Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ο ΝΙΤΡΟ ειναι πολυ κιμπαρης,
κανονικα ειναι στις 3 η 1 δωρο  :grin:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω

Δεν νομίζω ότι βρωμάει κανείς μετά το ντους.
Τώρα αν οι κυρίες για να γουστάρουν θέλουν μορφονιούς, να χτίσουμε κορμάρα και να πηγαίνουμε τσάμπα.
Απλά νόμιζα ότι είναι επαγγελματίες.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Παιδια , σε περιπτωση που δεν το καταλάβατε ο Janos ειναι ο μονος και μεγας γκομενος , εμεις ΟΛΟΙ οι αλλοι ειμαστε απλα απλυτοι , μικροτσουτσουνοι , με τρυπια ρουχα ..μια δυστυχία δηλαδη ...

Σε ευχαριστουμε ειλικρινα ..και ελεγα ρε παιδι μου τοσα χρονια τι δεν πηγαινε καλα
τρεχω για , μπουγαδα και αυξηση μεγεθους ...

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Παιδια , σε περιπτωση που δεν το καταλάβατε ο Janos ειναι ο μονος και μεγας γκομενος , εμεις ΟΛΟΙ οι αλλοι ειμαστε απλα απλυτοι , μικροτσουτσουνοι , με τρυπια ρουχα ..μια δυστυχία δηλαδη ...

Σε ευχαριστουμε ειλικρινα ..και ελεγα ρε παιδι μου τοσα χρονια τι δεν πηγαινε καλα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Εντάξη είπε μια παπαριά ο άνθρωπος μην τον παίρνουμε όλοι απο τα μούτρα  ;) Σε όλους μας συμβαίνει

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345

Bρε  βλάκα  τα  σκέφτεσαι  πρώτα  αυτά  που  γράφεις ???

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ποσο πάει το Κινεζομπριζολάκι στο Κ48;

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Δεν είναι εντελώς έξω από την πραγματικότητα αυτά που γράφει Ο JANOS, όμως, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Φυσικά, το θέμα της εμφάνισης ή του...μεγέθους δεν πρέπει να επηρεάζει τις υπηρεσίες των κοριτσιών, τουλάχιστον δεν πρέπει να τις ρίχνει - αλλά η δική μας καθαριότητα και συμπεριφορά και θέλησή μας να περάσουν (κατά το δυνατόν...) και αυτές καλά, δεν γίνεται να μην τις επηρεάζει.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παρακαλω πατε στο "αποψεις-αποριες"

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΧΟΝΤΡΟ-ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ε  τι  να  πω  αφού  το  συνεχίζεις  κιόλας    :jerking: :jerking:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πεντε οχι τεσσερεις ... 5 στα 16 ποστ .. ε καλη αναλογια ειναι
ΤΟ γραφω σε πολλα ποστ μπας και σταματησουν οι μικροτσουτσουνοι να μας περιγραφουν τα φτυσιματα απ τις πουτανες που τρωνε

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΧΟΝΤΡΟ-ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ

Δεν είναι δυνατόν φίλε μου όλοι αυτοί που κράζουν να έχουν άδικο,και εσύ να έχεις δίκιο..

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτά που γράφεις δεν έχουν βάση;

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι δυνατόν φίλε μου όλοι αυτοί που κράζουν να έχουν άδικο,και εσύ να έχεις δίκιο..

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτά που γράφεις δεν έχουν βάση;
Πεστα ρε tall..μπας και ηρεμήσει λιγάκι ο μεγαλοτσούτσουνος!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom