Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλο μασατζιδικο τωρα Αθηνα παιζει;
ομως να μην ειναι εντελως ασχετες απο μασαζ  :kissass:  :boobies:

Μου αρέσει που το θες και καλό. Από τον άλλο μήνα θα βγάζουν και τα διανυκτερεύοντα μασατζίδικα στο αριθμό τηλεφώνου 6969  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
εχουν κοσμο τα ιδρυματα αυτές τις μερες της αδειας αθηνας τυποι ?
εχουμε νεα ?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθεσινό πέρασμα από το Edem Spa στο Παλαιό Φαληρο στην Αρτέμιδος...Πρόσπάθησα να "κόψω κίνηση" για το τι παίζει...η κοπελίτσα στην υποδοχή 26 χρόνων, πολύ όμορφη κοπέλα, αδύνατη, με ωραίο κορμάκι, κοντό σορτς, τζιν και κολλητή μπλούζα, στον τοίχο πτυχία διάφορα...ο χώρος ζεστός, ανατολίτικου στυλ...από τα λεγόμενά της και την ενημέρωση που μου παρείχε, δεν κατάλαβα αν παίζει τίποτα πιο...πονηρό...αναφορά μόνο σε τεχνικές μασάζ με απόλυτη σοβαρότητα, μου ανέφερε ότι φοράω είτε μαγιώ είτε δικό μου εσώρουχο, ενώ σε ένα γρήγορο "σκανάρισμα" του χώρου δεν είδα ούτε καπότες ούτε τίποτα...τι να πω?? ίσως θα πρέπει να περάσω και να μάθω...50 ευρώ το 45ΛΕΠΤΟ...

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395

Επισκεψη χτες στης Λιζας , παρουσες η ιδια , Βικυ και μια τριτη -διαφευγει το ονομα- που ηταν σε δωματιο.
Επελεξα Βικυ, με εφτιαξε φορουσε ενα καυτο σορτ και οι ποδαρες της ηταν ολα τα λεφτα.. παρομοιως και η πιπα της

Ελπιζω να αυξηθει το ροστερ, γιατι ειναι ωραια φαση το κονακι αυτο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Επισκεψη χτες στης Λιζας , παρουσες η ιδια , Βικυ και μια τριτη -διαφευγει το ονομα- που ηταν σε δωματιο.
Επελεξα Βικυ, με εφτιαξε φορουσε ενα καυτο σορτ και οι ποδαρες της ηταν ολα τα λεφτα.. παρομοιως και η πιπα της

Ελπιζω να αυξηθει το ροστερ, γιατι ειναι ωραια φαση το κονακι αυτο
Ντίνα , Ναταλί , ΝΑΝΣΙ??????

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
.. Νομιζω πως ξερω την Ντινα , οι αλλες μου διαφευγουν ειτε επειδη δε τις ξερω ειτε επειδη δεν ειναι του γουστου μου και ειμαι απαραδεχτος στο να θυμαμαι ονοματα  :2funny:

παντως αν εχει 6 οπως λες καλα παει .. το καλυτερο βεβαια ειναι και η ατμοσφαιρα, στυλ κλπ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινό πέρασμα από το Edem Spa στο Παλαιό Φαληρο στην Αρτέμιδος...Πρόσπάθησα να "κόψω κίνηση" για το τι παίζει...η κοπελίτσα στην υποδοχή 26 χρόνων, πολύ όμορφη κοπέλα, αδύνατη, με ωραίο κορμάκι, κοντό σορτς, τζιν και κολλητή μπλούζα, στον τοίχο πτυχία διάφορα...ο χώρος ζεστός, ανατολίτικου στυλ...από τα λεγόμενά της και την ενημέρωση που μου παρείχε, δεν κατάλαβα αν παίζει τίποτα πιο...πονηρό...αναφορά μόνο σε τεχνικές μασάζ με απόλυτη σοβαρότητα, μου ανέφερε ότι φοράω είτε μαγιώ είτε δικό μου εσώρουχο, ενώ σε ένα γρήγορο "σκανάρισμα" του χώρου δεν είδα ούτε καπότες ούτε τίποτα...τι να πω?? ίσως θα πρέπει να περάσω και να μάθω...50 ευρώ το 45ΛΕΠΤΟ...

Ελα μωρέ,σε θεωρούσα σοβαρό παίκτη και έμπειρο.....κατ' αρχάς έχει αναφερθεί ότι το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ,αλλά με καλό μασαζ.....και δεύτερον,ακόμα και αν παίζει κάτι,αν είσαι γνωστός και μετά από πολλές επισκέψεις,είναι δυνατόν να εχουν καπότες φάτσα φόρα....ελεος!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.161
Πόντοι
42.697
Ελα μωρέ,σε θεωρούσα σοβαρό παίκτη και έμπειρο.....κατ' αρχάς έχει αναφερθεί ότι το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ,αλλά με καλό μασαζ.....και δεύτερον,ακόμα και αν παίζει κάτι,αν είσαι γνωστός και μετά από πολλές επισκέψεις,είναι δυνατόν να εχουν καπότες φάτσα φόρα....ελεος!

ακομα και στα πιο "χυμα" μαγαζια οι καποτες δεν ειναι ΠΟΤΕ σε κοινη θεα
και το μαγαζι αυτο οντως εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι στα ΔΕΝ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ακομα και στα πιο "χυμα" μαγαζια οι καποτες δεν ειναι ΠΟΤΕ σε κοινη θεα
και το μαγαζι αυτο οντως εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι στα ΔΕΝ

πες τα αδελφέ,διότι τέτοια λάθη από εμπειρότατους παίκτες δεν επιτρέπονται.....να,εγω ας πούμε,που πάω σε μαγαζιά που δεν είναι στα ΔΕΝ,οι καπότες είναι καμουφλαρισμένες μέσα στο φοντανάκι που σε κερνάνε για το καλως όρισες....... :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.161
Πόντοι
42.697
πες τα αδελφέ,διότι τέτοια λάθη[size=20pt] από εμπειρότατους παίκτες [/size]δεν επιτρέπονται.....να,εγω ας πούμε,που πάω σε μαγαζιά που δεν είναι στα ΔΕΝ,οι καπότες είναι καμουφλαρισμένες μέσα στο φοντανάκι που σε κερνάνε για το καλως όρισες....... :rockon: :rockon:

τους ΠΟΙΟΥΣ????? :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τι,δεν είναι έμπειρος?  :think: γράψε λάθος τότε......το κόλπο πάντως με τα προφυλακτικά μέσα σε κουτιά από φοντανάκια/σοκολατάκια το εχω δει σε πολλά μαγαζιά....... :2funny:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.174
Πόντοι
5.916

ρε δε πά να φτιάξεις καμμιά φασολάδα να φάμε γιατί πεινάσαμε?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.174
Πόντοι
5.916
τι,δεν είναι έμπειρος?  :think: γράψε λάθος τότε......το κόλπο πάντως με τα προφυλακτικά μέσα σε κουτιά από φοντανάκια/σοκολατάκια το εχω δει σε πολλά μαγαζιά....... :2funny:

φοντανάκια-σοκολατάκια? έλα ρε ήμαρτον!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.161
Πόντοι
42.697

Στα μασαζ εχει παρει μια "μυρωδια"
για αυτο τα εχει μπερδεμενα.
θα μαθει

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Bixterious,Κερδίζεις μια δωρεάν πρόσκληση για το σεμινάριο που αναφέρεται στο νήμα faidraguru.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom