life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το συνηθεs ωραριο ειναι απο τιs 11.00 εωs το πολυ 20.00εε μα τιποτα;; δε μπορει.. να σαι καλα παντος
Το συνηθεs ωραριο ειναι απο τιs 11.00 εωs το πολυ 20.00εε μα τιποτα;; δε μπορει.. να σαι καλα παντος
Καλο μασατζιδικο τωρα Αθηνα παιζει;
ομως να μην ειναι εντελως ασχετες απο μασαζ
Μου αρέσει που το θες και καλό. Από τον άλλο μήνα θα βγάζουν και τα διανυκτερεύοντα μασατζίδικα στο αριθμό τηλεφώνου 6969
Ντίνα , Ναταλί , ΝΑΝΣΙ??????Επισκεψη χτες στης Λιζας , παρουσες η ιδια , Βικυ και μια τριτη -διαφευγει το ονομα- που ηταν σε δωματιο.
Επελεξα Βικυ, με εφτιαξε φορουσε ενα καυτο σορτ και οι ποδαρες της ηταν ολα τα λεφτα.. παρομοιως και η πιπα της
Ελπιζω να αυξηθει το ροστερ, γιατι ειναι ωραια φαση το κονακι αυτο
Χθεσινό πέρασμα από το Edem Spa στο Παλαιό Φαληρο στην Αρτέμιδος...Πρόσπάθησα να "κόψω κίνηση" για το τι παίζει...η κοπελίτσα στην υποδοχή 26 χρόνων, πολύ όμορφη κοπέλα, αδύνατη, με ωραίο κορμάκι, κοντό σορτς, τζιν και κολλητή μπλούζα, στον τοίχο πτυχία διάφορα...ο χώρος ζεστός, ανατολίτικου στυλ...από τα λεγόμενά της και την ενημέρωση που μου παρείχε, δεν κατάλαβα αν παίζει τίποτα πιο...πονηρό...αναφορά μόνο σε τεχνικές μασάζ με απόλυτη σοβαρότητα, μου ανέφερε ότι φοράω είτε μαγιώ είτε δικό μου εσώρουχο, ενώ σε ένα γρήγορο "σκανάρισμα" του χώρου δεν είδα ούτε καπότες ούτε τίποτα...τι να πω?? ίσως θα πρέπει να περάσω και να μάθω...50 ευρώ το 45ΛΕΠΤΟ...
Ελα μωρέ,σε θεωρούσα σοβαρό παίκτη και έμπειρο.....κατ' αρχάς έχει αναφερθεί ότι το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ,αλλά με καλό μασαζ.....και δεύτερον,ακόμα και αν παίζει κάτι,αν είσαι γνωστός και μετά από πολλές επισκέψεις,είναι δυνατόν να εχουν καπότες φάτσα φόρα....ελεος!
ακομα και στα πιο "χυμα" μαγαζια οι καποτες δεν ειναι ΠΟΤΕ σε κοινη θεα
και το μαγαζι αυτο οντως εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι στα ΔΕΝ
πες τα αδελφέ,διότι τέτοια λάθη[size=20pt] από εμπειρότατους παίκτες [/size]δεν επιτρέπονται.....να,εγω ας πούμε,που πάω σε μαγαζιά που δεν είναι στα ΔΕΝ,οι καπότες είναι καμουφλαρισμένες μέσα στο φοντανάκι που σε κερνάνε για το καλως όρισες.......
Ελα μωρέ,σε θεωρούσα σοβαρό παίκτη και έμπειρο.....κατ' αρχάς έχει αναφερθεί ότι το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ,αλλά με καλό μασαζ.....και δεύτερον,ακόμα και αν παίζει κάτι,αν είσαι γνωστός και μετά από πολλές επισκέψεις,είναι δυνατόν να εχουν καπότες φάτσα φόρα....ελεος!
τι,δεν είναι έμπειρος? γράψε λάθος τότε......το κόλπο πάντως με τα προφυλακτικά μέσα σε κουτιά από φοντανάκια/σοκολατάκια το εχω δει σε πολλά μαγαζιά.......
τους ΠΟΙΟΥΣ?????
τι,δεν είναι έμπειρος? γράψε λάθος τότε......το κόλπο πάντως με τα προφυλακτικά μέσα σε κουτιά από φοντανάκια/σοκολατάκια το εχω δει σε πολλά μαγαζιά.......