Βασικά στο συγκεκριμένο μαγαζι καθώς και σε καποια αλλα (π.χ. Φραντζή 7, Τατοιου...) πληρώνεις την Τσα για μια ώρα και κανεις ότι συμφωνήσεις με την κοπελα και φυσικά οσο μπορεις......το μαγαζι δεν ενδιαφέρεται....Εσυ εισαι και βετερανος αφου...Παραπάνω τι;Επειδή συνήθως τα προγράμματα μίας ώρας είναι στα μασατζίδικα για δύο εκτονώσεις, σας έχει τύχει να τα βρείτε με την κορασίδα για παραπάνω;
Ώρα;
Δηλαδή θες να μου πεις ότι έχεις τελειώσει ήδη 2 φορές και θες και συνέχεια;
Για σχέση ψάχνεις;;
Όχι παραπάνω ώρα. Αυτό εξαρτάται πόσα θα πληρώσεις. Ξεκάθαρα πράγματα.
Για παραπάνω από δύο εκτονώσεις μέσα στη μία ώρα ρώτησα, xenitemenos.
*Θενξ pirateman.
προσωπικα και χωρις να κανω μασαζ ομως στις συγκεκριμενες συνεδριες που αναφερομαι τωρα
-ενω αλλες φορες που εχω επιλεξει τις ιδιες κοπελλες εχω κανει και μασαζ,με δυο φορες σεξ-
εχω ριξει τρια καψουλια με Μαρθα,Βαλερια και Μαιρη στο Λ23 χωρις εξτρα χρεωση.
αλλα ειχαμε περασει και λιγο το χρονο της μιας ωρας. ο συναδελφος παραπανω εχει δικιο που αναφερει οτι αγοραζεις χρονο στην ουσια.
ειναι θεμα της κοπελλας πιστευω,αν σε ξερει,αν εχετε αναπτυξει μια καποια οικειοτητα κλπ. αλλες δεν κανουν παρα μονο το προγραμμα τους.
αλλου δεν επιτρεπεται και απο το μαγαζι.
Σε ένα η δυο αλλα π.χ. Στουρνάρη κάθε πιστολιά πληρώνεται....πάλι δεν ξέρω αν το μαγαζι ενδιαφέρεται νομίζω ότι απλά η κοπελα παίρνει παραπάνω...
Εκεί που οι τιμές διαφέρουν και τι κανεις είναι το body2body για όπου υπαρχει. Υποθετω ανάλογα και με το ποσό υδρωνουν τη φανέλα....
αν το σηκώνει το κορμί σου και η τσέπη σου για 3ο σμπάρο...καμιά δε θα σου το αρνηθεί...
Στο Στουρνάρη πχ πληρώνεις κάθε σπάρο επιπλέον του ενός. Είναι το σύστημα του μαγαζιού. Την πρώτη φορά που πήγα εκεί, μπήκα με την Βίκυ (μούναρος....δεν την χόρταινα ποτέ αυτή την γυναίκα) της έριξα 3 και πλήρωσα 120!!!
Αλλά και στο "42" που περιλαμβάνει 2 στην ώρα , αν αντέχεις 3ο και γνωρίζεις την κυρία , δεν σου αρνείται...θυμάμαι μου είχε πει μια φορά μια με την οποία περνούσα συχνά να της ρίξω και 3ο.