You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.441
- Πόντοι
- 2.256
To ζητούμενο όταν πληρώνει κανείς για τέτοιου είδους υπηρεσίες να γίνεται αυτό που θέλεις και όχι να τύχει ( κι αν τύχει) να θέλει η κάθε κοπέλα.Βρε αν θέλει η Μαριάννα είναι η καλύτερη πίπα στην Ευρώπη...
Έχει καεί πάνω από 10 χρόνια στο ίδιο μαγαζί...
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
Καλημέρα..Έχοντας μικρή εμπειρία στο σπορ του μασαζ θα ήθελα τη βοήθειά κάποιου εμπειροτερου..Τι ψάχνω...Μασατζιδικο που να προσφέρει δύο εκτονωσεις με στοματικό και ενδιάμεσα καλό αισθησιακό μασάζ με κοπέλα της διπλανής πόρτας..Ποιά κοπέλα να αναζητήσω και σε ποιο χώρο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.343
- Πόντοι
- 1.076
πολλα υπαρχουν..λεφτα να εχεις να χαλας τυπε!!Καλημέρα..Έχοντας μικρή εμπειρία στο σπορ του μασαζ θα ήθελα τη βοήθειά κάποιου εμπειροτερου..Τι ψάχνω...Μασατζιδικο που να προσφέρει δύο εκτονωσεις με στοματικό και ενδιάμεσα καλό αισθησιακό μασάζ με κοπέλα της διπλανής πόρτας..Ποιά κοπέλα να αναζητήσω και σε ποιο χώρο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Επειδή δεν έχω επισκεφτεί το κατάστημα στην εθναρχου μακαριου..Μπορεί κάποιος να δώσει ινφο για το πως επικοινωνώ και το βρίσκω; Επίσης για μια γεματουλα οποίος ξέρει περισσότερα χαρακτηριστικά η σε άλλο χώρο αν υπάρχει κάποια σε στυλ Αλινας από Νέα Σμύρνη η Δημητρας που δούλευε Κατεχακη με μεγάλο στήθος κι ας είναι χοντρουλα! Ευχαριστώ
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.066
- Πόντοι
- 2.846
Δες ΠΜ.Περασα πολύ ωραία με τη Χριστίνα την Μαργαρίτα και την Εύα. Θα ξαναπάω.Επειδή δεν έχω επισκεφτεί το κατάστημα στην εθναρχου μακαριου..Μπορεί κάποιος να δώσει ινφο για το πως επικοινωνώ και το βρίσκω; Επίσης για μια γεματουλα οποίος ξέρει περισσότερα χαρακτηριστικά η σε άλλο χώρο αν υπάρχει κάποια σε στυλ Αλινας από Νέα Σμύρνη η Δημητρας που δούλευε Κατεχακη με μεγάλο στήθος κι ας είναι χοντρουλα! Ευχαριστώ
Notorious_big
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 261
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παίδες!!! Έχει επισκεφτεί κανένας το city gold spa στη βασίλισσας Σοφίας στην Αθήνα;; Βλέπω από εταιρο σάιτ φωτό από φίνα μωράκια Κ θα ήθελα να έχω πληροφορίες πριν πάω.. οποίος πιστός ας με διαφωτίσει, είναι όντως τόσο καλά όσο στη φωτό;; το πνίγουν το κουνέλι;; από τιμές πως είναι;; με λίγα λόγια αξίζει;;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.441
- Πόντοι
- 2.256
Εκει στο εταιρο site που ειδες τις φωτό δεν υπάρχουν κριτικές από τα μέλη του εταιρου site?
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Κοίτα στις σελίδες 2842 και 2847 του νήματος.Καλημέρα παίδες!!! Έχει επισκεφτεί κανένας το city gold spa στη βασίλισσας Σοφίας στην Αθήνα;; Βλέπω από εταιρο σάιτ φωτό από φίνα μωράκια Κ θα ήθελα να έχω πληροφορίες πριν πάω.. οποίος πιστός ας με διαφωτίσει, είναι όντως τόσο καλά όσο στη φωτό;; το πνίγουν το κουνέλι;; από τιμές πως είναι;; με λίγα λόγια αξίζει;;
Αν πάλι βαριέσαι να δεις,το πράγμα έχει ώς εξής:
Μασάζ με λογική studio.60€ για 20 λεπτά κλπ.
Notorious_big
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 261
- Πόντοι
- 0
Thanks johnny !! Δεν είχα φτάσει τόσο πίσω στην αναζήτησή μου... όποτε μάλλον άκυρο θα ρίξω μόνο αν βρεθώ ποτέ από εκεί θα πάω να δω .. Κ ναι περαματιωτη δεν είχε κριτικές .. η σωστή ενημέρωση γίνετε μόνο από εδώ
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 497
- Πόντοι
- 26
Thanks johnny !! Δεν είχα φτάσει τόσο πίσω στην αναζήτησή μου... όποτε μάλλον άκυρο θα ρίξω μόνο αν βρεθώ ποτέ από εκεί θα πάω να δω .. Κ ναι περαματιωτη δεν είχε κριτικές .. η σωστή ενημέρωση γίνετε μόνο από εδώ
ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα…… οι παλιοι ξερουν...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.441
- Πόντοι
- 2.256
Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ρώτησα επειδή δεν έχω λογαριασμό εκεί και δεν ξέρω τι παίζει.Thanks johnny !! Δεν είχα φτάσει τόσο πίσω στην αναζήτησή μου... όποτε μάλλον άκυρο θα ρίξω μόνο αν βρεθώ ποτέ από εκεί θα πάω να δω .. Κ ναι περαματιωτη δεν είχε κριτικές .. η σωστή ενημέρωση γίνετε μόνο από εδώ
monogamous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 754
- Πόντοι
- 990
Καλημέρα..Έχοντας μικρή εμπειρία στο σπορ του μασαζ θα ήθελα τη βοήθειά κάποιου εμπειροτερου..Τι ψάχνω...Μασατζιδικο που να προσφέρει δύο εκτονωσεις με στοματικό και ενδιάμεσα καλό αισθησιακό μασάζ με κοπέλα της διπλανής πόρτας..Ποιά κοπέλα να αναζητήσω και σε ποιο χώρο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Ισαβέλλα στη Στουρνάρη ή Λία στο ίδιο μαγαζί (η Ισαβέλλα είναι μικρή σε ηλικία και πιο άπειρη κι η Λία μεγάλη και γνωστή στους περισσότερους για την ποιότητα των υπηρεσιών της). Τιμές καλές, χώρος εξαιρετικός!
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
οκ...καλως τον!!!!!!Καλημέρα..Έχοντας μικρή εμπειρία στο σπορ του μασαζ θα ήθελα τη βοήθειά κάποιου εμπειροτερου..Τι ψάχνω...Μασατζιδικο που να προσφέρει δύο εκτονωσεις με στοματικό και ενδιάμεσα καλό αισθησιακό μασάζ με κοπέλα της διπλανής πόρτας..Ποιά κοπέλα να αναζητήσω και σε ποιο χώρο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
πολλα ζητας ομως....
δεν εγραψες το βασικο...ποσα ??????????
εκει θα παιχτουν ολα....
υπαρχουν πολλοι εδω που θελουν ολα αυτα που γραφεις μ 20...30... εουρος
μια καλη βολτα εδω ..διαβασε...και εξω για βολτα!!!!
θα φας πολλες φολες..οπως ολοι μας!!!!
αλλα αμα δεν βρεχεις κωλο....
παντος για αρχη μια βολτα πατησιων 131 και μετα στουρναρη για να παρεις γευση....
αντε....καλο βολη!!!!!!!
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
αν θέλεις απαραίτητα 2 εκτονώσεις και χωρίς να πληρώσεις περισσότερα από τα 80 ευρώ τότε το Σ40-42 και το Λαγουμιτζή είναι οι ιδανικοί χώροι καθώς πρόκειται για ωριαίο πρόγραμμα με 2 γύρους και ανάλογα κ με την κοπέλα και το κουλούρι στην τιμή. Άλλοι χώροι χρεώνουν 100 ευρώ για το ωριαίο πρόγραμμα με τις 2 εκτονώσεις. Υπάρχουν καλές επιλογές και στους 2 χώρους. Επίσης και σε άλλα μαγαζιά μπορείς να βρεις αντίστοιχο πρόγραμμα αλλά με κάποιες έξτρα χρεώσεις σε full πρόγραμμα όπως Φ7, Σ108, Στ29 κλπ κλπ Η εμπειρία έχει δείξει πάντως ότι και σε μαγαζιά που έχουν στα 80 ευρώ μοιρασμένο χρόνο μεταξύ μασαζ και υπηρεσιών, μπορείς να διαπραγματευτείς με την κοπέλα το τι θέλεις σε υπηρεσίες. Τώρα για ονόματα, έχει να κάνει με τα γούστα σου
iRazor
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παίδες!!! Έχει επισκεφτεί κανένας το city gold spa στη βασίλισσας Σοφίας στην Αθήνα;; Βλέπω από εταιρο σάιτ φωτό από φίνα μωράκια Κ θα ήθελα να έχω πληροφορίες πριν πάω.. οποίος πιστός ας με διαφωτίσει, είναι όντως τόσο καλά όσο στη φωτό;; το πνίγουν το κουνέλι;; από τιμές πως είναι;; με λίγα λόγια αξίζει;;
Είχα περάσει τον Μάιο επειδή είδα τις φωτό από το έτερο σάιτ (ΕλλάδαΚυρίες)... Δεν γνωρίζω αν πραγματικά υπάρχουν αυτά τα τεμάχια... Εμένα μου έδειξαν μια μέτρια... Δεν ξέρω τι να πω. Μια εμπειρία έχω κι αυτή κακή... Πάντως το πνήγουν το κουνέλι.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Γνωρίζει κανένας υπεύθυνα να μας πει, που υπάρχουν Ασιατισσες? Ευχαριστώ.
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
βανεσα... στο Σινωπης....Επειδή δεν έχω επισκεφτεί το κατάστημα στην εθναρχου μακαριου..Μπορεί κάποιος να δώσει ινφο για το πως επικοινωνώ και το βρίσκω; Επίσης για μια γεματουλα οποίος ξέρει περισσότερα χαρακτηριστικά η σε άλλο χώρο αν υπάρχει κάποια σε στυλ Αλινας από Νέα Σμύρνη η Δημητρας που δούλευε Κατεχακη με μεγάλο στήθος κι ας είναι χοντρουλα! Ευχαριστώ
Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Γνωρίζει κανένας υπεύθυνα να μας πει, που υπάρχουν Ασιατισσες? Ευχαριστώ.
Asian massage καλλιθεα αλλα οπως ακούγεται ειναι στα ΔΕΝ
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις