To πορνορολοί μου έδειχνε 15:00' μεσημβρινή και ήμουν στην Κηφισιας για κάτι δουλειές. Αφου έκανα τις δουλειες που έπρεπε μετά αποφάσισα να πορνο τσαρκάρω στην απέραντη Αθήνα!Νιώθω λιγο πιασμένος τελευταια και δεν φευγει με τιποτα δεν θα την γλιτώσουμε την 60άρα στο τέλος
Πήρα το λεωφορειο απο την στάση εξω απο τα Media Markt και κατέβηκα προς τα κάτω. Η Κηφισιας έχει 3 αριθμήσεις αναλογα το προάστιο εκει που σε ενδιαφερει οι Αμπελοκηποι ηταν αρκετά κάτω.
[size=20pt]
Κηφισιας 10 [/size]
Το μαγαζάκι αυτο βρισκεται ακριβως στην συμβολή των Κηφισιας και Λ.Αλεξάνδρας
Ανέβηκα στην σχετικά παλαιού τύπου πολυκατοικια και δεν δυσκολευτηκα να βρω το κουδουνι η πορτα κατω ειναι πάντα ανοιχτη και η πορτα ειναι η πρώτη αριστέρα στον οροφο.
Μπαινοντας η ευγενεστατη υπηρεσια προτεινε να με κεράσει ενω μου ειπε πως σημερα ειναι μονο η Αμαλία η Βικη θα ειναι απο την Τετάρτη και μετά οποτε οσοι πάνε για αυτην θα πάνε τσάμπα. Η Αμαλια ειναι νεαρή σχετικά αλλα δεν μου φανηκε και ιδιαιτερα ομιλιτική. Επισης σε αντιθεση με τις κριτικές η κυρια της υποδοχης μου ειπε οτι δεν προσφέρεται απολυτως τιποτε αλλο πέραν απο απλο μασάζ για μια ώρα. Χρέωση 60 ευρώ. Επικρατησε μια συγχυση στο μυαλο μου γιατι θυμομουν το θρέντ αλλα τελικά ευχαριστησα και έφυγα χωρις να περάσω εννοειται στο δωματιο μετά απο αυτη την εξηγηση.
Συνέχισα απο το σταθμο του μετρο Αμπελοκηπους για Βικτωρια και Πατησιων 131 - Λέλας Καραγιάννη να δω και τα άλλα μαγαζάκια. Κατέβηκα Βικτώρια και αφου πήρα εναν κρύο χυμο να με κρατήσει συνεχισα το πορνο οδοιπορικο μου ανέβηκα προς Πατησίων
[size=20pt]
Πατησίων 131 [/size]
Δεν έβγαλα φωτογραφια της διαδρομης γιατι ειναι δυσκολο να μην το βρει κάποιος ειναι επι της ΠΑΤΗΣΙΩΝ λιγο πιο πριν απο την ΑΣΟΕΕ.
Διαθέσιμες ηταν κάμποσες κοπέλες (συγκρατησα μονο αυτες που με ενδιέφεραν)
η Σαρα ηταν στο δωμάτιο , μια Μαρινα μελαχροινη με κοιταζε λές και ηθελε να με δειρει ... μάλλον δεν της άρεσα ... η κυρα Βικη η σεριφισα δεν ηταν εκει .... ενω ειδα και την Ναταλιτσα την μελαχροινη μικρουλα του μαγαζιου με τις καλές κριτικές μέσα. Ημουν έτοιμος να καταθέσω αλλα δεν υπηρχαν δωμάτια :S οποτε έφυγα.
Α! μη ξεχάσω Τα προγράμματα ηταν τα εξής :
60 ευρώ για μιση ώρα με μασαζ και σεξ
80 ευρω το ιδιο για 45 λεπτά. Τα άλλα δεν τα συγκρατησα δεν με ενδιαφέρανε σορρυ.
Συνεχισα προς Δροσοπούλου ποδαράτο με κατευθυνση το μασαζάκι στην Λελας Καραγιάννη τον ιστορικο χωρο που κάποτε ηταν στουντιο.
Η Λέλας Καραγιάννη ειναι κάθετη στην Δροσοπούλου ο επομενος δρομος μετά την Ιμβρου οπως φαινεται και πιο κάτω
[size=20pt]
Λέλας Καραγιάννη 35 [/size]
Ολοκληρο το σπιτι ειναι μασάζ και δεν έχει άλλο οροφο γιατι προς στιγμη σκεφτηκα οτι δεν διάβασα κουδουνι στο σαϊτ ! Οποτε θα έπρεπε να πάρω τηλεφωνο ;;
Μπουκαρα μέσα και με υποδέχθηκε η Μαρια μια καστανοξανθη γεμάτη σε περιφέρεια και κώλο και με ωραιο βυζι και μετά ηρθαν και 2 ακομα μελαχροινές Αναστασια και Καρολινα η τελευταια ηταν πολυ εντυπωσιακη και φοβερο βυζι που ασφυκτιουσε και φαινοταν οτι ήθελε κάποιον πονηρό πάνθηρα να το γλειψει!
αυτος ειμαι εγώ ο πονηρος πάνθηρας που θα τους γλειφει τις βυζάρες.
Απο προγραμματα έχει
50 ευρώ για μισή ώρα με μασάζ και ολα τα πορνο παρελκομενα
70 ευρώ για μια ωρα αλλα εκει εκανα μαλακια και δεν ρωτησα για τις εκτονώσεις.
Κακο αυτο .... λες και ειμαι κανας πρωτάρης δεν παιρνεις τέτοια προγραμματα αμα δεν ρωτήσεις την πιο βασική ερώτηση. ;)
Αυτα για την ωρα θα έχουμε και συνέχεια.
Ειχα σκοπο να κατέβω και προς Καλλιθέα με τον ηλεκτρικο αλλα ειχε πάει η ώρα 6 (χρονοβορο σπορ η μπουρδελοτσαρκα) και έπρεπε να πάω και κάπου αλλού.