνης ή πίσω απο το Carefour?? Ή μήπωσ ασχετα και τα 2??
Πρώτον δεδομένου ότι τα πιο πολλά ιδρύματα είναι σε πολυκατοικίες καλαμαριά τούμπα κτλ τι γίνεται με θέμα ασφάλειας από γείτονες καταγγελείες μπλε ανθρωπάκια κτλ?? Και όσον αφορα το συγκεκριμένο μαγαζί κάποιοι αναφέρουν θέματα για κάμερες. Είναι βάσιμα ή κατευθυνόμενα; Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει με ΠΜ. Ευχαριστω
Το Angel spa (Ευα) βρίσκεται στην Καλαμαρια στη Σμύρνης ή πίσω απο το Carefour?? Ή μήπωσ ασχετα και τα 2??
μια καινουργια κοπελα για τους λατρεις των πιασιματων που δεν θυμαμαι το ονομα της
Εδω (εννοω αυτο πισω απο το Carefour) τι ακριβως παίζει...?
Ρωταω γιατι εχω και εκπτωτικο κουπονι απο καποιο site για 40λεπτο μασαζ σε αυτο το μαγαζι...!
Και εγώ το είχα δει αλλά δεν αγόρασα... Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν για γκιλφομάγαζο!
Δυστυχώς τώρα δεν ανοίγει το site,μάλλον πρόκειται για νέο στέκι, κάθε νέο ευπρόσδεκτο!!!καλησπερα.γνωριζει κανεις τιποτα για αυτην την αγγελια? πηρα τηλεφωνο και μου ειπα για αισθησιακο,χαλαρωτικο και σιατσου καπου τραπεζουντος στην καλαμαρια με 50ευρω την ωρα.αν ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει