Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Το γνωστό στούντιο στην Ιπποκράτους 144 στον 1ο οροφο, μάλλον έγινε μασατζίδικο...
Αλίευσα σχετική ιντερνετική αγγελία/καταχώρηση:

Χαλάρωση και Μασάζ
Σύντομα κοντά σας ... απο 16.05.2011

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ανοιχτά απο 09.00 εως 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ Ανοιχτά απο 09.00 εως 18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Μαγευτικές εκπλήξεις ευεξίας και χαλάρωσης σε περιμένουν στον όμορφο και διακριτικό χώρο που δημιουργήσαμε. Εξαιρετικό μασάζ που [glow=red,2,300]δεν θα ξεχάσεις ποτέ...[/glow]
Τηλέφωνο 213 ****465
Μηπως υπονοει κατι; :2funny:
Μπραβο και παλι στον kebap....δεν ειναι και τυχαιο το νικ...στην ανακαλυψη οβελιστηριων ειναι εξπερ :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλλιροης 48 - το μόνο αξιόλογο κομμάτι η "πρώην" Χριστίνα από συγγρού 248 - τώρα τη λένε Άντζελα
Φρατζή 4 - το μόνο αξιόλογο μία ξανθιά με κοντό μαλλί Μαριάννα

τα λοιπά μπάζα κατά τη γνώμη μου
επίσκεψη και στο Θησέως 40.... ω, βάθος μπάζου αμέτρητο....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλλιροης 48 - το μόνο αξιόλογο κομμάτι η "πρώην" Χριστίνα από συγγρού 248 - τώρα τη λένε Άντζελα
Φρατζή 4 - το μόνο αξιόλογο μία ξανθιά με κοντό μαλλί Μαριάννα

τα λοιπά μπάζα κατά τη γνώμη μου
επίσκεψη και στο Θησέως 40.... ω, βάθος μπάζου αμέτρητο....

Αυτή η Μαριάννα μου 'χει μείνει απωθημένο από την τελευταία επισκεψή μου στη Φρατζή 4 (την είχα δει αφού είχα διαλέξει κοπέλα). Ξέρει κανείς αν είναι καλή στο δωμάτιο;

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή η Μαριάννα μου 'χει μείνει απωθημένο από την τελευταία επισκεψή μου στη Φρατζή 4 (την είχα δει αφού είχα διαλέξει κοπέλα). Ξέρει κανείς αν είναι καλή στο δωμάτιο;

αξιοπρεπεστατη θα ελεγα , τα κανει ολα  :pipa1: :fuck1: :fuck2: :knockinb:

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Εσάνα κάτι δε σου αρέσει στην επικοινωνία, εμένα όμως μου φαίνεται για τραβελάκι Α΄κατηγορίας. Εκτός άμα επιβεβαιωθεί από κάποιον που την δοκίμασε και να μας πει ή ίδια ανεβάσει φωτογραφίες που να ξεκαθαρίζουν τη κατάσταση
..ναι ισως έχεις δίκιο...

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Η Ζανα σε ποιο μασαζερι δουλευει?

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές
Μια που θα κατέβω Αθήνα για δουλειές από Δευτέρα, θα ήθελα τα φώτα σας, που μπορώ να βρω κινέζα αυτό το διάστημα, που οι υπηρεσίες της να χρήζουν αναφοράς. Πριν από κάποιους μήνες είχα πάει κ85 αν θυμάμαι καλά αλλά γράψατε ότι αποχώρησε.
Πάντα είσαστε εξυπηρετικοί και σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Επειδή οι μέρες περνάνε είπα να το ξαναθυμήσω.
Κάποια πληροφορία????
Ευχαριστώ

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επειδή οι μέρες περνάνε είπα να το ξαναθυμήσω.
Κάποια πληροφορία????
Ευχαριστώ
Σ 29, 47, 63 !!! Το πρωτο θεωρειται καλο !!!
Συγ 29, 147 !!!
Φ 4 !!!
Καλ 48, 85 !!!

Εσυ διαλεγεις !!!
Αλλα οταν πας, γραψε ενημερωση !!!
Καλο μασαζ, να εχεις !!!

telos305

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια επειδη ειμαι νεος μπορειτε να μου πειτε ενα μασατσιδικο να γαμησω σιγουρα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια επειδη ειμαι νεος μπορειτε να μου πειτε ενα μασατσιδικο να γαμησω σιγουρα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

Στα μαγαζιά της Στουρνάρη (αριθμοί 63, 47, 29) λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όπως επίσης και Μάρνη 28, Συγγρού 29, Καλλιρόης 48, Φραντζή 4. Υπό τις προϋποθέσεις ότι (1) δεν μοιάζεις με μπάτσο και (2) θα δείξεις common sense (δηλ. να μην μπεις μ'  ενα στυλ του τύπου "ήρθα με τα λεφτά μου για να σάς γαμήσω όλες").

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
(2) θα δείξεις common sense (δηλ. να μην μπεις μ'  ενα στυλ του τύπου "ήρθα με τα λεφτά μου για να σάς γαμήσω όλες").

αν ρε μεγαλε αυτος που εχει 80€ στην τσεπη μπαινει ετσι στους Οικους, αυτος που εχει 80.000 τι πρέπει να λέει? :2funny:

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
τι μου θυμησες τωρα!

7-8 χρονια πριν, ισως και παραπανω. Στο Σ12 ειχε ενα δωματιο με 2 στρωματα πεταμενα στο πατωμα.

Μασερ, η Πιου η ασιατισα. Τα γαμησια της αρκουδας. Ενιοτε την επαιρνα πακετο και με την Μαρία. ποδομασαζ, πισωκολλητα, από ολα. ερχοταν λιγο ακριβα αλλα καθομουν 90 λεπτα και πηδουσα 2 φορες εκτος απο το εξαιρετικο μασαζ.

Φίλε μου, η αναφορα του ονοματος της Πιου, μου προκάλεσε καταιγισμό συναισθημάτων και αναμνήσεων...Σωστα το είπες, ηταν το 2003 νομίζω, είχα τότε πρόσφατα μυηθεί στο χώρο των μασατζίδικων και για καλή μου τύχη έπεσα επάνω της.Απίστευτο γαμήσι και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΣΑΖ (κανονικό Σιατσου πριν, μετά ή με όποια σειρά ήθελα, με στατικές διατάσεις κτλ) και ΄ιδιαίτερο ρυθμό στο γαμήσι (ισως η μοναδική που μου έχει ποτέ "επιβάλλει" τον ρυθμό και τον χρόνο της). Οταν έφυγε, πηγα κάποες φορές ακόμα, με Μαρία (αν εννούμε την ιδια, μια ελληνίδα), οταν δεν την βρήκα και αυτη, μετα απο καποιες φορές με διαφορες αλλες ξενέρωσα κυριως λογω του, οτι η κατάσταση  εκει δεν ηταν ποτέ στανταρ σε σερβις (μια κοπέλλα μονο μάλαξη, μια αλλη μονο μαλαξη και πίπα, αλλη κοπέλα τα πάντα), επομένως κάπως έτσι έκοψα απο εκει (Σ12)
Να'σαι καλά που μου την θύμησες...  

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σ 29, 47, 63 !!! Το πρωτο θεωρειται καλο !!!
Συγ 29, 147 !!!
Φ 4 !!!
Καλ 48, 85 !!!

Εσυ διαλεγεις !!!
Αλλα οταν πας, γραψε ενημερωση !!!
Καλο μασαζ, να εχεις !!!

ευχαριστώ φίλε
και φυσικά επιστρέφοντας θα έχει ενημέρωση.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Ρε φίλε μην λες τέτοια , μας φτιάχνεις!
Ξέρουμε τι έγινε η εν λόγω ασιάτισσα επιστήμων; :P

Τσάρκας4

Μέλος